Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Het thema in februari 2018 is toewijding en verbinding.
Alle planeten zijn gesitueerd aan de linkerkant van de Waterman horoscoop.
Februari 2018 is net als de vorige maand een maand van actie, onafhankelijkheid, vastberadenheid en persoonlijke kracht.
Over het algemeen zijn de financiële vooruitzichten goed, maar familie en gezondheid vragen speciale aandacht. Spiritualiteit, meditatie en reflectie zullen wederom een belangrijke rol spelen.
De Zonsverduistering van 15 februari 2018 valt in jouw teken, Waterman!
Jouw universele zonnecyclus is in haar groeiende fase. In deze periode vier je je nieuwe Zonnejaar. Van harte gefeliciteerd, Waterman!

Liefde en Relaties
De Maansverduistering in Leeuw van 31 januari 2018 viel in jouw Huis van Relaties. Deze kosmische gebeurtenis brengt deze maand verborgen problemen in jouw relatie aan het licht. Deze problemen hebben te maken met jezelf en niet direct met je partner. Door deze problemen te erkennen zet je de eerste stap om jezelf te bevrijden van negatieve invloeden. Je gaat je alleen nog richten op degenen die een waardevolle bijdrage leveren aan je leven.
Familieproblemen kunnen een wissel trekken op je relatie deze maand. De relatie met je partner zal meestal harmonieus zijn.
De single Waterman kijkt deze maand eerst de kat uit de boom. En dat komt, omdat je gewoon teveel aandacht krijgt. Februari 2018 staat in het teken van verbinding. Het sluiten van nieuwe vriendschappen. Door jouw magnetische charme en het gouden licht van de Zon trek je als het ware als een magneet mensen naar je toe. Waterman bevindt zich in een periode van innerlijke groei. Het gaat nu om jezelf. Jezelf leren kennen. En hoe beter je jezelf kent, hoe makkelijker het zal zijn om de liefde toe te laten. Na Valentijnsdag heb je behoefte aan een goed advies. Neem dat advies ook ter harte, Waterman, Luister ook naar je ziel. De antwoorden komen dan vanzelf.

Familie en Huis
In de komende maanden ligt de focus niet zozeer op je carrière, maar meer op het huis, gezin, familie en emotioneel welzijn. Februari 2018 is een goede maand om huiselijke problemen aan te pakken. Misschien ben je bezig met een verhuizing, een verbouwing of renovatie of maak je plannen voor een gezamenlijke vakantie. In ieder geval komt er meer tijd voor je gezin of familie om de onderlinge band te versterken, maar ook om schoon schip te maken in de familie. Jouw planeet Uranus in Ram schenkt je inzicht waarom de dingen in de familie zijn gegaan zoals ze zijn gegaan. Februari 2018 kan een stressvolle maand zijn voor familiezaken. Er kunnen misverstanden zijn met kinderen, broers en zussen. Een openhartig gesprek kan verhelderend zijn. Ook hier is het thema verbinding overduidelijk. De zin van het leven is tenslotte onlosmakelijk verbonden met wederzijdse verbinding. Het ene kan nu eenmaal niet zonder het andere.

Carrière
Alle planeten zijn gesitueerd aan de linkerkant, de oostelijke sector van de Waterman horoscoop.
Februari 2018 is net als de vorige maand een maand van zelfstandigheid, actie, onafhankelijkheid, vastberadenheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren in plaats van het moeten aanpassen aan anderen. Je bereikt je doelen op eigen kracht zonder daar anderen voor nodig te hebben. Samenwerking is altijd goed, maar het is jouw leven, jouw regels. Nu volg je, onafhankelijk van anderen, jouw eigen pad. Alle planeten “lopen” vooruit, dus ook jij wil vooruit!
Jupiter reist door jouw Huis van Carrière. In februari 2018 wordt Jupiter ondersteund door Pluto. Aandacht gaat uit naar beroep, carrière, reputatie en maatschappelijke status. Je ontmoet de juiste mensen op de juiste momenten. Er worden deze maand grote stappen gezet, maar ga niet achterover leunen. Jupiter maakt het allemaal mogelijk, maar uiteindelijk moet jij het wel doen. Jij moet die kansen zien te pakken. Ook in je carrière is verbinding en toewijding het thema. Jezelf verbinden met mensen op het werk leidt tot zakelijk succes. Dus wees niet afstandelijk, maar maak de verbinding. Nodig mensen bij je uit, praat over de toekomstvisie van jouw bedrijf. In de tweede helft van februari 2018 krijg je de welverdiende erkenning waar je zo naar verlangt. Een romantisch intermezzo op het werk leidt je wat af, maar daarna is het weer business as usual.

Financiën
De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 werkt positief uit op jouw financiën in de eerste helft van februari 2018. Een drukke periode op het werk wordt beloond met een loonsverhoging, bonus of tegemoetkoming vanuit de overheid. Hierdoor wordt je in staat gesteld om lange termijn plannen te maken voor je financiële toekomst. Vanaf 19 februari 2018 betreedt de Zon jouw Huis van Financiën. De Zon gaat Neptunus in Vissen versterken waardoor inkomsten gaan toenemen. Dat is mede te danken aan de financiële bijdrage van jouw huwelijkspartner, geliefde, familie of zakelijk partner. De heerser van het Huis van Financiën is Neptunus. Door deze invloed moet je altijd op je hoede zijn. Door de invloed van Neptunus is het vaak moeilijk om de controle over je financiën te houden. Neptunus beheerst het principe van losmaken, waarbij je loskomt van aardse zaken. Het is daardoor moeilijk om het overzicht te houden. Wees dus terughoudend met het maken van financiële beslissingen of je vertrouwen te schenken aan iemand die jouw financiële zaken wel zal regelen. Hou zelf de controle. De tweede helft van februari 2018 is geschikt om met een nieuw project te starten of een financieel partnerschap te sluiten.

Gezondheid
De Maan staat symbool voor jouw gezondheid. Iedere keer als de Maan in haar Wassende fase is, gaat het met jouw gezondheid ook beter. Nieuwe en Volle Manen zijn altijd goede energieke en vitale dagen voor jou en voor je gevoel van welbehagen. Op 15 februari 2018 is er een Maansverduistering en dat betekent dat je voorzichtig moet zijn. Je kunt ziek worden of er gebeurt iets waardoor je niet kunt werken. Dit is een kosmische boodschap om je te laten zien dat er dingen in je dagelijks routine verbeterd moeten worden.
Ga niet over je grenzen heen. Meditatie en yoga brengen je in balans.
Ook gezonde voeding, rustpauzes en regelmatig bewegen. Je weet het allemaal wel, maar vasthouden is niet altijd even makkelijk.

Advies
De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 viel in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. De Nieuwe Maan laat je terugkeren naar de Bron. Door de invloed van de Nieuwe Maan wil je jezelf terugvinden. Even tot rust komen, ontspanning en tijd om jezelf te herstellen. De reis terug naar jezelf door een retraite brengt lichaam en geest in balans. Het is mogelijk dat je besluit om je koffers te pakken om er even tussenuit te gaan. Even de boel de boel laten.|
Pluto en Saturnus reizen in 2018 gezamenlijk door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn.
De samenwerking van Pluto en Saturnus ondersteunt de Waterman bij het verwerken en loslaten van oude pijn en karma. Een vorm van therapie kan daarbij een leidraad zijn.

error: Content is protected !!