Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan de oostelijke kant van de Schorpioen-horoscoop.
Dit is een periode van meer zelfstandigheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren. Je bereikt je doelen op eigen kracht zonder de hulp van anderen. Samenwerking is altijd goed, maar wel volgens jouw regels. De positieve energie van Jupiter in jouw eigen teken is jouw geheime wapen, Schorpioen!
Oktober 2018 is de maand van liefde, spiritualiteit en financiën.

Liefde en Relaties
Geef jezelf in oktober 2018 over aan de magie van het toeval! Niets gebeurt zomaar, alles heeft een reden. Zo ook iedere ontmoeting. Laat geen mogelijkheid aan je voorbij gaan.
Met de steun van Venus in Schorpioen trek je de liefde als vanzelf naar je toe. De retrograde Venus in Schorpioen brengt je in contact met een oude liefde die nog steeds in je ziel ronddwaalt.
De single Schorpioen krijgt de meeste kansen op een spirituele of creatieve bijeenkomst, beurs of seminar. De Volle Maan van 24 oktober 2018 valt in jouw Huis van Relaties. In de komende vier weken is er een aanzoek, belofte, verbintenis, verloving of huwelijk. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je vriendenkring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen gesloten of verbroken. Het kan een eind of een begin zijn. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg. De Volle Maan is ook een moment om al jouw relaties tegen het licht te houden. Breken of doorgroeien naar een dieper niveau?

Familie en Huis
Mars is ook verbonden met de Schorpioen. Mars in Waterman in het Huis van Familie en Huis laat een periode van meer energie zien om huiselijke activiteiten aan te pakken. Door de vurige energie van Mars wil je het voortouw nemen thuis en kun je echter defensief en beschermend reageren. Door de invloed van Mars is het niet altijd makkelijk om je kinderen te benaderen of om ze te begrijpen. Kinderen kunnen heel onvoorspelbaar zijn, maar wat er ook gebeurt, ze hebben jouw onvoorwaardelijke liefde en steun nodig voor hun ontwikkeling.
Oktober 2018 is de maand om de harmonie thuis te herstellen en met je familie of gezin activiteiten te ondernemen. Door de energie van de rode Strijder Mars in jouw Huis van Familie en Huis zullen al je inspanningen zeker vruchten afwerpen.

Carrière
De Volle Maan van 25 september 2018 viel in jouw Huis van Werk. Door deze kosmische invloed komen projecten op het werk en thuis tot voltooiing. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om eventuele problemen in het dagelijkse leven met een zakenpartner, collega of klant op te lossen.
Oktober 2018 is de maand bij uitstek om dat te doen en niet langer uit te stellen.
In de eerste helft van oktober 2018 kan een hogergeplaatste je het leven moeilijk maken. Door de hoge energie van Mars en de retrograde Venus in Schorpioen wil je jezelf doen gelden. Maar juist nu is het verstandig om een stapje terug te doen. Je zou je doel voorbij schieten wanneer je dingen zou forceren. Wacht rustig je kans af, Schorpioen. Onderneem actie, door dingen voor te bereiden en dingen recht te trekken. Conflicten kunnen heel leerzaam zijn. Conflicten kunnen constructief zijn. Conflicten kunnen je op een goed idee brengen! Aan het eind van oktober 2018 komt er een oplossing.

Financiën
Oktober 2018 is een gunstige maand voor je financiën. Er is voldoende geld om zorgeloos te genieten en persoonlijke luxe te kopen, maar ook geld te sparen.
Vooral vanaf 24 oktober 2018 is er geld te verdienen door investeringen in de handel en het buitenland. Ook reizen, wellness, persoonlijke verzorging en gezondheid profiteren van deze energie en zullen een goed rendement opleveren.
Vanaf 9 november 2018 reist Jupiter door jouw Huis van Financiën en dat betekent voor de Schorpioen een jaarlijkse periode van nieuwe financiële mogelijkheden en verbetering van je financiële positie!

Gezondheid
De Nieuwe Maan van 9 oktober 2018 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Door deze kosmische invloed heb je in oktober 2018 meer behoefte aan ontspanning. Even er tussenuit, even de boel de boel laten om jezelf op te laden. Tijd voor jezelf om een boek te lezen, te mediteren en te ontspannen in de vrije natuur.
Regelmatig bewegen en een goede en gevarieerde voeding is essentieel om gezond en fit te blijven.
Neem nu het besluit om gezonder te gaan leven.
In de tweede helft van oktober 2018 merkt je de positieve effecten van regelmatig bewegen, op tijd naar bed en gezonde voeding.

Advies
De invloed van de retrograde Venus in Schorpioen vergroot je aantrekkingskracht, maar maakt ook dat je jezelf niets wil ontzeggen. Je bent dan meer op jezelf gericht waardoor samenwerking niet vanzelfsprekend is. Een conflict is dan moeilijk te vermijden.
Conflicten kunnen heel leerzaam zijn. Mars is jouw planeet van Gezondheid. Nu Mars niet meer retrograde is, staat jou niets in de weg om met vernieuwde energie het gezonde pad te kiezen. Mars in het Huis van Familie en Huis spoort je aan om lekker naar buiten te gaan.
Moeder Natuur wacht op je in haar mooie kleurige kleed.

error: Content is protected !!