Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Bijna alle planeten staan aan de oostelijke kant van de Vissen-horoscoop. Vissen beleeft een periode van persoonlijke kracht, onafhankelijkheid en zelfredzaamheid.
De meeste planeten staan ook aan de bovenkant van de Vissen horoscoop.
Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière en op maatschappelijk succes bent gericht.
De nadruk ligt deze maand op je carrière, financiën en gezondheid. Familie en relaties hebben wel aandacht nodig, Vissen. Vanaf 19 februari 2018 reist de Zon door Vissen.
Alvast van harte gefeliciteerd met je nieuwe Zonnejaar, Vissen!

Liefde en Relaties
De Maan symboliseert het liefdesleven voor de Vissen. Wanneer de Maan in haar Wassende fase is, dat is van 16 februari 2018 tot 28 februari 2018 ben je meer open en durf je meer. Met Afnemende Maan, dat is vanaf 1 februari 2018 tot 14 februari 2018, ben je meer in jezelf gekeerd en verlegen. Mercurius is jouw planeet van Relaties. Mercurius “loopt” weer vooruit. Door de directe Mercurius is er meer interactie en aandacht. Maar het geeft ook een onrust waardoor je rusteloos op zoek gaat naar de ware droomprins of droomprinses. Mercurius reist vanaf 19 februari 2018 tot begin maart 2018 door jouw eigen teken, Vissen! Dat betekent dat de liefde als het ware aan je broek hangt! De eerste helft van februari 2018 staat in het teken van netwerken, sociale activiteiten en samenzijn. Je sociale netwerk brengt je in contact met de juiste mensen op het juiste moment. Toewijding is belangrijk in de vaste relatie. Een ruzie kan de lucht klaren. Blijf niet te lang boos, maar leer en groei. Voor de single Vissen zijn er volop mogelijkheden voor een romantische date, maar je moet niet over één nacht ijs gaan.

Familie en Huis
Jouw carrière vergt in deze periode veel aandacht waardoor er minder tijd is voor je familie en thuis. De uitdaging in februari 2018 is om een gezonde balans te vinden tussen carrière en je privéleven. Carrière en privéleven moet je zien als één geheel. Het ene kan niet zonder het andere. In de komende maanden van persoonlijke kracht, onafhankelijkheid en zelfredzaamheid kun je veel bereiken voor jezelf en je gezin. Carrière speelt dus een grote rol in deze periode, zelfs familieleden zetten grote professionele stappen vooruit.
Maak tijd vrij voor je gezin en familie. Neem een paar dagen vrij al het mogelijk is en ga samen iets leuks doen. Even de boel de boel laten. Je gezin zal je liefdevol belonen. Je kunt nooit genoeg liefde ontvangen, Vissen.

Carrière
De meeste planeten staan ook aan de bovenkant van de Vissen horoscoop.
Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière en op maatschappelijk succes bent gericht.
De totale Maansverduistering van 31 januari 2018 viel in jouw Huis van Werk. Onvoorziene omstandigheden laten veranderingen zien in de werkomgeving en arbeidsvoorwaarden.
Op je werk ben je hierdoor druk bezig met het afronden van werkprojecten, maar ook laat het een toename zien van werkzaamheden in je baan of eigen onderneming. Er kan door personeel of collega’s stress ontstaan op het werk en dat is nadelig voor je gezondheid. Ergonomische aanpassingen zijn nodig om de werkdruk te verlichten en je werk veiliger te maken. Mars reist in februari 2018 tot midden maart 2018 door het Huis van Carrière en deze vurige invloed maakt jou zeer gedreven en ambitieus. Het is belangrijk dat je een duidelijk beeld hebt van een situatie voordat je besluit om een handtekening te plaatsen.
Deze maand krijg je ook te maken met afleiding. Er wordt aan je getrokken. Door je gezin, je familie en zelfs een romance maakt dat het moeilijk zal zijn om je te concentreren. Aan het eind van februari 2018 ben je weer helemaal terug in je werkritme.

Financiën
Mars is jouw planeet van het geld. In februari 2017 reist Mars door jouw Huis van Carrière! Dit is een gunstige financiële positie. Het duidt op financiële vooruitgang in de vorm van een loonsverhoging. Uranus in Ram heeft in de afgelopen zeven jaar door jouw Huis van Financiën en Bezittingen gereisd. In deze jaren hebben zich hoogstwaarschijnlijk veranderingen voorgedaan in de financiële situatie met als gevolg van een reorganisatie op het werk, een nieuwe baan of het verbreken van een zakelijke overeenkomst of scheiding. De jaren van van Uranus in Ram brachten je kosmische lessen waarin je hebt geleerd om op een andere manier met geld om te gaan.
De grote Weldoener Jupiter in Schorpioen ontvangt gunstige aspecten deze maand en dat vertaalt zich voor Vissen in meer inkomsten! Een loonsverhoging, meer omzet in je bedrijf en ontwikkelingen in het buitenland zullen bijdragen aan een betere financiële positie voor nu en in de komende maanden.

Gezondheid
Februari 2018 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid, Vissen.
De Zonsverduistering van 15 februari 2018 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Deze Zonsverduistering is de kosmische poort naar belangrijke veranderingen in je geestelijk leven en je beleving van spiritualiteit. Het kan zijn dat je van geloof verandert of er zijn ingrijpende verandering in de spirituele organisatie waartoe je behoort of het leven van je spiritueel leraar. In de komende periode kunnen dromen lucide en voorspellend van aard zijn. Je algemene gezondheid en vitaliteit zijn sterk verbeterd. Door sterke planetaire druk in het Huis van Neptunus moet je in februari 2018 vooral aandacht besteden aan je voeten. Voetreflexologie, een pedicurebehandeling en voetbaden zijn heilzaam voor je. Zorg dat je voeten voldoende steun krijgen, want je kunt door je enkel gaan tijdens het sporten.

Advies
Vissen beleeft een periode van persoonlijke kracht, onafhankelijkheid en zelfredzaamheid.
Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière en op maatschappelijk succes bent gericht.
De Maansverduistering van 31 januari 2018 laat echter de noodzaak zien van ergonomische aanpassingen op het werk en meer ontspanning en plezier in het dagelijks leven
Minder stress! Werk niet te hard. Durf te delegeren. Maak voldoende tijd vrij voor jezelf, voor je gezin, voor de broodnodige ontspanning.

error: Content is protected !!