Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Met Mars in Schorpioen is er in november 2023 wel vooruitgang, maar hou nog wel rekening met de vertragende en introspectieve invloed van retrograde planeten.
Venus in Weegschaal kan in november 2023 de oorzaak zijn van onzekerheid en minder zelfvertrouwen, maar daagt je uit om je minder afhankelijk op te stellen.
November 2023 wordt een succesvolle maand waarin je bij het realiseren van plannen ondersteuning krijgt vanuit je sociale netwerk.

Liefde en Relaties
Asteroïde Ceres reist tot 25 november 2023 door Schorpioen (Huis van Liefde) en dat versterkt het verlangen van Kreeft om samen te zijn in warme koestering, liefde en ondersteuning.
De single Kreeft kan in de eerste helft van november 2023 iemand ontmoeten die jou energie geeft en zorgzaam is.
Door de invloed van de retrograde Jupiter in Stier in het Huis van Sociale Processen verloopt alles prima, maar er verandert niet veel en processen gaan langzamer dan je zou wensen.
Jupiter retrograde laat jou zien welke vriendschappen en projecten je tijd en moeite echt waard zijn.
De Nieuwe Maan in Schorpioen van 13 november 2023 in het Huis van Liefde versterkt het verlangen naar een spannende romance. Richt je energie op creativiteit, geluk, zelfexpressie, je sensualiteit, genegenheid en verlangens, je hobby’s, talenten, artistieke projecten en plannen of alles waar je hart sneller van gaat kloppen. Deze Nieuwe Maan daagt je uit om jouw fantasieën te beleven! Door deze complexe Nieuwe Maan kan er ook sprake zijn van achterdocht en proberen anderen je uit te dagen of tussenbeide komen. Wat jij leuk vindt is niet altijd in overeenstemming met wat anderen willen of goedkeuren. Het gaat nu om jou en niet wat anderen willen!

Familie en Huis
Op 14 oktober 2023 was er een totale Zonsverduistering in Weegschaal en door de conjunctie met de Zuidknoop is deze van grote invloed op het huis, privéleven, wortels, huis en woonplaats, ouders en kinderen. Deze Zonsverduistering in Weegschaal is in de komende zes maanden van diepgaande invloed op je verleden. Diepgewortelde gevoelens worden in november 2023 getriggerd waardoor Kreeft geroepen wordt om op zoek te gaan naar de oorsprong. Een reis naar vroeger, jezelf verdiepen in familiegeschiedenis, terug naar je roots of een vorm van psychotherapie om dingen uit het verleden te verwerken.
Deze Zonsverduistering in jouw Huis van Familie en Huis is de poort naar verbeteringen in jouw woonsituatie, een renovatie, verhuizing (wellicht naar het buitenland) of nieuw interieur, meer tijd doorbrengen met je familie of de band verstevigen met personen die als een familie voor je zijn of het plannen van een familiebijeenkomst.
November 2023 laat een harmonieuze maand zien. Kinderen doen het goed op school en in de studie en ook is de financiële situatie stabiel. De kans is groot dat er iets te vieren valt!

Carrière
Met de Noordknoop in Ram in het tiende Huis van Carrière is de tijd gekomen om je horizon te verbreden.
Kreeft kan deze maand een aanbieding krijgen met betere carrièrevooruitzichten en financiële voordelen. Onzekerheid is een factor waar je rekening mee moet houden. Een time-out is dan goed om goed na te denken en het grote geheel te kunnen overzien.
De retrograde Cheiron in Ram (het 10e Huis van Carrière en Reputatie) is echter de onderliggende energie dat Kreeft niet direct die stappen wil er durft te nemen. Innerlijke onzekerheid dat in jouw jeugd is geworteld houdt je tegen om een nieuw project te leiden of meer verantwoordelijkheid in je carrière te nemen. Op de werkvloer is een goede sfeer en dat bevordert goede prestaties op carrièregebied. November 2023 is een gunstige maand voor de studie. Zakelijke reizen leven geen direct resultaat op. November 2023 kan een interessante en veelbewogen maand zijn, want er zijn evenementen en bijeenkomsten en onderhandelingen waardoor je vooruitgang kan boeken.

Financiën
De invloed van Venus in Maagd tot 8 november 2023 maakt Kreeft meer spaarzaam waardoor je binnen budget blijft en geen onnodige financiële risico’s loopt.
In november 2023 wordt geld uitgegeven aan studiemateriaal en de aanschaf van vakliteratuur. Deze investeringen zullen op de lange termijn winstgevend zijn.
Medio november 2023 kunnen er financiële uitdagingen zijn.
Het blijft noodzakelijk om verantwoord met uitgaven om te gaan. Het is raadzaam om grote aankopen uit te stellen.
De invloed van Mercurius in Boogschutter vanaf 11 november 2023 zal financiële kwesties ophelderen en gladstrijken. Er komt dan belangrijke informatie vrij en kun je in een financiële kwestie in het gelijk worden gesteld.
Er is winst te behalen vanuit bestaande investeringen.
Aan het eind van november 2023 kan een financiële wens in vervulling gaan zoals het starten van een nieuw project of uitbreiding van je onderneming. November 2023 is een gunstige maand voor investeringen in vastgoed. In ieder geval komt er steun vanuit je sociale kring en gunstige financiële mogelijkheden om jouw levensomstandigheden te verbeteren.

Gezondheid
De transit van Mars in Schorpioen tot 24 november 2023 is een positieve energie, maar toch kan Kreeft te maken hebben met een gebrek aan energie of stress als gevolg van hoge werkdruk of overwerk. Met Mars in Schorpioen heb je ontspanning, meditatie, voldoende nachtrust, beweging in de buitenlucht en goede gevarieerde voeding nodig om mentaal en fysiek fit te blijven.
Saturnus in Vissen blijft een ondersteunende factor om gezond te blijven, ook voor herstel na ziekte.
De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 valt in het Huis van Kosmisch Bewustzijn, Introspectie en Onthechting. Je hebt behoefte aan rust, ontspanning, TLC, een retraite en meditatie om geestelijk en lichamelijk in balans te komen en te blijven. Kreeft kan last hebben van maag en darmklachten, dus let op je voeding. Distantieer je van negatieve mensen en sociale media en bevrijdt jezelf, ga lezen, omring je met schoonheid, kunst en muziek. Maak tijd voor het mooie in het leven. Volg je intuïtie en leef in het moment.
Typ hier om tekst in te voeren

Advies
Pluto in Steenbok heeft in de afgelopen 14 jaar grote veranderingen en transformaties teweeggebracht in relaties. Wie laat je toe in je leven? Wat is toewijding? Wat heb je nodig en wat ben je bereid te geven? Kreeft heeft relaties zien komen en gaan en ziet nu wat er werkelijk belangrijk is. Toewijding en vertrouwen.
Pas op met geld uitgeven, want wat het ook is dat voor jou waardevol schijnt te zijn, het voegt niets aan waarde toe als je innerlijke leegte voelt.
Zoek bij twijfel de steun van degenen in wie je het volste vertrouwen hebt.
Het is wel essentieel om harmonieuze relaties te onderhouden. De ondersteuning van vrienden en familie is essentieel om jouw zinvolle, belangrijke en waardevolle maatschappelijke taak te kunnen vervullen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!