Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Februari 2024 wordt een aangename en verrijkende tijd voor het sterrenbeeld Leeuw!
De planetaire verschuiving naar de bovenzijde van de Leeuw-horoscoop laat zien dat de buitenwereld een belangrijke plaats gaat innemen. Je ambitie groeit, je drang naar werelds succes en verbinding wordt sterker. Nu is de tijd aangebroken om je maatschappelijke dromen waar te maken en dat doe je met de hulp van anderen, zowel privé als zakelijk.
De Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 was de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.
De focus ligt in februari 2024 op dagbesteding, carrière, gezondheid, relaties en financiën.

Liefde en Relaties
Boogschutter staat voor het Huis van Liefde en Romantiek voor de Leeuw.
Asteroïde Ceres reist tot 7 februari 2024 door Boogschutter, dus de eerste week van februari 2024 is gunstig om iets goed te maken in de liefde. De Nieuwe Maan in Waterman van 9 februari 2024 (7e Huis van Relaties) is het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie, een nieuwe vriendschap of met een nieuwe relatie te beginnen. Vanaf dit moment en in de komende maanden ontstaat er een nieuwe relatiedynamiek of het nu gaat om je geliefde, zakenpartner, tegenstander of nieuwe liefde! Een nieuwe zakelijke samenwerking of de strijdbijl begraven met een zakelijke relatie of privé-relatie behoort tot de mogelijkheden. Met Mars in Waterman (Huis van Relaties) van 14 februari tot 22 maart 2024 heb je de energie en de drive om belangrijke transformaties door te voeren.
Pluto reist sinds eind januari 2024 door Waterman (Huis van Relaties). Met Pluto in Waterman in het 7e Huis van Relaties kan Leeuw al diepgaande verschuivingen in relaties en samenwerking verwachten. Je gaat merken dat je selectiever wordt, want je gaat nu voor jezelf, wat jij verlangt in een relatie en niet zozeer wat de ander van jou verwacht.

Familie en Huis
De invloed van Venus in Steenbok tot 16 februari 2024 is gunstig om met je gezin of familie quality time door te brengen. Het kan zijn dat je minder tijd hebt besteed aan je gezin of familie of er kan sprake zijn van misverstanden en ruzie. Venus in Steenbok maakt het makkelijker om dingen uit te praten en een oplossing te vinden.
Door de Zuidknoop in Weegschaal in het derde Huis van Communicatie weet je hoe belangrijk het is om te communiceren met je naasten.
Door ontwikkelingen in je carrière is het heel belangrijk dat het evenwicht wordt hersteld tussen carrière of openbare leven en de behoeften van je gezin of privéleven, Leeuw.

Carrière
Het dierenriemteken Stier vertegenwoordigt het 10e Huis van Carrière en Bestemming voor Leeuw. Uranus blijft ook in 2024 in Stier en de gunstige samenwerking met Jupiter staat garant voor professioneel en maatschappelijk succes.
De Nieuwe Maan in Steenbok (Huis van Werk) van 11 januari 2024 liet een frisse start zien in je carrière! Deze maand kan er een nieuwe werkkring zijn of nieuwe projecten die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens. Met de transit van Mercurius door Steenbok tot 5 februari 2024 ben je gefocust op je werk en ben je productiever en efficiënter.
Asteroïde Ceres reist vanaf 7 februari 2024 door Steenbok (Huis van Werk) en laat zien hoe belangrijk het is dat je werk moet hebben waar je passie voor voelt, dat je vervult en voedt.
Tot 13 februari 2024 reist Mars door Steenbok (6e Huis van dagelijks Werk) en dit geeft Leeuw veel energie en doorzettingsvermogen en enthousiasme voor het werk dat je doet of succes bij het vinden van nieuw werk.

Financiën
Er komt dankzij Mercurius in Steenbok tot 5 februari 2024 genoeg geld binnen.
Geld gaat er sneller uit dan het is verdiend. In plaats van geld te verspillen aan impulsartikelen die je eigenlijk niet nodig hebt, is het beter om het te investeren in je bedrijf of geld te sparen. Door bewust om te gaan met geld wordt het mogelijk om kosten te besparen om daarmee de financiële situatie te verbeteren.
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 valt in jouw Huis van Financiën en deze is van grote invloed op jouw financiële situatie.
Met deze Volle Maan in Maagd kun je de financiële vruchten plukken van het afgelopen halfjaar, ongeacht deze zuur of zoet zijn.
Deze Volle Maan is gunstig om een bestaande geldsituatie te regelen. De boodschap van deze Volle Maan is om nieuwe vorm te geven aan jouw verdien-, spaar- en bestedingspatroon.
Deze invloed kan de aanleiding zijn voor een tijdelijke financiële crisis, die uiteindelijk goed gaat uitpakken.Een creatieve hobby kan alsnog uitgroeien tot een lucratief project.

Gezondheid
Voor Leeuw is Steenbok het Huis van Gezondheid.
De eerste helft van februari 2024 is gunstig om medisch advies in te winnen.
Met Venus in Steenbok tot 16 februari 2024 krijg je een goed gevoel van zinvol werk, zoals het doen van vrijwilligerswerk. Met Mars in Steenbok tot 13 februari 2024 is het raadzaam om een doelgerichte uitlaatklep te vinden. Dat is met Mercurius in Steenbok tot 5 februari 2024 zeker het geval, want dan ben je meer gemotiveerd om de dingen beter te doen en je fysieke conditie te verbeteren. Als je stil blijft zitten, krijg je een gevoel van ontevredenheid en kun je zelfs somber worden, dus kom in actie!
Door de extra werkdruk kan er stress ontstaan, dus je moet bijvoorbeeld delegeren om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Advies
Financiële onafhankelijkheid is de weg naar eigenwaarde en zekerheid. Door het evenwicht te vinden tussen vrijgevigheid en een meer praktische kijk kan Leeuw de financiële positie en daarmee de persoonlijke vrijheid behouden en versterken.
Halverwege februari 2024 mag je een golf van energie en zelfvertrouwen verwachten.
De beste periode om aanpassingen te doen in je dagelijkse routine.
Aan het einde van februari 2024 mag je met tevredenheid terugkijken op een productieve maand waarin je nieuwe dingen hebt geleerd.
Door Saturnus in Vissen kan Leeuw een ingrijpende transformatie ondergaan, maar dat gaat je fysieke en financiële leven ten goede veranderen en je gemoedsrust brengen.
Laat (te) hoge verwachtingen los, Leeuw.

error: Content is protected !!