Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

KREEFT ♋️ mei 2024
(21 juni – 21 juli)

Algemeen
Mei 2024 wordt een onvergetelijke romantische rollercoaster voor Kreeft.
De lentemaand mei 2024 staat in het teken van de liefde, jouw sociale netwerk, carrière en gezondheid.
Kreeft wordt geregeerd door de Maan, dus de Maan is jouw kosmische gids.
Nieuwe, en Volle Manen, maar zeker Verduisteringen zijn van grote invloed op Kreeft.
De invloed van de afgelopen verduisteringscyclus is ook in mei 2024 van grote invloed op je carrière en huiselijk leven.

Liefde en Relaties
Pluto retrograde in Waterman vanaf 2 mei 2024 in het Huis van de Ziel is een periode van vernieuwing, evaluatie en regeneratie op het gebied van geld van de partner, gedeelde financiën en andere vormen van samenwerking, transformatie, intimiteit en seksualiteit. Misschien zijn er twijfels en onzekerheden over een relatie.
Deze Nieuwe Maan in Stier van 8 mei 2024 in het Huis van Sociale Processen brengt hoop en nieuwe vriendschappen. In bestaande vriendschappen kan er oud zeer zijn. Het is tijd om dat oud zeer bespreekbaar te maken, want dat verspert de weg naar vergeving en vooruitgang. 
De Jupiter/Uranus-conjunctie in Stier in het 11e Huis van Sociale Processen en Vriendschappen laat zien dat samenwerking en een gemeenschappelijke visie, doel of plan, iets is waar je echt enthousiast over bent, de sleutel is om een creatieve droom in vervulling te laten gaan.
De single Kreeft kan in mei 2024 een intrigerende ontmoeting hebben binnen de sociale kring, tijdens een reis, sportclub of het verenigingsleven. Het kan wel zijn dat de relatie vriendschappelijk blijft, dus een mentaal vervullende emotionele verbinding. Gevoelens blijven voor de buitenwereld verborgen. Deze ontmoeting kan vluchtig zijn, maar zal voor altijd in jouw hart blijven.

Familie en Huis
De eerste helft van mei 2024 kenmerkt zich door een onrustige sfeer.
Het kan zijn dat je door zakelijke verplichtingen niet thuis kan zijn.
Door ontwikkelingen in jouw carrière kunnen er in mei 2024 thuis spanningen ontstaan en conflicten met ouderen in de familie. Net als de getijden gaat het af en aan. Bemoeienis van buitenaf kan nadelig zijn voor de rust in huis. Het is raadzaam om afleiding te zoeken. Een andere omgeving kan heel verfrissend zijn. Het is van het grootste belang dat het evenwicht tussen privéleven en carrière wordt hersteld.
Mei 2024 is een gunstige maand om op vakantie te gaan, een kort reisje of voor een uitstapje met vrienden of familieleden. Belangrijk is dat problemen met betrekking tot een verhuizing of renovatie goed moeten worden gecoördineerd en besproken.
Een thuis moet veilig, vertrouwd en comfortabel zijn en als dat niet zo is of wanneer je je niet emotioneel verbonden voelt met je thuis, dan moet je ervoor zorgen dat het wordt verbeterd.

Carrière
Ram is het Huis van Carrière en Bestemming voor Kreeft.
Mars (heerser van Ram) reist vanaf 1 mei 2024 door het 10e Huis van Carrière en die energie versterkt de invloed van de Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024.
Kreeft krijgt de kans om een droom waar te maken, bijvoorbeeld werken voor een internationaal bedrijf dat jou kansen, toekomt en bekendheid biedt.
Deze Nieuwe Maan in Stier van 8 mei 2024 in het 11e Huis van Hoop en Sociale Processen gaat over netwerken, samenwerking met gelijkgestemden, teamwerk en het vormen van nieuwe verbindingen.
Mercurius in Ram houdt je gefocust en in het heden. Voortdurende ontwikkeling is belangrijk.
De vooruitzichten in mei 2024 voor het starten van nieuwe projecten zijn uitstekend en ook zakelijke reizen zijn gunstig.
De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 in jouw 6e Huis van Werk laat zien dat projecten op het werk of thuis worden afgerond. Zorg voor een goede dagelijkse routine, Kreeft.
Samengevat is mei 2024 een gunstige maand om mee te doen aan wedstrijden, subsidies aan te vragen en examens af te leggen. Hou wel rekening met uitdagingen.

Financiën
Pluto gaat retrograde in Waterman vanaf 2 mei 2024 tot 2 september 2024. Dit is de beste periode voor het herzien van schulden, aandelen, kredietscores en pensioenplannen.
Pluto in Waterman is voor Kreeft de weg terug naar eigenheid, authenticiteit en spirituele zelf.
Volg dat innerlijk verlangen om iets nieuws te beginnen in je carrière of beroep.
Ook al begeef je jezelf op onbekend terrein, het leven is bedoeld om er van te leren.
Dankzij jouw inzicht en de juiste financiële investeringen weet je ook van mei 2024 een voordelige maand te maken. Er kan winst worden gemaakt in jouw onderneming.
Mei 2024 is dus een voorspoedige maand of de financiële situatie zal stabiliseren.
Kreeft mag daarbij rekenen op de ondersteuning van vrienden die jou erkentelijk zijn voor eerder bewezen diensten.
Door de Zon in Stier tot 21 mei 2024 heb je zin om te gaan winkelen en het jezelf naar de zin te maken. Geld wordt in mei 2024 uitgegeven aan kleding en luxe artikelen, dit zal een gevoel van voldoening en zelfvertrouwen met zich meebrengen.

Gezondheid
Door de sterke energie van Mars in Ram kan Kreeft de controle over zichzelf verliezen.
Agressief gedrag kan worden veroorzaakt door onverwerkte pijn en kwetsende opmerkingen.
Om deze energie te harmoniseren en stress te verlichten is het raadzaam om rode agaat te dragen. Neem regelmatig een kopje kamillethee om te ontspannen.
De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 valt in jouw Huis van Werk en Gezondheid en is een prachtig moment om het besluit te nemen om te stoppen met schadelijke gewoontes, meer te gaan bewegen, gezonder te gaan eten.
De Grote Weldoener Jupiter in Tweelingen reist vanaf 26 mei 2024 tot 9 juni 2025 door het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Spiritualiteit en is een betoverende periode om via de weg van meditatie, retraite en afzondering, angsten en beperkende overtuigingen los te laten en je over te geven aan liefdevolle verbinding, eenheid en spiritualiteit. Jupiter in Tweelingen is een transit van genezing en transformatie, verbondenheid, begrip en inzicht in jezelf, je verleden en wat je nodig hebt. Omarm deze periode nu je bescherming geboden wordt door het universum.

Advies
Alle Volle Manen, maar ook Verduisteringen zijn van grote invloed op Kreeft.
De Verduisteringen van maart en april 2024 zijn universele verschuivingen die Kreeft naar een hogere bewustzijnsdimensie brengen…
Saturnus en Neptunus blijven het hele jaar 2024 samen in Vissen, het 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Studie, Reizen, Internationale verbindingen Expansie en Levensbeschouwing.
Deze planetaire samenwerking kan Kreeft helpen om anders te gaan denken en vastgeroeste overtuigingen los te laten. Door de invloed van de wijze Saturnus krijg je duidelijkheid over je pad en kun je spiritualiteit of grootse ideeën praktisch in gaan zetten.
Kreeft voelt de impuls om het ego los te laten en opnieuw contact te maken met het ware zelf.
Laat je zware jas achter en omarm het licht van innerlijke genezing.

error: Content is protected !!