Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Mei 2018 is de maand met de meeste planeten aan de bovenkant van de Leeuw horoscoop.
Dit is de periode van het jaar waarin je op de carrière en op wereldse doelen bent gericht. Aan het einde van vorige maand vond er een belangrijke planetaire verschuiving plaats voor de Leeuw. Het komende halfjaar is de oostelijke helft van de Leeuw horoscoop dominant. Dat betekent meer onafhankelijkheid en minder afhankelijk zijn van samenwerking en medewerking.
Mei 2018 ziet er fantastisch uit voor financiën, reizen en carrière, maar gezondheid en relaties vereisen de nodige aandacht.

Liefde en Relaties
Vanaf 17 mei 2018 reist Mars voor een lange periode door jouw Huis van Relaties. Een sociale periode van samenzijn en wederzijdse belangstelling, maar door de strijdlustige aard van Mars zijn ook spanningen in de relatie of in de samenwerking. Wel een goede periode om je kaarten op tafel te leggen, maar ga conflicten zoveel mogelijk uit de weg. Neem geen overhaaste beslissing over een relatie, zowel privé als zakelijk. De relatie met je partner kan dus onder druk komen te staan. Je partner heeft meer persoonlijke vrijheid en tijd nodig. Omwille van de liefde is het raadzaam om je partner ook die ruimte te bieden. Ook jij hebt persoonlijke vrijheid nodig. Elkaar vrijlaten is vaak de sleutel om elkaar weer (terug) te vinden. De single Leeuw krijgt in mei 2018 veel kansen om de liefde te vinden in de sociale kring, online dating of bijeenkomst. Een nieuwe liefde is echter vrijblijvend en niet van lange duur.
De Volle Maan van 29 mei 2018 valt in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten! In de komende twee weken krijg je door de liefde meer zelfinzicht en in een vaste relatie komt meer dynamiek.

Familie en Huis
De Volle Maan van 30 april 2018 viel in jouw Huis van Familie en Huis. In de eerste helft van mei 2018 komt er bij jou thuis iets tot voltooiing zoals een creatief project of verbouwing. Plannen om te verhuizen worden concreet of er is een daadwerkelijke verhuizing doordat je carrière daarom vraagt.
Het is ook mogelijk dat je iemand anders helpt met een renovatie of verhuizing of andere karweitjes. Ook de transit van Jupiter door jouw Huis van Familie en Huis ondersteunt de woonsituatie in mei 2018 zoals een verhuizing, renovatie, het kopen of verkopen van onroerend goed of je woning uitbreiden of opknappen. Kinderen boeken deze maand grote vooruitgang in hun ontwikkeling. Door de invloed van Jupiter heerst er een betere huiselijke sfeer. Jupiter in Schorpioen is voor de Leeuw een zoektocht naar innerlijke vrede en rust bij je thuis. De retrograde Jupiter vraagt je om een verstoorde familierelatie herstellen of op zoek te gaan naar je oorsprong.

Carrière
De eerste helft van mei 2018 is door de invloed van Mercurius in Ram gunstig om een zakenreis te maken of onderhandelingen te voeren. De invloed van de rode strijder Mars stimuleert je tot 16 mei 2018 om de schouders eronder te zetten op je werk en in je dagelijkse bezigheden. Venus is jouw planeet van carrière. Door de invloed van Venus krijg je in je carrière veel voor elkaar en mag je op de steun rekenen van hogerhand. De Nieuwe Maan van 15 mei 2018 valt in jouw Huis van Carrière. Het planetaire recept voor een nieuw succes in je carrière! Een belangrijk project waar je een tijdje geleden mee bent begonnen ziet deze maand het levenslicht. Uranus in Stier reist vanaf 16 mei 2018 door jouw Huis van Carrière. Deze maand al krijg je een voorproefje van deze revolutionaire energie van veranderingen in je carrière en sociale status. Uranus in Stier schenkt je ongekende creatieve ideeën en vooruitstrevende plannen! Vooral de Leeuw die werkzaam is in de technologie mag rekenen op grote ontwikkelingen. Jouw collega’s zien een verandering in jou op het werk. Goed voorbeeld doet goed volgen, dus laat zien hoe het moet!

Financiën
Mercurius is jouw financiële planeet. Mercurius is weer uit de schaduwperiode en dat betekent dat financiële plannen in werking worden gesteld. Het financieel oponthoud heeft je in de afgelopen weken wel de ruimte gegeven om de noodzakelijke veranderingen aan te brengen in je financiële planning.
Mei 2018 is een gunstige maand voor je financiën. In de eerste helft van mei 2018 dragen gunstige planetaire aspecten toe aan financiële groei. Ontwikkelingen in jouw carrière dragen ook bij aan meer inkomen. Probeer met het oog op de toekomst inkomsten en uitgaven zoveel mogelijk te spreiden. Zorg voor een goede planning. Vertrouw niet blindelings op adviezen met betrekking tot geld gerelateerde zaken. Vertrouw op je eigen gevoel. Ook deze maand is gunstig om te investeren in onroerend goed, ook langetermijninvesteringen in buitenlandse bedrijven en beleggen in aandelen zijn gunstig.

Gezondheid
Door de invloed van de rode Strijder Mars kan er door grote werkdruk sprake zijn van stress.
Je weet dat lichaam, ziel en geest één zijn. Het ene kan niet zijn zonder het andere. Wanneer je stress ervaart, energie laat weglekken en niet naar de signalen van je lichaam luistert, gaat het systeem haperen.
Zorg voor ontspanning, Leeuw. Ook al heb je het druk, het kan straks ook wel. Je bent ook maar een mens! Denk aan een goede voeding en voldoende beweging.
Vanaf de laatste week van mei 2018 zie je met de Zon in Tweelingen je conditie vanzelf verbeteren, maar je moet er wel wat voor doen!

Advies
Je vindt het heerlijk om in de schijnwerpers te staan, Leeuw. Sinds de Zonsverduistering in Leeuw van 21 augustus 2017 schitter je als nooit te voren! Na de Maansverduistering in Leeuw van 31 januari 2018 viel alles samen. En dan komt er nog een Zonsverduistering aan in Leeuw op 11 augustus 2018 om jou tot ongekende hoogten te brengen. Dit extreme hoge energieniveau kan echter ook energie “vreten”, dus neem regelmatig gas teug om jezelf op te laden.
Goed eten, voldoende lichaamsbeweging en ontspanning zijn onmisbaar om dit tempo vol te houden.

error: Content is protected !!