Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Waterman februari 2017

Algemeen
Maar liefst twee Verduisteringen deze maand en allebei zijn ze van invloed op liefde en relaties. De Maansverduistering van 11 februari 2017 valt in jouw Huis van Relaties. Deze Maansverduistering stelt al jouw relaties en vriendschappen op de proef. Met de Zon in Waterman staat niets jou in de weg om met volle teugen van het leven te genieten, Waterman. Wanneer Mercurius vanaf 8 februari 2017 tot 25 februari 2017 door Waterman reist, is de tijd aangebroken voor plezier, geluk en liefde. Dit maakt februari 2017 een aangename maand. Wees vooral jezelf en de liefde vindt haar weg naar jou.

Liefde en Relaties
De Maansverduistering van 11 februari 2017 valt in jouw Huis van Relaties. Deze Maansverduistering stelt al jouw relaties en vriendschappen op de proef, maar dat kan ook een uitdaging zijn. Een goede relatie doorstaat de zwaarste storm. Wanneer de lucht is geklaard ligt de weg open voor een nieuw begin! Jouw geliefde kan ook je zakelijk partner worden of er is kans op een zakelijk partnerschap met een financieel adviseur, een collega of zelfs een cliënt. De Maansverduistering is een goed moment om nieuwe mensen te ontmoeten, zoals potentiële liefdespartners en zakelijke partners. Een minder goede relatie kan door jouw positieve houding ten goede worden gekeerd. Gezonde grenzen en goede communicatie doen de rest.
De Zon heerst over jouw Huis van Relaties, dus deze Zonsverduistering werkt sterk uit. De Zonsverduistering van 26 februari 2017 is het vervolg op de Maansverduistering. Alles wat toen niet is opgelost komt als een boemerang terug, maar nu ligt de focus op het financiële aspect in de relatie. In de eerste helft van de maand zijn er spanningen in je relatie die te maken hebben met de mate van vrijheid binnen de relatie. De tweede helft van februari 2017 wordt vooral gekleurd door financiële doelstellingen en de financiële steun van de partner.

Familie en Huis
Zoals je weet is er een planetaire verschuiving van de bovenste helft naar de onderste helft van de Waterman Horoscoop. In de komende maanden ligt de focus niet zozeer op je carrière, maar meer op het huis, gezin, familie en emotioneel welzijn. Het gaat dan meer om je persoonlijk geluk en welzijn. Dit is een periode om huiselijke problemen aan te pakken. In de komende maanden kan er een verhuizing, een verbouwing of renovatie of gezamenlijke vakantie zijn. In ieder geval komt er meer tijd voor je gezin of familie om de onderlinge band te versterken, maar ook om schoon schip te maken. Je huis, gezin en familie is het veilige fundament waarop je latere maatschappelijke succes zal worden gebouwd. Je bent in de gelegenheid om op een directe en onafhankelijke manier nieuwe voorwaarden te scheppen. Jouw sterke houding is de sterke schouder die nodig is in jouw gezin.

Carrière
De meeste planeten bevinden zich al aan de onderkant van de Waterman horoscoop. Je hebt de meeste carrièredoelen behaald en nu is het tijd voor je privéleven, je gezin en je familie. Het stabiliseren van de thuisbasis! Dit is de periode waarin je gaat voorbereiden, plannen, visualiseren, en dromen. Een gunstige periode om een beroepsopleiding te doen of een studie die jouw carrier bevordert. De Maansverduistering van 11 februari 2017 leidt tot veranderingen in de carrière, met collega’s en op de werkplek. Er kan sprake zijn van reorganisatie of veranderingen in het bedrijfsbeleid.

Financiën
Neptunus is jouw planeet van Financiën. Februari 2017 laat een grillige en onvoorspelbare maand zien voor wat betreft je financiën. Vanaf 19 februari 2017 betreedt de Zon jouw Huis van Financiën. De Zon gaat Neptunus in Vissen versterken waardoor inkomsten gaan toenemen. Dat is mede te danken aan de financiële bijdrage van jouw huwelijkspartner, geliefde of zakelijk partner.
De Zonsverduistering in Vissen van 26 februari 2017 valt in jouw Huis van Financiën. Er komen in de komende zes maanden grote financiële wijzigingen betreffende jouw huwelijkspartner, geliefde of zakelijk partner. Ook krijg je te maken met het thema dood en geboorte waardoor je bijvoorbeeld een bezoek aan de notaris gaat brengen. Er komen ontwikkelingen in lopende financiele kwesties met verzekeringen of de belastingdienst. Door de Zonsverduistering ga je heel anders denken over geld en de waarde van geld.

Gezondheid
De Maan staat symbool voor jouw gezondheid. Iedere keer als de Maan in haar Wassende fase is, gaat het met jouw gezondheid ook beter. Nieuwe en Volle Manen zijn altijd goede energieke en vitale dagen voor jou en voor je gevoel van welbehagen. In februari 2017 is dat van 1 februari 2017 tot 10 februari 2017 en vanaf 27 februari 2017. Deze maand hebben we te maken met een Maansverduistering en een Zonsverduistering en dat betekent dat je voorzichtig moet zijn. Je kunt ziek worden of er gebeurt iets waardoor je niet kunt werken. Dit is een kosmische boodschap om je te laten zien dat er dingen in je dagelijks routine verbeterd moeten worden.

Advies
De meeste planeten staan al aan de onderste helft van de Waterman horoscoop. De Nacht. Tijdens de wonderlijke nacht vindt herstel plaats en dromen we van wat komen gaat.
Uranus is de heersende planeet van Waterman. Uranus in Ram is opposiet Jupiter in Weegschaal en dit spanningsaspect betekent dat ook jij last hebt van stress. De Zon reist tot 18 februari 2017 door Waterman en dat is goed nieuws voor je gezondheidstoestand, maar je moet wel rekening houden met dit aspect. Vanaf 19 februari 2017 heb je meer rust en ontspanning nodig.

error: Content is protected !!