Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Vissen november 2019

Algemeen

November 2019 is een maand die gericht is op je toekomst, carrière en ambities, sociale leven, privé-leven en gezin.

Deze maand vindt er voor de Vissen een belangrijke planetaire verschuiving plaats.

Vissen wordt minder afhankelijk van samenwerking en medewerking.

Jouw planeet Neptunus gaat eind deze maand na een lange retrogradeperiode weer direct. Een ware boost voor je zelfvertrouwen en ambities.

Liefde en Relaties

Mars in Weegschaal reist tot en met 19 november 2019 door jouw Huis van de Ziel en Intimiteit. De invloed van Mars stimuleert het overwinnen van remmingen en problemen die je verhinderen om een gezonde intieme relatie met je partner te onderhouden. Jouw liefdesleven verloopt in goede harmonie. Je wil vooral diepe gesprekken voeren en contact maken op zielsniveau.

De single Vissen vindt de liefde in het buitenland, in de werkomgeving of in de academische of spirituele wereld. Mercurius is jouw planeet van Relaties. Mercurius is tot 19 november 2019 retrograde in Schorpioen en dat kan tot meningsverschillen leiden in de relatie. Aan het eind van november 2019 wordt de balans weer hersteld. November 2019 is vooral een sociale maand van vriendschappen en maatschappelijke organisaties. Vrienden en je sociale netwerk ondersteunen je bij het bereiken van jouw doelstellingen.

Familie en Huis

De Volle Maan van 12 november 2019 valt in jouw Huis van Communicatie, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. November 2019 is een maand van communicatie, bezoekjes, berichtjes, telefoontjes, e-mails, korte reisjes, een uitstapje buiten de stad, naar het water of naar een nabijgelegen stad om vrienden of familie te bezoeken. Het is ook mogelijk dat je een auto, computer, mobiele telefoon of telefoon koopt deze maand. Een drukke maand van rennen en vliegen. Jouw gezin en familie ondersteunt jouw carrière en studie, want ze weten hoe moeilijk, maar ook hoe belangrijk je werk of studie voor je is.

Carrière

In november 2019 ligt de focus vooral op je carrière. Vissen is in deze periode vastberaden, optimistisch, charmant en hardwerkend en deze kwaliteiten komen jou nu zeker ten goede!

De retrograde Mercurius in Schorpioen brengt tot 19 november 2019 een nieuwe kijk op de toekomst. Bijscholing of een bedrijfsgerichte training is net wat je nodig hebt om je carrièredoelstellingen te behalen. Vanaf 27 november 2019 is Neptunus in Vissen weer direct. Een geweldige periode om te netwerken en zakelijke contacten te leggen. November 2019 is een gunstige maand voor zakenreizen. De Nieuwe Maan van 26 september 2019 valt in jouw Huis van Carrière. Een belangrijk project waar je een tijdje geleden mee bent begonnen ziet deze maand het levenslicht. In ieder geval iets nieuws dat deuren voor je gaat openen zoals een doorbraak, grote kans op een promotie of nieuwe baan. Een positieve periode voor het maken van plannen voor de lange termijn. Ook nieuwe zakelijke kansen zoals een nieuwe overeenkomst of nieuwe onderhandelingen, een nieuwe klant of meer opdrachten voor je bedrijf. 

Financiën

De rode strijder Mars is jouw planeet van Financiën. Van 5 oktober tot 19 november 2019 marcheert de rode Strijder Mars door het achtste financiële Huis. Tijdens deze periode zijn er ontwikkelingen met belastingen, leningen, verzekeringen, testamenten. Financiële kwesties zijn verbonden met de partner, zowel privé als zakelijk, dus er kan sprake zijn van het opzeggen van een contract, scheiding of het uiteenvallen van een zakelijk partnerschap. De financiële planning van jouw partner moet worden aangepast. Ook jouw financiële situatie is door deze financiële aanpassingen beïnvloed. Het is raadzaam om bij iedere financiële beslissing goed na te denken. Deze maand is er financieel succes te behalen bij overzeese en buitenlandse transacties en op gebieden die verband houden met onderwijs en reizen.

Gezondheid

De eerste drie weken van november 2019 zien er gunstig uit, maar in de laatste week van november 2019 kun je last hebben van vermoeidheid. Rust en ontspanning, meditatie, yoga, massage, muziek en zwemmen zijn manieren om jezelf dan in balans te brengen.

Jouw energieniveau, lichamelijke en emotionele toestand kan echter de hele maand van dag tot dag variëren. Zorg voor je lichaam, ziel en geest. Het is je meest kostbare bezit.

Een goede sociale verstandhouding is echter ook van het grootste belang.

Los problemen en misverstanden in je omgeving zo spoedig mogelijk op.

Advies

November 2019 is niet echt een makkelijke maand. Dromen blijven slechts dromen totdat ze via zinvolle acties in de realiteit worden omgezet, maar wanneer je merkt dat dromen en realiteit niet in elkaar passen, is het de hoogste tijd om dat te veranderen.

Aan het eind van november 2019 wacht een bijzondere verrassing.

error: Content is protected !!