Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Stier-horoscoop. De Nacht.
De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden. Het is een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière, want binnenkort komt hier verandering in. Juli 2018 wordt gekleurd door familie, privé-omstandigheden, relaties, financiën en gezondheid. Jouw persoonlijke kracht is heel sterk, dus de wereld past zich nog aan jou aan in plaats van andersom, maar sociale vaardigheden en samenwerking worden steeds belangrijker om je doelen te bereiken.

Liefde en Relaties
Juli 2018 is over het algemeen een harmonieuze maand voor de liefde en relaties. De weldadige invloed van Jupiter in Schorpioen in het Huis van Relaties helpt je bij het herstellen van de balans in relaties in jouw leven. Je hebt vast wel gemerkt dat het thema dit jaar relaties is, het ontmoeten van nieuwe mensen en het versterken van de emotionele band. Het verbreken van een onbevredigende relatie voelt door Jupiter in Schorpioen als een ware bevrijding.
Er zijn wat onenigheden in de relatie in de eerste helft van juli 2018. Deze machtsstrijd is nodig om voor jezelf vast te stellen waar je staat in de relatie. Vanaf 11 juli 2018 tot 6 augustus 2018 reist de liefdesplaneet Venus door jouw Huis van Liefde en Romantiek! De aantrekkingskracht is groot tijdens deze cyclus, dus een geweldige periode om een onuitwisbare indruk te maken!
In de laatste week van juli 2018 kan een romantisch reisje een behoorlijke eyeopener zijn.

Familie en Huis
De Volle Maan van 28 juni 2018 liet een voltooiing zien van een project thuis of in de familiesfeer. Tot 10 juli 2018 reist Venus door Leeuw, jouw Huis van Familie en Privéleven. De maand juli 2018 laat ontwikkelingen zien. De Zonsverduistering van 13 juli 2018 is de kosmische poort tot grote veranderingen in het leven van naaste familieleden. In ieder geval vraagt een dringende ontwikkeling aan het thuisfront om je aandacht.
Van 26 juli 2018 tot 18 augustus 2018 is Mercurius in Leeuw retrograde in jouw Huis van Familie en Huis. Tijdens deze periode zijn er misverstanden thuis of in de familiesfeer, onvrede of achterstallig onderhoud. Deze periode is bedoeld als een kosmische time-out om even afstand te nemen van je werk, dingen op te lossen en meer tijd en aandacht aan je privéleven te schenken.

Carrière
De rode strijder Mars reist door het gebied van Carrière. Mars is al vanaf 26 juni 2018 retrograde. Tijdens deze periode kun je tegenslagen ervaren wanneer dingen over het hoofd zijn gezien of dingen te rooskleurig zijn voorgesteld. Dit is de periode van voorbereiding en vooruitwerken, evaluatie, problemen oplossen en finetuning van langetermijnplannen. In de tweede week van juli 2018 is er een vorm van machtsstrijd in je carrière. Iets of iemand “dwingt” je in een bepaalde positie. Maar er zijn twijfels. Het kan te maken hebben met onzekerheid over de consequenties van een nieuwe baan. Een zakelijke reis kan in de tweede helft van juli 2018 duidelijkheid brengen. De Maansverduistering van 27 juli 2018 in jouw Huis van Carrière is de kosmische poort naar veranderingen in je carrière. Deze kosmische gebeurtenis laat de mogelijkheid zien van vooruitgang en succes, maar alleen als je er met hart en ziel voor gaat.

Financiën
Juli 2018 is een financieel gunstige maand. Mercurius is jouw planeet van Financiën. In de eerste helft van juli 2018 is Mercurius in Leeuw jou goed gezind en brengt de Stier meerdere financiële mogelijkheden. Geld komt uit verschillende bronnen. De Stier werkzaam in de wereld van marketing is het meest succesvol. Je mag rekenen op de financiële hulp van vrienden en je sociale netwerk in de eerste helft van juli 2018. Mercurius, jouw planeet van Financiën, is van 26 juli tot 18 augustus 2018 retrograde. De verleiding bestaat dan dat je geneigd bent om dan meer geld uit te geven dan er binnenkomt. Aan de ene kant wil je geld uitgeven en aan de andere kant wil je sparen. Je hebt je financiële inzicht hard nodig om verschillende problemen op te lossen. Tijdens deze periode mag je rekenen op de financiële steun van familie. Tijdens deze retrogradeperiode zijn er financiële plooitjes die eerst moeten worden recht gestreken. Voorzichtigheid blijft geboden ook al is er goed rendement uit investeringen te behalen.

Gezondheid
Belangrijk is dat je in beweging blijft, Stier! Sporten geeft je een goed gevoel en de positieve effecten van een regelmatig trainingsprogramma zijn jouw cadeautje!
Wat is er fijner dan goed voor jezelf zorgen?
Denk ook aan een gezonde voeding. Blijf volhouden, want aan het eind van juli 2018 zijn er uitdagingen. Probeer een goede balans te vinden. Hou jezelf vast aan een vaste routine.
Vanaf 23 juli 2018 reist de Zon door Leeuw en vanaf dat moment heb je meer rust nodig.

Advies
Uranus in Stier stimuleert een nieuw zelfbeeld en een identiteit. Een nieuwe jij.
Uranus in Stier laat je ontsnappen als een vlinder uit haar cocon. Stier bevindt zich aan het begin van een grote transformatieperiode. Om deze energie zo goed mogelijk is benutten is het goed om na te denken over de veranderingen die je zou willen maken.
Deze maand kom je meer dan eens in tweestrijd, maar je zult merken dat de antwoorden als vanzelf komen. De tweede helft van juli 2018 is gunstig om op reis te gaan! Luister naar de goede raad van je vrienden in de tweede helft van juli 2018. Aan het eind van juli 2018 wacht een aangename verrassing!

error: Content is protected !!