Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan de linkerkant in de Maagd-horoscoop. Juli 2018 is daarom een maand van onafhankelijkheid en persoonlijke kracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde.
Met deze planetaire kracht is bijna alles mogelijk. De Kosmos wil weten wat jij wil en wat jij op eigen kracht kunt bereiken.
De focus ligt in juli 2018 op carrière, spiritualiteit, financiën en gezondheid.
Relaties vereisen je aandacht. De Zonsverduistering in Kreeft van 13 juli 2018 gaat tot veranderingen leiden in je sociale kring, zowel zakelijk als privé.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 28 juni 2018 viel in jouw Huis van Liefde, Romantiek en Plezier. Tot medio juli 2018 ligt de focus op liefde, je sociale leven, creativiteit en uitgaan, feestjes, netwerken, vrienden en verenigingen. Iets in je sociale kring komt tot voltooiing.
In de eerste helft van juli 2018 kan er sprake zijn van een geheim in de sociale kring, relatieproblemen, geheime liefdesaffaires of geheime verlangens.
De Zonsverduistering van 13 juli 2018 duidt op een nieuwe vriendschap of liefde binnen je sociale kring. Een periode van komen en gaan. Iets of iemand weerhoudt je tijdelijk om contact te hebben met een vriend of vriendin. Er worden nieuwe verbintenissen gesloten zowel zakelijk en privé. Hoopvolle en nuttige verbintenissen openen deuren om dromen voor de toekomst te verwezenlijken. Door de kosmische invloed van de Maansverduistering van 27 juli 2018 weet je intuïtief het juiste te doen op liefdesgebied. Vergeet je geliefde niet in deze drukke tijd, want jouw carrière vereist veel aandacht. Jouw geliefde heeft echter ook aandacht nodig en dat krijg je te horen.

Familie en Huis
De Volle Maan van 28 juni 2018 viel in jouw Huis van Creativiteit en Kinderen. Door deze kosmische invloed is er in de eerste helft van juli 2018 een sportief evenement, een reisje, een kinderfeestje of de organisatie van een recreatief evenement met kinderen.
De reis van Saturnus en Pluto door jouw Huis van Kinderen legt de nadruk op jouw kinderen of kinderen in de familie of directe omgeving. Kinderen maken een grote transformatie door en hebben jouw aandacht en leiding nodig.
De reis van Jupiter in Schorpioen door jouw Huis van Communicatie herstelt het contact met buren of familieleden. Vanaf 10 juli 2018 “loopt” Jupiter weer direct, dus een gunstige periode voor een studie of korte vakantie of bezoek.

Carrière
De rode Strijder Mars reist nog tot 15 november 2018 door jouw Huis van Werk en dat duidt op meer werk, maar ook meer stress. De retrograde Mars kan tot eind augustus 2018 een periode aangegeven van frustratie in het dagelijks leven. Het schiet niet op ondanks je grote inzet. Tijdens deze dynamische periode gaat jouw planeet Mercurius retrograde. Vanaf 26 juli 2018 tot 13 augustus 2018 kan er vertraging op je werk zijn.Tijd voor vakantie, Maagd. Tijd om je batterijen op te laden en plannen te evalueren en bij te stellen. De Maansverduistering van 27 juli 2018 valt ook in jouw Huis van Werk. Deze kosmische gebeurtenis is de kosmische poort naar een nieuwe baan wanneer je huidige baan niet (meer) bij je past of wanneer je het gevoel hebt niet gewaardeerd te worden voor je inzet.

Financiën
Venus is jouw planeet van Financiën. Venus reist in de eerste helft van juli 2018 door Leeuw.
Geld wordt dan uitgegeven aan spiritualiteit, liefdadigheid en reizen. In de tweede helft van juli 2018 wil je jezelf niets ontzeggen. Je wil nieuwe kleding, naar de kapper of op vakantie!
Belangrijk is om je te richten op het essentiële en bespaar waar mogelijk. Regel je zaken goed, Maagd, want aan het eind van dit jaar zijn er financiële uitdagingen.
De financiële belangen van jouw partner vereisen je aandacht in de tweede helft van juli 2018.

Gezondheid
De invloed van de Maansverduistering in Leeuw van 31 januari 2018 heeft verborgen pijn en geheime verlangens aan het licht gebracht. Hoewel deze pijnlijk voor je kan zijn, is deze doorgang hard nodig om oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan. Oude emotionele energie en negatieve gewoonten moeten worden losgelaten.
De retrograde Mercurius vanaf 26 juli 2018 tot 18 augustus 2018 legt wederom de nadruk op deze problemen waardoor je nogmaals met je neus op de feiten wordt gedrukt, mocht je nog steeds vasthouden aan oude pijn. De Maansverduistering van 27 juli 2018 laat de noodzaak zien van ergonomische aanpassingen op het werk en meer ontspanning en plezier in het dagelijks leven. 
Minder stress ! Lichaam, ziel en geest zijn één, Maagd. Als je te weinig aandacht schenkt aan het ene, dan heeft dat haar weerslag op het andere. Ben je gelukkig met wie je bent? Accepteer je jezelf om wie je bent?

Advies
Uranus in Stier reist inmiddels door jouw Huis van Reizen en Levensbeschouwing. Dit is het begin van een zevenjarige transit van reizen en ervaringen in het buitenland. Ook reizen in de geest, dus jaren van studie en persoonlijke ontwikkeling. Ervaringen in het buitenland zijn ware eyeopeners voor jou. Dus wat houdt je tegen om deze reis te maken?
Jouw beste dag is 16 juli 2018! De Maan en Venus smelten dan samen in jouw eigen teken, Maagd en deze liefdevolle planetaire verbintenis maakt dan deze dag een ware verwendag.
Maak er het beste van.

error: Content is protected !!