Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Jouw persoonlijke en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase, want
de Nieuwe Maan van 27 augustus 2022 viel in Maagd!
Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe Zonnejaar, Maagd!
Alle snellopende planeten staan aan de linkerkant van de Maagd-horoscoop. September 2022 is daarmee gericht op jou, op jouw wensen, op jouw eigen innerlijke kracht.
Een mooie maand voor relaties, financiën en carrière, maar familie en gezondheid vragen om aandacht.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan in Maagd van 27 augustus 2022 en de ondersteuning van jouw planeet Mercurius in Weegschaal maakt van september 2022 een geweldige periode om met een relatie te beginnen, voor het sluiten van het huwelijk of het doen van een belofte, vooral in de eerste helft van september 2022.
De energie van de Volle Maan in Vissen van 10 september 2022 in jouw Huis van Relaties belooft nog meer romantiek! Deze Volle Maan laat veranderingen zien op relationeel gebied, zoals het doen van een belofte of aanzoek of het sluiten van een zakelijke overeenkomst. Het kan een eind of een begin zijn. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin zal voor beide partijen een nieuwe weg zijn. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je vriendenkring en zakelijk netwerk worden er nieuwe verbintenissen op de lange termijn gesloten. De Volle Maan is ook een moment om al jouw relaties tegen het licht te houden. Gewoon zo doorgaan of doorgroeien naar een dieper niveau?

Familie en Huis
De retrograde Pluto in Steenbok vestigt de aandacht op veranderingen in je kinderen, kinderen in de familie of directe omgeving. Kinderen hebben vooral nu jouw aandacht en leiding nodig.
De rode Strijder Mars in Tweelingen vormt een oppositie met het Huis van Familie en Huis en daardoor kan er thuis en in de familie conflicten zijn. Belangrijke beslissingen moet je niet op eigen houtje nemen, maar in samenspraak met andere gezinsleden of familieleden. Blijf openstaan voor elkaar en dan zal een conflict worden opgelost.
Ceres reist vanaf 29 september 2022 tot 18 december 2022 door Maagd en met deze voedende, ondersteunende energie voelt Maagd zich geaard, gecentreerd en zelfverzekerd om deze energie weer door te geven aan degenen die dat nodig hebben.

Carrière
Mars reist tot 25 maart 2023 door Tweelingen (Huis van Carrière) en deze invloed maakt Maagd ook in september 2022 ambitieus en gedreven, ondersteund voor de energie van de retrograde Mercurius retrograde vanaf 10 september 2022. Succes komt dankzij liefde, reizen en investeringen in onroerend goed. Langetermijnstrategie is daarbij de sleutel.
Medio september 2022 is er een sterke dynamiek impuls van inspiratie voor de Maagd en dat is bevorderlijk voor artistieke, persoonlijke of zakelijke projecten. Focus op personeel en zakelijke partners, op communicatie. Wacht niet af, maar neem het initiatief en neem die beslissing.
Mars in Tweelingen brengt succes en helpt om vooruitgang te boeken op de werkplek, een transfer of bij sollicitaties. Ook voor de zelfstandig ondernemer is het een gunstige tijd om een nieuw bedrijf te starten of uitbreiding van de onderneming.

Financiën
De transit van de Grote Weldoener Jupiter in Ram in het 8e Huis van Gedeelde Bronnen en Transformatie is financieel gunstig voor de inkomsten van je partner of derden, zoals een uitkering, tegemoetkoming of legaat.
Met de retrograde Mercurius in Weegschaal in het Huis van Financiën is Maagd wel meer voorzichtig en reflecterend. Deze periode tot tot 23 september 2022 is geschikt voor budgetplanning en voor het nemen van stappen om de financiële en materiële situatie te verbeteren. Er kan sprake zijn van onverwacht geld door speculatie, bijverdienste of via het buitenland, ook van een teruggave van geld uit het verleden zoals het inlossen van een schuld of langverwachte tegemoetkoming.
De Nieuwe Maan van 25 september 2022 valt in jouw Huis van Financiën. Door deze Nieuwe Maan zijn er deze maand financiële mogelijkheden zoals een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding voor je onderneming of om je financiële administratie op orde te krijgen.

Gezondheid
Venus in Leeuw is in de eerste week van september 2022 de astrologische katalysator om zielenpijn en fysieke pijn te verlichten. De Gewonde Genezer Cheiron in Ram wil Maagd bevrijden van oude schuldgevoelens en verborgen angsten door middel van vergeving. Asteroïde Ceres in Leeuw is daarbij de ondersteunende factor tot 29 september 2022 om verbinding te maken met je onderbewustzijn om oude emotionele problemen los te laten.
Maagd kan door de retrograde Saturnus in het 6e Huis van Gezondheid last ondervinden van gewrichtspijn of oude kwalen steken de kop op. Het is belangrijk om aandacht te schenken aan je lichaam, geest en welzijn en jezelf niet te verliezen in werk en dagelijkse plicht. Je gezondheid is ook hard werken! Ga regelmatig een wandeling maken, ga zwemmen en regelmatig naar de wellness om je immuunsysteem op te krikken. Blijf alert!

Advies
Zo rustig als september 2022 begint, zo onrustig wordt het aan het eind van de maand.
De eerste maand van de herfst vraagt om aandacht en inspanning, maar zal ook veel opleveren. De retrograde Jupiter in Ram is jouw bondgenoot en stille kracht. Toch moet je niet achteroverleunen en vertrouwen op het universum, je moet je ogen en oren open houden. Laat niets op zijn beloop en handel direct als het nodig is.
Hou rekening met Neptunus in Vissen in het Huis van Relaties. Tot maart 2025 komen er door de illusie van Neptunus mensen op je pad die te mooi zijn om waar te zijn, zowel privé als zakelijk. Neptunus verwart, vernevelt, vermomt en weeft een web van fantasie over jouw perceptie van de werkelijkheid!

error: Content is protected !!