Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Met de nadruk op het oostelijke deel van de Weegschaal-horoscoop is het thema onafhankelijkheid en zelfvertrouwen. De Kosmos wil weten wat jij op eigen kracht kunt bereiken.
De meerderheid van de planeten bevindt zich inmiddels aan de zuidelijke sector van de Weegschaal horoscoop. Het gaat dus om privé-leven en minder om carrière en wereldse ambities. De focus deze maand ligt op liefde, familie, gezondheid, sociale activiteiten, financiën, studie en creativiteit. De transit van Mars maakt je krachtiger, energiek en assertiever om alle uitdagingen deze maand met vertrouwen tegemoet te treden.

Liefde en Relaties
Door de invloed van de Maansverduistering van 27 juli 2018 komt een nieuwe liefde op je pad of er komt een eind aan een bestaande liefdesrelatie of zakelijke relatie wanneer deze niet goed voelt. Ook de Zonsverduistering in Leeuw van 11 augustus 2018 en de retrograde Mars laat veranderingen in je sociale kring zien. De single Weegschaal gooit alle charme en glamour in de strijd! Zoek niet te ver, want een nieuwe liefde wacht op de hoek, op het werk of tijdens sociale activiteiten, vooral in de tweede helft van augustus 2018. De retrograde Mercurius tot 18 augustus 2018 laat echter problemen zien in je sociale kring. Issues uit het verleden vragen alsnog meen oplossing. De retrograde Mars in Waterman tot 13 augustus 2018 is een periode van reflectie waarin je wil weten wat de ware gevoelens van je partner zijn. Mars blijft tot half november 2018 in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Tot die tijd krijg je de kans om duidelijkheid en de liefde naar je toe te trekken.

Familie en Huis
De transit van Saturnus door Steenbok betekent voor de Weegschaal de jaren van de “grote schoonmaak” op het gebied van huis, familie, innerlijke verwerking en privé-leven. Van eind december 2017 tot eind maart 2020 markeert dit een periode van grote innerlijke verwerking. Er kan een verhuizing zijn of veranderingen in je leefsituatie. De invloed van Mars geeft je deze maand de energie om die veranderingen mogelijk te maken of samen met je familie of gezin leuke dingen te ondernemen. Kinderen spelen een grote rol in augustus 2018.
De Maansverduistering van 27 juli 2018 laat zien of een ontwikkeling in het leven van je kinderen tot bloei is gekomen. In de tweede helft van augustus 2018 zijn er door de retrograde Mars problemen met kinderen thuis of kinderen in de familie of directe omgeving. Kinderen maken een grote ontwikkeling door en dat gaat met groeipijn gepaard. Tijd voor een feestje met vrienden en familie aan het eind van augustus 2018 maakt alles weer goed.

Carrière
In augustus 2018 zal de nadruk vooral liggen op het helpen en bemoedigen van anderen in hun carrière. Door anderen te helpen maakt Weegschaal vorderingen in de carrière.
Jouw sprankelende aanwezigheid inspireert collega’s. Je bent het zonnetje op de werkvloer en je oogst waardering! Problemen worden door jou met veel charme opgelost. De Zonsverduistering in Kreeft van 13 juli 2018 viel in jouw Huis van Carrière. Weegschaal beleeft een periode van zelfontplooiing, aandacht, ambitie en gedrevenheid. In het komende halfjaar kunnen hierdoor grote stappen worden gemaakt in je carrière en kunnen nieuwe doelen worden gesteld. Wanneer je het tegenovergestelde ervaart, dan is de tijd gekomen om aanpassingen te doen.
Jouw ideeën krijgen bijval in de eerste helft van augustus 2018 en leiden tot positieve veranderingen op het werk. In de tweede helft van augustus 2018 kan een romance op het werk je de adem benemen!

Financiën
Pluto is jouw planeet van Financiën. De retrograde Pluto vraagt je ook in augustus 2018 om voorzichtig te zijn met investeringen en financiële transacties. Grondig onderzoek vooraf is vereist voordat je een handtekening onder een koopcontract zet. De retrogradeperiode van Pluto tot 30 september 2018 is kosmisch bedoeld om financiële doelstellingen te verifiëren en een goede strategie uit te zetten. De eerste drie weken van augustus 2018 zien er financieel gunstig uit. Door de invloed van Jupiter in het Huis van Financiën neem je de juiste financiële beslissingen om winst te behalen en zie je de resultaten van financiële ondernemingen, transacties, investeringen en uitbetalingen.

Gezondheid
Neptunus is jouw planeet van Gezondheid. De retrograde Neptunus in jouw Huis van Dagelijkse Routine en Gezondheid maakt je gevoeliger voor stress en medicijnen. Zorg goed voor jezelf en neem voldoende rust. Je hebt gezonde en gevarieerde voeding en ook voldoende beweging nodig. Door regelmatig te sporten of aan yoga te doen, ben je minder moe en humeurig.
Het is aan jou om fysiek en emotioneel in balans te zijn en te blijven!

Advies
Door de retrograde Neptunus heb je ook in augustus 2018 moeite om jezelf te concentreren op het werk of jezelf te houden aan vaste routines of schema’s.
Maar dat is precies wat je in deze hectische tijd van hoge energie nodig hebt.

error: Content is protected !!