Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

STIER ♉️ juli 2024
21 april – 20 mei

Algemeen
Juli 2024 is een productieve maand van professionele, educatieve en financiële kansen.
Door toewijding, hard werken en een beetje geluk kun je al je doelstellingen behalen en een aanzienlijke groei doormaken. Mars in Stier tot 20 juli 2024 brengt verhoogde energie, enthousiasme, de bereidheid om initiatief te nemen en met een nieuw project van start te gaan.
Mars reist maar eens in de twee jaar door Stier, dus doe er je voordeel mee.
De focus ligt in juli 2024 op financiën, carrière, buitenland, studie en netwerken.

Liefde en Relaties
Juli 2024 is de maand bij uitstek voor een romantische vakantie met je geliefde.
Voor de single Stier is de eerste helft van juli 2024 het meest gunstig voor een geslaagde date.
Juli 2024 staat door de retrograde Saturnus en Neptunus in Vissen (11e Huis van Vriendschappen) in het teken van het verleden. Een oude vriend of vriendin kan aan het begin van juli 2024 contact opnemen. Vanaf medio juli 2024 kan een onverwachte ontmoeting met een ex-geliefde je van je stuk brengen. Blijf op je hoede, want Stier kan in juli 2024 te maken krijgen met stalking of misleiding. Wie het ook is die jouw sociale kring met Saturnus retrograde verlaat, deze resoneert niet meer met de persoon die je nu bent.
Vanaf 26 juli 2024 reist Mercurius door Maagd. Tijdens deze transit gaat het makkelijker om je gevoelens helder onder woorden te brengen. Je partner stelt je openhartigheid op prijs en begrijpt wat je probeert te zeggen. Tijdens deze transit vindt je het fijn om samen met vrienden leuke dingen te ondernemen, zoals naar een pretpark of gewoon een goed gesprek over het leven.

Familie en Huis
Gedurende de maand juli 2024 kunnen er spanningen zijn bij jou thuis, in het gezin of in de familie. Er kunnen uitdagingen zijn die verband houden met inmenging van buitenaf, hoge huishoudelijke kosten, de aan- of verkoop van onroerend goed of een renovatieproject.
Jouw planeet Mercurius reist van 3 tot 25 juli 2024 door Leeuw, het 4e Huis.
Tijdens die periode wil je thuis geconcentreerd bezig zijn met huishoudelijke klusjes.
De focus ligt dan op je directe omgeving, gezin, het verleden of familiezaken. Gunstige periode om iets uit te praten of op zoek te gaan naar je roots.
Tijdens deze periode komen er veel mensen over de vloer, maar al die externe prikkels kunnen je ook teveel worden. Dan is het goed om even de rust in jezelf te zoeken.

Carrière
Met de kracht van de rode strijder Mars in Stier tot 20 juli 2024 is er ruimte voor uitbreiding van huidige projecten en het starten van nieuwe ondernemingen.
Toch kan Stier het gevoel hebben dat het in de carrière of de studie allemaal wat langzamer en moeizamer gaat.
Waterman staat voor het Huis van Carrière. Pluto retrograde in Waterman is een periode van zelfreflectie om je bewust te maken van hoezeer onbewuste negatieve invloeden jou als persoon hebben beïnvloed en beperkt in je professionele leven. Zie het als een kosmische pauze om dingen af te ronden of op te ruimen. Wat je nu opruimt geeft ruimte voor wat komen gaat.
Met de Volle Maan in Steenbok van 21 juli 2024 in het negende Huis van Hoger Bewustzijn en Kennis wordt het pad dat je moet gaan duidelijk. Blijf je verwonderen en laat je niet weerhouden door angst voor oordeel of om te falen. Dus schrijf je in voor die cursus of boek die mooie reis.

Financiën
Juli 2024 is een voorspoedige maand voor de financiën van Stier. Stier staat op winst!
Tweelingen staat voor het Huis van Financiën.
De grote Weldoener Jupiter reist door Tweelingen en dat biedt kansen voor uitbreiding met betrekking tot financiën en middelen. Er komt dus meer geld binnen, maar het kan ook net zo snel weer verdwijnen. Pas op met excessen en impulsiviteit, want Jupiter kan grenzeloos zijn.
Mars in Tweelingen van 21 juli tot 4 september 2024 versterkt die grote financiële impuls en drang om meer geld te verdienen en het ook uit te geven aan luxe artikelen, zoals mooie schoenen of kunst. Je wil laten zien dat het je goed gaat!
Financiële zekerheid blijft een prioriteit voor Stier, ongeacht of het nu gaat om de aankoop van onroerend goed, een zakelijke contract, productiviteit op het werk of huishoudelijke artikelen.
Wat je uitstraalt, trek je aan. Het blijft raadzaam om het financiële overzicht te houden en je te richten op financiële langetermijnplanning, afbetalen van schulden, het verkennen van innovatieve ondernemingen en het doen van verstandige investeringen.

Gezondheid
Juli 2024 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid, maar je moet wel rekening houden met plotselinge stemmingswisselingen.
De transit van Mercurius in Leeuw van 3 tot 25 juli 2024 laat tegenstrijdigheden zien. Je denkt het ene, maar doet het andere. Neem op tijd afstand als je voelt dat iets in je dagelijks leven teveel wordt. Vermijd zoveel mogelijk stressvolle activiteiten. Het is belangrijk om jezelf zo nu en dan even terug te trekken in je eigen bubbel. Vermijd zoveel mogelijk stressvolle activiteiten. Voldoende lichaamsbeweging, yoga en een gevarieerd dieet zijn essentieel om fit te blijven.

Advies
Juli 2024 is een drukke en veeleisende maand.
Je hebt zoveel te doen en te beleven, je mag geen kans missen!
Afzondering of retraite schenkt je spirituele inzichten door een vorm van therapie of een spirituele reis. Door introspectie kan een louterende verandering komen in de manier waarop je over jezelf en anderen denkt. Jouw uiterlijk weerspiegelt jouw interne wereld en daarom is het goed om aan jezelf te werken en je te bevrijden van negatieve energie.

 

 

error: Content is protected !!