Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Weegschaal mei 2017

Algemeen
De Volle Maan van 11 april 2017 viel in Weegschaal! En nu met jouw planeet Venus weer helemaal direct staat niets jou in de weg om met volle kracht vooruit het leven te omarmen!
Echter, de maand mei 2017 is een onvoorspelbare maand voor de liefde en carrière. Mei 2017 staat grotendeels in het teken van de mysteries van het leven en het zoeken naar antwoorden op levensvragen, kortom alle facetten van het leven.

Liefde en Relaties
Mei 2017 is een onvoorspelbare maand voor de liefde en verbintenissen. Door de invloed van Mercurius en Venus in Ram zijn er onverwachte passionele liefdesontwikkelingen. Maar ook een verbroken relatie hoort tot de mogelijkheden. In een vaste relatie zijn er spanningen en onrust door de inmenging van derden. Een nieuwe liefde kan op het werk ontstaan of op spirituele plekken.
In een relatie is het raadzaam om te blijven communiceren. Blijf open en eerlijk, geen geheimen voor elkaar. Het is moeilijker om een geheim te bewaren dan de waarheid te vertellen.

Familie en Huis
Saturnus is jouw planeet van Huis en Familie. Mei 2017 laat door de retrograde Saturnus in Boogschutter wat problemen zien in de communicatie met naaste familieleden zoals broers, zussen, ooms, tantes, ook buren of je directe woonomgeving. Saturnus in Boogschutter leidt tot half december 2017 tot verbetering van de relatie met naaste familieleden. Er komt een verzoening of een definitieve breuk. Saturnus leert jou in de komende jaren belangrijke lessen over familie. Wat betekent familie voor jou? Wie is je echte familie? Deze wijze levenslessen zijn bedoeld om jou de juiste weg te wijzen. Deze maand zijn er problemen thuis die te maken hebben met je werk. Je bent een ware scheidsrechter thuis in in je familie. Door jouw bemiddeling worden de meeste problemen opgelost. Aan het eind van mei 2017 komt er meer rust.

Carrière
Met de meeste planeten aan de bovenzijde van de Weegschaal horoscoop zit jouw carrière in de lift! In je eigen onderneming krijg je steeds drukker en zijn er spannende ontwikkelingen. Ook op je werk mag je rekenen op erkenning en beloning voor je inzet. Waar je op moet letten is de onderlinge relatie met je collega’s of medewerkers. Het beste resultaat hangt of staat met de mate van samenwerking. Het is mogelijk dat een collega niet gelukkig is met de gang van zaken op het werk of een werknemer neemt problemen van thuis mee naar het werk. Praat met elkaar, los problemen op. Wanneer de lucht geklaard is, komt er weer ruimte voor positieve ontwikkelingen. Jouw baan of onderneming vergt veel energie in deze periode van het jaar. In de tweede helft van mei 2017 zie je de beste resultaten. Neem ook regelmatig afstand van je werk. Neem je werk niet mee naar huis, laat het achter waar het hoort. Rust en ontspanning is nodig om goed te kunnen functioneren en oplossingen te vinden voor de meest uiteenlopende problemen op het werk.

Financiën
De Volle Maan van 10 mei 2017 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. Een nieuwe zakelijke of persoonlijke relatie gaat voortvarend van start, maar kan struikelen over een financiële kwestie. Financieel gezien is mei 2017 een maand van ups en downs. Vooral vanaf 20 mei 2017 zijn er financiële uitdagingen voor de Weegschaal. Gelukkig mag je rekenen op de stabiele financiële positie van je partner. Het vasthouden aan een goede financiële planning is heel belangrijk deze maand. Bezuinigen en prioriteiten stellen dus. Alleen geld uitgeven als het echt noodzakelijk is. Pluto is jouw planeet van het geld. Pluto heerst over Schorpioen. Wanneer in oktober 2017 Jupiter het teken Schorpioen betreedt mag je een periode tegemoet zien van mooie financiële ontwikkelingen!

Gezondheid
Deze maand is het goed om afstand te nemen. Van een situatie, van iemand. Als iets te groot voor je wordt, ga dan een wandeling maken langs het strand. Het inzicht dat je zoekt komt vanzelf met de wind. De frisse buitenlucht is jouw bron van inspiratie. In de tuin van Moeder Natuur krijg je precies wat je nodig hebt. De tweede helft van mei 2017 ziet er beter uit voor je gezondheid.
Mei 2017 is een goede maand om met een gezond dieet of met sport te beginnen. De gezondheid van je partner kan je zorgen baren. Het kan zijn dat je deze maand moe bent. Luister naar je lichaam en gun je lichaam rust. Je emotionele gezondheid beïnvloed je fysieke gezondheid. Dus stop met piekeren, dat heeft geen zin.

Advies
Mei 2017 is de maand van relaties. Relaties spiegelen wat je wil, wie je bent en waarom de dingen lopen zoals ze gaan in je leven. Mei 2017 is een maand met hoge pieken en diepe dalen. Wat er ook gebeurt, je mag altijd vertrouwen op de kosmische ondersteuning van Jupiter in Weegschaal. Jupiter geeft jou die goede energie om de juiste keuze te maken en er steeds weer bovenop te komen.
De Nieuwe Maan van 25 mei 2017 valt in het Huis van Reizen. Bedrijfstraining en reizen voor je werk en contacten met het buitenland of buitenlanders zijn deze maand terugkerende thema’s en zijn van invloed op je werk.

error: Content is protected !!