Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Net als vorige maand staan de meeste planeten aan de onderzijde van de Steenbok-horoscoop. De focus ligt op huis, gezin en emotioneel welzijn. In deze periode van de Nacht, de kosmische Winterslaap, ben je bezig met het opbouwen van een stevig fundament onder je carrière.
Mars reist van 18 maart tot 16 mei 2018 door Steenbok. De meest productieve periode van het jaar om dingen aan te pakken.
Vanaf 21 maart 2018 vindt er een belangrijke planetaire verschuiving plaats in de Steenbok-horoscoop. In de komende maanden komt de nadruk op samenwerking te liggen en niet meer op persoonlijke inbreng. Maart 2018 is een gunstige maand met de focus op sociale activiteiten, privéleven, vriendschappen en financiële belangen.

Liefde en Relaties
De Maan is de planetair heerser van jouw Huis van Relaties. De periode van de Wassende Maan tot de Volle Maan is daarom de beste periode voor je relatie en liefde. Goede periode om op ‘jacht’ te gaan, samen iets romantisch te ondernemen of een activiteit te organiseren met vrienden.
Dat is van 1 maart tot 2 maart 2018 en weer vanaf 18 maart 2017 tot 31 maart 2018. Met Afnemende Maan ben je minder ‘romantisch’ en neem je een afwachtende houding aan. De Maan is Afnemend van 3 maart tot de Nieuwe Maan op 17 maart 2018.
De single Steenbok hoeft niet ver te zoeken deze maand. Een feestje thuis of bij vrienden, in het clubhuis of de plaatselijke kroeg of misschien als je een blokje omgaat. Of misschien wel tijdens je lunchpauze! Venus is de heerser van jouw Huis van Liefde en Romantiek. De invloed van Venus maakt je deze maand super aantrekkelijk. Venus laat deze maand ook een mooi moment zien voor een romantische vakantie met je geliefde! Door de energie van de retrograde Mercurius in Ram kan een oude liefde weer contact opnemen met je opnemen vanaf 23 maart 2018.

Familie en Huis
De Volle Maan van 2 maart 2018 laat een reis met familie of gezin zien om iets te vieren of iets af te sluiten. Door de planetaire krachten aan de onderzijde van de Steenbok-horoscoop ligt de focus in deze periode op het huis en de familie om rust en stabiliteit te creëren.
De Nieuwe Maan van 17 maart 2018 valt in jouw Huis van Communicatie, transport, korte reizen, broers, zussen, buren en je directe woonomgeving. De Nieuwe Maan laat een ontwikkeling aan het thuisfront zien dat je om je aandacht vraagt. Er moeten vervelende kwesties uit het verleden worden uitgepraat. In de komende twee weken is er meer communicatie via e-mails, berichtjes en telefoontjes. Je computer, mobieltje, auto of ander vervoersmiddel kan gerepareerd of vervangen worden. De transit van Mars door Steenbok kan vanaf 18 maart 2018 tot half mei 2018 leiden tot een verlangen naar persoonlijke vrijheid en jezelf te doen gelden. In je gezin en familie kan er dan meer strijd zijn. Mercurius is van 23 maart 2018 tot 14 april 2018 retrograde in jouw Huis van Familie en Huis. Problemen uit het verleden, misverstanden met familieleden, problemen met de verkoop van je huis of aankoop van een huis zijn zaken die tijdens deze periode aktueel zijn.

Carrière
De Volle Maan van 2 januari 2018 valt in jouw Huis van Carrière. Er gaan dingen veranderen in je carrière. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe baan, promotie of beloning en erkenning voor getoonde inzet. Een project komt tot ontwikkeling. Je weet nu waar je aan toe bent! Je kijkt naar de vooruitzichten of innovatieve mogelijkheden in je eigen onderneming of je onderzoekt de mogelijkheden om van baan te veranderen. Er kan ook sprake zijn van een reorganisatie. Een mooi moment om carrièreplannen in werking te stellen waar je al een tijdje mee rondloopt. Dit is een goede periode voor een bedrijfsgerichte cursus of zakenreis. Misschien heb je het gevoel alsof er niet veel gebeurt en blijven resultaten uit, heb geduld, Steenbok.
De Steenbok in de verkoop en marketing laten deze maand goede resultaten op.
Mars reist van 18 maart tot 16 mei 2018 door Steenbok. De meest productieve periode van het jaar om dingen aan te pakken. Op 22, 23 en 24 maart 2018 kunnen er wat obstakels zijn op het werk, maar maak je geen zorgen. Ook dit gaat weer voorbij.

Financiën
De Zonsverduistering van 15 februari 2018 viel in jouw Huis van Financiën. Deze Zonsverduistering duidt op een verbetering van jouw financiële situatie en de komst van financiële mogelijkheden in het komende halfjaar. Wel blijft het belangrijk dat je geen geld over de balk gooit en neem afscheid van alles wat je niet meer dient.
Maart 2018 is een gunstige financiële maand. Er kan winst worden behaald door innovatie, gezondheidsprojecten en beleggingen. Geld wordt uitgegeven aan het huis, huishouden, reizen en gezinsleden.

Gezondheid
Tot 17 maart 2018 reist de rode Strijder Mars nog door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn.
De eerste helft van maart 2018 is een goede periode voor een vorm van therapie om onbewuste problemen uit het verleden en oud karma los te laten. Mars werkt als een kosmische stofzuiger. Zorg deze maand voor voldoende beweging, vooral wanneer je voelt dat je uit balans bent. Spaar je energie door te ontspannen. Neem regelmatig pauzes.
Vanaf 23 maart 2018 gaat Mercurius retrograde. Steenbok heeft dan de meeste baat bij spirituele healing. Luister naar je lichaam. Het is de tempel van je ziel.

Advies
Vanaf 21 maart 2018 vindt er een belangrijke planetaire verschuiving plaats in de Steenbok-horoscoop. In de komende maanden komt de nadruk op samenwerking te liggen en niet meer op persoonlijke inbreng. Dus als je nog iets op eigen houtje wilt veranderen moet je dat doen voor 21 maart 2018. Je hebt straks in de komende maanden de medewerking van anderen nodig bij alles wat je doet en bij iedere beslissing die je neemt.
Deze periode is de opmaat naar een periode waarin je carrière weer belangrijker gaat worden. Maar eerst orde op zaken stellen in je privéleven.
Het is nu nog rustig, maar binnenkort gaat dit veranderen. Dus waarom niet een korte vakantie?

error: Content is protected !!