Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 viel in het Huis van Persoonlijkheid en was de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht werd verlegd naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. In de laatste maand van 2023 laat het zien hoe ver je bent gekomen.
Pluto heeft in Steenbok in de afgelopen 14 jaar geleid tot enorme transformaties op het gebied van intimiteit, vertrouwen en emotionele verbinding. De retrograde Mercurius in Steenbok stelt al deze thema’s in december 2023 aan de orde. December 2023 is de maand bij uitstek om tot de kern door te dringen voor eens en altijd schoon schip te maken.
December 2023 kent echter een traag verloop, doordat jouw planeet Mercurius retrograde is in het aardse Steenbok, Tweelingen. Je krijgt te maken met regels en wetten.
De focus ligt wel op carrière, relaties en financiën, dus het is raadzaam om alleen te focussen op projecten die over een lange periode winstgevend zijn.

Liefde en Relaties
Venus in Weegschaal tot 4 december 2023 is gunstig voor liefdesrelaties, dus de eerste week van december 2023 verloopt prima. Jouw planeet Mercurius loopt vanaf 2 december 2023 door Steenbok en gaat ook nog eens retrograde vanaf 14 december 2023 waardoor er relatieproblemen kunnen optreden en samenwerking over het algemeen niet zo gemakkelijk gaat.
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter van 12 december 2023 valt in het 7e Huis van Relaties.
Vanaf dit moment en in de komende maanden ontstaat er een nieuwe relatiedynamiek of het nu gaat om je geliefde, zakenpartner, tegenstander of nieuwe liefde!
Voor Tweelingen is dit een Nieuwe Maan van keuzes maken, alsof je op een kruispunt staat.
Venus in Schorpioen laat zien dat oppervlakkige relaties passé zijn. “Wil ik door met deze relatie, sluit de huidige relatie gevoelsmatig aan bij mijn diepste wensen?”
Door de samenwerking van de rode Strijder Mars en asteroïde Ceres in Boogschutter in het Huis van Relaties is het makkelijker om tot elkaar te komen in de liefdesrelatie of in andere vormen van samenwerking.

Familie en Huis
Hou er rekening mee dat er in december 2023 complicaties kunnen zijn die te maken kunnen hebben met ontwikkelingen in de carrière van Tweelingen. Tot 4 januari 2024 reist Mars door Boogschutter, dus in december 2023 kunnen er spanningen zijn thuis vanwege je carrière of financiële issues.
December 2023 is door de retrograde Mercurius geen gunstige maand om op reis te gaan, wel is het gunstige maand om vakantieplannen te maken.
December 2023 is een maand met een traag verloop of je krijgt te maken met regelgeving waardoor plannen met je huis of met je gezin of familie geen doorgang kunnen vinden.
Gelukkig mag Tweelingen rekenen op de steun en advies van oudere familieleden.

Carrière
De invloed van de retrograde van Mars in Tweelingen aan het begin van 2023 en Saturnus in Vissen heeft het hele jaar 2023 een vertragend effect gehad op de carrière van Tweelingen.
Saturnus in Vissen is vanaf 4 november 2023 weer direct en dat geeft jou meer duidelijkheid over het professionele pad dat je moet volgen.
Deze maand kan juiste pad zich eindelijk openbaren.
Tweelingen die hun pad al hebben gevonden kijken terug op 2023 en kunnen de zoete vruchten ervan plukken. Tweelingen mag rekenen op de steun van collega’s en management.
December 2023 is een gunstige maand voor het initiëren van nieuwe projecten en voor studie. Zakelijke reizen leveren niet het gewenste resultaat op.
Aan het eind van december 2023 is er kans op een nieuwe baan die beter bij je past of overplaatsing binnen het bedrijf waar je werkt met betere arbeidsvoorwaarden of er komen verbeteringen in dagelijkse omstandigheden, de werkomgeving en met collegiale interactie.

Financiën
December 2023 laat over het algemeen een gunstige financiële maand zien met mooie rendementen vanuit eerder gedane investeringen in onroerend goed. Speculatieve activiteiten laten ook goede resultaten zien.
In je onderneming is er meer winst en je mag ook rekenen op een jaarlijkse bonus of extra uitkering. Belangrijk is dat je niet in verleiding komt om geld direct te spenderen, maar dit op een goede manier beleggen. Heb vertrouwen op je innerlijke stem.
De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 valt in jouw Huis van Financiën laat een voltooiing zien op financieel gebied of dat er financieel iets afgerond of verbeterd moet worden.
Deze invloed kan de aanleiding zijn voor een tijdelijke financiële crisis, die uiteindelijk goed gaat uitpakken. Een minder aangename gebeurtenis verlegt de materiële focus van Tweelingen.
Minder geld leert je de tastbare zegeningen om je heen te waarderen. Het brengt je terug naar de basis, naar jezelf, naar wat jij werkelijk nodig hebt.
Aan het eind van december 2023 kan er hoge uitgaven zijn die te maken hebben met een onverwachte verhuizing of overeenkomst, dus hou daar rekening mee.

Gezondheid
De energie van de Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 is ook deze maand van grote invloed. Tweelingen krijgt een groot spiritueel inzicht en gaat zich steeds verder bevrijden van beperkende overtuigingen, oude emotionele pijn of destructieve gewoonten.
De retrograde Uranus in Stier in het 12e Huis is een proces van subtiele zuivering, loslaten van onbewuste impulsen en gedragspatronen, verwerking en innerlijke groei.
Je leert wie je bent of wie je ook al weer was door oude gedragspatronen, gehechtheid aan beperkingen en pijn en emotionele bagage los te laten.
Pluto in Steenbok blijft ook in december 2023 in jouw Huis van de Ziel en confronteert je met issues die je diep in jezelf probeert te verbergen zoals angst voor vertrouwen en intimiteiten. Het leven is bedoeld om te groeien en niet om jezelf tegen te laten beperken. Je moet jezelf eerst zien te bevrijden uit je cocon om als een mooie vlinder geboren te worden.
December 2023 vraagt wel om een gestructureerde dagindeling, een verstandig eetpatroon, regelmatig bewegen en ontspanning. Pas op voor stress, Tweelingen.

Advies
Met de Zon en Mars in Boogschutter moet je op je hoede zijn voor aanbiedingen en impulsaankopen bij webwinkels, want de risico op misleiding is groter.
Al jouw inspanningen hebben ertoe bijgedragen dat je in 2023 een ongekende prestatie hebt neergezet, ook al voelt het misschien alsof je niet vooruitkomt.
Zorg dat je steeds over de juiste informatie beschikt alvorens je een beslissing neemt.
Zorg voor een goede planning. Let op details en vergelijk jezelf niet met anderen.
Het is vallen en opstaan, maar ook deze weg zal uiteindelijk van onschatbare waarde zijn. Hou vol Tweelingen.
Het jaar 2024 belooft jouw jaar te worden met Jupiter in Tweelingen (vanaf eind mei 2024).

 

 

 

error: Content is protected !!