Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire krachten bevinden zich aan de Nachtkant van de Schorpioen-horoscoop.
Winterslaap! De Nachtkant gaat over emotioneel welzijn, innerlijke wereld, familie en huiselijke activiteiten. In deze halfjaarlijkse cyclus ben je bezig met emotionele verwerking en de opbouw van de komende cyclus waarin de buitenwereld belangrijk wordt.
Er is een duidelijke planetaire verschuiving van de oostelijke kant naar de rechterkant van de Schorpioen horoscoop. Van het “ik” naar de “ander”. Samenwerking zal in de komende maanden het sleutelwoord zijn om je doelen te bereiken.
Januari 2019 laat veranderingen zien op het professionele vlak, dus een gunstige maand om te solliciteren of om zaken te doen.

Liefde en Relaties
De invloed van Neptunus in het Huis van Liefde en Romantiek versterkt het verlangen naar de zielenverbinding en het delen van zuivere liefde.
Liefde kan in januari 2019 door deze invloed ook ingewikkeld of ronduit onbereikbaar zijn. Januari 2019 is een spannende maand, maar ook een maand van onrust, veranderingen en verrassende omwentelingen. Het lijntje tussen liefde en haat is vaak erg dun. Je hebt hoge verwachtingen van je partner en niet altijd worden deze verwachtingen waargemaakt. Belangrijk is om met elkaar te praten en elkaar te waarderen. Blijf open staan voor elkaar. Liefde is een werkwoord en daar weet je alles van!
De zoektocht naar de “ideale partner’ gaat niet over rozen. Maar wat is “ideaal”? Wie is “ideaal’? Ook in de vaste relatie kunnen misverstanden optreden. Zoek de liefde niet te ver van huis, Schorpioen. De eerste week van januari 2019 kan stormachtig verlopen, maar daarna komt alles in rustiger vaarwater terecht. Goede vrienden brengen rust en inzicht.

Familie en Huis
Door de invloed van de Volle Maan van 22 december 2018 is er iets in de familie te vieren of er komt iets tot voltooiing. Ook een gezamenlijke reis is mogelijk in januari 2019. Door de planetaire krachten aan de onderzijde van de Schorpioen-horoscoop ligt de focus in deze periode op het huis en het contact met de familie om rust en stabiliteit te creëren.
Januari 2019 is een gelukkige maand voor familie en huis. Ook in je gezin en familie is samenwerking de sleutel tot succes. Samenwerking is saamhorigheid. Er zijn voor elkaar.
De Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 laat vanaf dit moment en de komende maanden een familiereünie zien of het versterken van familiebanden. Er is veel uit te praten en bij te praten. Er is goed nieuws over een zwangerschap, huwelijk of verloving.

Carrière
Januari 2019 is de maand om succes te boeken in de wereld van het geschreven woord, de journalistiek of uitgeverij. Geweldige maand om een boek uit te geven, iets te publiceren op het internet of in de media. Ook voor de studenten en docenten is dit een succesvolle maand. Mars is jouw planeet van het Werk. Mars in Ram maakt vastberaden en is een ware boost voor je studie en reizen naar het buitenland deze maand. Mars in Ram laat ook zien dat je liever voor jezelf werkt, maar je gaat merken dat je niet buiten samenwerking kunt. Twee weten meer dan één!
De Maansverduistering van 21 januari 2019 in jouw Huis van Carrière laat de mogelijkheid zien van vooruitgang en succes, maar alleen als je er met hart en ziel voor gaat.
Deze kosmische poort laat in de eerste helft van 2019 carrièreontwikkelingen zien die van invloed zijn op je privé-leven. Voorlopig ben je in januari 2019 bezig met het verwerven en verspreiden van kennis en het maken van strategische plannen voor je carrière.

Financiën
Jupiter in Boogschutter reist door jouw Huis van Financiën. Jupiter is de planetair heerser van Boogschutter en daarmee jouw planeet van Financiën! Dus dit is een ijzersterke positie voor Jupiter! Jupiter in Boogschutter is een productieve en winstgevende periode voor de Schorpioen. Jupiter krijgt begin deze maand gezelschap van Mercurius vanaf 8 januari 2019 voegt ook Venus zich bij Jupiter in Boogschutter. Dat maakt van januari 2019 een bijzonder gunstige maand. Je ontvangt alsnog financieel rendement van eerder gemaakte investeringen! Het geld dat vrijkomt wil je direct investeren in andere risicovolle ondernemingen, maar het is raadzaam om daar even mee te wachten. Voorlopig ben je nog bezig met het maken van strategische plannen, zoals de voorbereiding van projecten en onderhandelingen met investeerders.

Gezondheid
Mars is jouw planeet van Gezondheid. Vanaf 2 januari tot 14 februari 2019 “marcheert” Mars door Ram door jouw Huis van Gezondheid. Een drukke periode op het werk betekent ook meer stress voor de Schorpioen. Onbewust leg je de lat hoger voor jezelf. Tijdens deze periode loop je meer kans op een burn-out, griep, hoofdpijn, infectie, uitslag of koorts.
Zorg goed voor jezelf. Voldoende rust en voldoende beweging dragen ertoe bij om gezond en fit te blijven. Tijdens deze kosmische winterslaap heb je rust nodig. Tijdens deze Winterslaap bouw je aan een nieuw fundament dat vanaf het voorjaar 2019 jouw maatschappelijke doelen weer zal dragen. Spirituele therapieën zoals meditatie, handoplegging, reiki en hypnotherapie zijn heilzaam om bij je ziel te komen en oude pijn los te kunnen laten. In de laatste week van de maand hebt je rust en ontspanning nodig. Vroeg naar bed, een warm bad….

Advies
De reis van Uranus in Ram door jouw Huis van Werk heeft in de afgelopen jaren veranderingen gebracht in je dagelijks leven zoals ander werk met meer vrijheid en minder verplichtingen.
Tot begin maart 2019 reist Uranus door Ram, dus ook in januari 2019 kun je besluiten om met een nieuwe baan te beginnen of als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.
Neem nu die beslissingen en blijf niet vertrouwen dat anderen je wel zullen helpen.
Het is jouw leven!

error: Content is protected !!