Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vissen februari 2017

Algemeen
De meeste planeten staan nog de bovenkant van de Vissen horoscoop, maar daar komt verandering in. De carrière en wereldse doelen worden vanaf de tweede helft van februari 2017 steeds minder belangrijk. Maar liefst twee Verduisteringen deze maand geven aan dat er dingen gaan veranderen voor de Vissen. Het zijn veranderingen die nodig zijn om een hoger kosmisch bewustzijn te bereiken.

Liefde en Relaties
Februari 2017 is een rustige maand voor liefde en relaties. Mars is inmiddels verdwenen uit jouw teken Vissen waardoor de gemoederen weer tot bedaren zijn gekomen in de relatie. Mars reist sinds 29 januari 2017 door Ram. Deze invloed maakt dat jouw partner er alles aan doet om het jou naar de zin te maken! Een sensuele periode vol van verlangens.
De Maan symboliseert je liefdesleven. Wanneer de Maan in haar Wassende fase is, dat is van 1 februari 2017 tot 10 februari 2017, ben je meer open en flirterig. Je durft dan veel meer. Met Afnemende Maan, dat is vanaf 13 februari 2017 tot 24 februari 2017, ben je meer in jezelf gekeerd en verlegen. Mercurius is jouw planeet van Relaties. Mercurius is sinds 8 januari 2017 weer direct en nu merk je dat deze uit de schaduwperiode is. Je merkt het aan de interactie en aandacht die je krijgt. Maar het geeft ook een onrust waardoor je rusteloos op zoek gaat naar de ware droomprins of droomprinses. Mercurius reist vanaf 26 februari 2017 door jouw eigen teken, Vissen! Dat betekent tot half maart 2017 dat de liefde als het ware aan je broek hangt!

Familie en Huis
Iedere Maansverduistering heeft invloed op kinderen in je gezin, in je familie en in je directe omgeving. Bescherm kinderen zoveel mogelijk en geef hen ondersteuning en liefde. Kinderen gaan door grote veranderingen en ook jij verandert. Kinderen zoeken hun identiteit en het pad dat ze volgen is misschien niet het pad dat jij voor ogen hebt. De Maansverduistering van 11 februari 2017 maakt dit duidelijk en vraagt je om kinderen te sturen, maar niet te besturen.
Jouw carrière vergt in deze periode veel aandacht waardoor er minder tijd is voor je familie en privéleven. De uitdaging deze maand is om een gezonde balans te vinden tussen carrière en je privéleven. Carrière en privéleven moet je zien als één geheel. Het ene kan niet zonder het andere. In de komende maanden ligt het initiatief bij jou in het bereiken van doelen en het bereiken van persoonlijk geluk. Je hebt de kracht en het vermogen om ongewenste omstandigheden te veranderen. Dat is iets wat je moet doen. Voor jezelf en voor je gezin.

Carrière
De Maansverduistering van 11 februari 2017 valt in jouw Huis van Gezondheid en Werk. De Maansverduistering laat zien hoe belangrijk een goede gezondheid is. Wanneer je stress op het werk ervaart, ga je veranderen van werk of komen er veranderingen in de huidige arbeidsomstandigheden. De Zonsverduistering van 26 februari 2017 is ook van invloed op je gezondheid, Vissen. Deze Zonsverduistering is eigenlijk het vervolg van de Maansverduistering van 11 februari 2017. De Zonsverduistering in Vissen van 26 februari 2017 kan leiden tot personeelswisselingen in je eigen onderneming of op het bedrijf waar je werkt.
Het gaat vooral om jezelf te verbeteren. Op je werk zien anderen hoe je bent en hoe je functioneert. Als je niet goed in je vel zit, functioneer je niet goed en dat wordt opgemerkt. Wanneer je jezelf happy voelt, straal je dat ook uit en dat heeft een positieve uitwerking op de werkvloer!

Financiën
Mars is jouw planeet van het geld. In februari 2017 reist Mars door jouw Huis van Financiën! Dit is een gunstige financiële positie. Het duidt op financiële vooruitgang, maar het gaat allemaal niet van een leien dakje. De invloed van de twee Verduisteringen deze maand kunnen leiden tot obstakels op je pad.
De fase van de Wassende Maan van 1 tot 10 februari 2017 en vanaf 28 februari 2017 is de beste periode om een investering te doen of een financieel plan op te stellen. De cyclus van de Afnemende Maan van 13 tot 24 februari 2017 is bedoeld om financiële aangelegenheden af te wikkelen.

Gezondheid
De Maansverduistering van 11 februari 2017 valt in jouw Huis van Gezondheid en Werk. Deze kosmische poort laat zien hoe belangrijk je gezondheid is. Het kan zijn dat de Kosmos je laat schrikken, maar dat is alleen maar bedoeld om je wakker te schudden. Tijd om veranderingen door te voeren! Een betere voeding en minder stress. Je algemene gezondheid is goed deze maand. Het is raadzaam om deze maand extra aandacht te schenken aan je voeten. Voetbaden en voetmassages zijn heilzaam deze maand!
De Zonsverduistering van 26 februari 2017 is ook van invloed op je gezondheid, Vissen. De Zon is de heerser van jouw Huis van Gezondheid en Werk. Deze Zonsverduistering legt de vinger op de zere plek. De Zonsverduistering in Vissen van 26 februari 2017 is conjunct Neptunus, de heerser van Vissen. Dit betekent dat je voorzichtig moet omgaan met je energie! Concentreer je op wat werkelijk belangrijk is. Verbeteringen op je werkplek of er moeten veranderingen komen in je dagelijks leven die jouw gezondheid en welzijn bevorderen.

Advies
Van 1 tot en met 3 februari 2017 reist Venus nog door Vissen en vanaf 26 februari 2017 reist Mercurius door Vissen. Dus februari 2017 begint en eindigt met een goed gevoel. Geweldige dagen om naar de wellness te gaan, naar de schoonheidsspecialiste, de kapper of lekker gaan shoppen. Creativiteit is deze maand een goede uitlaatklep om spanningen weg te laten vloeien. Door het creëren breng je iets wonderbaarlijks in de wereld.

error: Content is protected !!