Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

Tweelingen mei 2019

Algemeen
De planetaire krachten zijn gelijkelijk verdeeld over de Tweelingen-horoscoop, dus onafhankelijkheid en vrij ondernemerschap gaan deze maand hand in hand met aanpassingsvermogen en samenwerking.
Deze maand vindt er een planetaire verschuiving plaats waardoor de focus wordt gericht naar samenwerking, relaties, vrienden, familie en privéleven. Mei 2019 is over het algemeen een gunstige maand voor carrière, spiritualiteit, liefdadigheid, samenzijn en gezondheid.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 19 april 2019 viel in jouw Huis van Liefde en Romantiek. De invloed van deze Volle Maan maakt van mei 2019 een romantische maand! Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en met wie je bent. Vrienden komen, vrienden gaan. Ook al wordt je sociale kring wat kleiner, je moet maar zo denken: wie blijven zijn echte vrienden.
In de vaste relatie blijft alles rustig. Vanaf 21 mei 2019 reizen de Zon en jouw planeet Mercurius door Tweelingen en dat is een gunstige periode om te gaan daten. De retrograde Saturnus en Pluto laten echter zien dat een romance alleen groeien kan wanneer er sprake is van serieuze bedoelingen.
Blijf wel kritisch, ook al ben je tot over je oren verliefd. Pas op dat je iemand niet gaat idealiseren. Op 31 mei 2019 staan jouw planeet Mercurius in Tweelingen en de retrograde Jupiter in Boogschutter tegenover elkaar. Loze beloftes waarbij details of consequenties over het hoofd worden gezien of een zorgeloze mentaliteit of een te uitgesproken mening kan leiden tot controverse, verlies of teleurstelling. Het is goed om de balans te vinden.

Familie en Huis
Tot 11 augustus 2019 is Jupiter in Boogschutter retrograde. Wanneer Jupiter retrograde is, gaat de aandacht uit naar huis en gezin. Tijdens deze periode worden familiebanden versterkt. Ook een prima periode om te verhuizen, je huis te restylen of te renoveren.
Een goede verstandhouding met je familie is voor jou van cruciaal belang, want zij kennen jou beter dan wie dan ook. Meer tijd met elkaar doorbrengen en gezamenlijke activiteiten organiseren versterkt de onderlinge band. Vooral de ouderen in de familie stellen jouw aanwezigheid heel erg op prijs! Eerlijk duurt het langst. Dus spreek jezelf uit wanneer je denkt dat er dingen verzwegen worden of wanneer iemand vindt dat je ongelijk hebt terwijl dat niet zo is.

Carrière
Mei 2019 is een positieve maand ook voor je onderneming door een toename van opdrachten en projecten. Mei 2019 is een geweldige maand voor marktonderzoek, een cursus of bedrijfstraining, het leren van een nieuwe vaardigheid of het verbinden met nieuwe klanten. Creativiteit, toewijding en vernieuwing zijn thema’s deze maand. Nieuwe effectieve methoden van office management besparen je tijd en geld. Je blijft zo de concurrentie een stapje voor. Mei 2019 is een gunstige maand voor studie, maar een zakenreis kan beter worden uitgesteld.
De Volle Maan van 18 mei 2019 valt in jouw Huis van Werk. In de komende twee weken komen lopende projecten tot voltooiing, op het werk en bij jou thuis. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen. Je krijgt te maken met meningsverschillen met mensen waarmee je nauw samenwerkt. Neem de tijd om een oplossing te bedenken van het probleem. Met de Zon in Tweelingen ben je krachtiger en onafhankelijker. Vanaf 21 mei 2019 staat jou niets in de weg om jouw doelen te verwezenlijken. Ook in je carrière geldt dat samenwerking de sleutel is tot professioneel succes. Samen bereik je meer dan alleen! Een goed advies is van onschatbare waarde.

Financiën
Mei 2019 is de beste financiële maand van 2019, want deze maand laat een constante geldstroom en goede financiële vooruitzichten zien.
De rode strijder Mars reist vanaf 17 mei 2019 door jouw Huis van Financiën. De reis van Mars in Kreeft door jouw Huis van Financiën vergroot de kans op verbetering van jouw financiële situatie en de komst van nieuwe financiële mogelijkheden zoals een nieuwe baan of meer omzet in je eigen onderneming. Mars in Kreeft biedt je de energie om de juiste financiële weg te bewandelen, maar vraagt om directe actie om nieuwe financiële mogelijkheden te onderzoeken en je financiële positie te verbeteren. De Volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019 laat mooie resultaten zien, maar de uitgaven zijn dan wel hoger.

Gezondheid
Mei 2019 is een maand van hoge energie!
De Nieuwe Maan van 4 mei 2019 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Door deze kosmische invloed heb je deze maand meer behoefte aan rust en ontspanning.
Even er tussenuit, om jezelf op te laden. Tijd voor jezelf om een boek te lezen, te mediteren en te ontspannen om je energieniveau te verhogen en je immuunsysteem te versterken. Emotionele rust is net zo belangrijk als fysieke rust. Op 8 mei 2019 is jouw planeet Mercurius conjunct Uranus in Stier in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Er kan nieuws zijn over je gezondheid. De Volle Maan van 18 mei 2019 valt in jouw Huis van Gezondheid.
Als je het nog niet gedaan hebt, is dit een prachtig moment om het besluit te nemen om meer te gaan bewegen, gezonder te gaan eten, veel water te drinken of op een gezond gewicht te komen.

Advies
Communicatie is vooral in de tweede helft van mei 2019 een struikelblok.
In de tweede helft van mei 2019 kunnen er wat misverstanden ontstaan in de vaste relatie. Ook een zakelijk samenwerkingsverband verloopt niet zo voorspoedig. Het is raadzaam om eventuele problemen in de kiem te smoren. Aan het eind van mei 2019 komt alles goed, maar neem dit wel ter harte: Je kunt niet alles hebben en niets en niemand is perfect. Ook jij niet!

 

error: Content is protected !!