Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
In augustus 2018 ligt de focus op carrière, financiën, liefde en relaties, gezondheid, spiritualiteit en creativiteit. De planetaire krachten bevinden zich inmiddels aan de bovenzijde van de Waterman-horoscoop. De buitenwereld wordt steeds belangrijker. Sociale contacten en aanpassingsvermogen zijn de sleutel om gewenste doelen te bereiken.
Jouw persoonlijks charme is jouw geheime wapen, in je carrière en in het dagelijks leven.
Weet het doelgericht in te zetten om jouw doelen te bereiken!

Liefde en Relaties
De Maansverduistering in Waterman 27 juli 2018 brengt in de komende maanden evenwicht in een verstoorde relatie, maar herstelt ook de relatie die je met jezelf hebt. Je gaat anders kijken naar jezelf en naar anderen.
Door de gedeeltelijke Zonsverduistering in Leeuw van 11 augustus 2018 in het Huis van Relaties krijg je in de komende maanden een totaal andere kijk op de relaties in je leven. Deze gebeurtenis leidt in de vaste relatie tot een plechtige belofte aan elkaar zoals een verloving of huwelijk. Er breekt een periode van samenwerking aan in de liefde, vriendschappen als in zakelijke verbintenissen zoals een lange termijn overeenkomst of verdrag. De goede relaties overleven, maar de minder goede relaties worden verbroken. De retrograde Mercurius kan tot 18 augustus 2018 leiden tot problemen die te maken hebben met de terugkeer van een oude liefde of een zakelijk partner. De retrograde Mercurius kan tot 18 augustus 2018 echter leiden tot problemen die te maken hebben met de terugkeer van een oude liefde of een zakelijk partner.
De single Waterman vindt de liefde op een feestje, een sportief evenement of bijeenkomst.

Familie en Huis
De retrograde Mars in Waterman geeft aan dat er nog onopgeloste issues zijn in je gezin of in de familie. Iets dat je op de lange baan hebt geschoven, moet nu echt worden aangepakt.
Mars is nog tot eind augustus 2018 retrograde, dus dit is beste periode om dingen recht te zetten. Uranus door Stier reist door jouw Huis van Familie en Huis. Door de invloed van de retrograde Uranus worden oude banden met het verleden verbroken wanneer deze niet meer te herstellen zijn. Augustus 2018 is een maand van tuinfeestjes met familie en vrienden of er zijn uitnodigingen voor een gezellig samenzijn bij vrienden of familie. In de eerste helft van augustus 2018 moet je wel oppassen. Door de invloed van retrograde Mars in Waterman kunnen buren, broers en zussen en naaste familieleden nogal lange tenen hebben.

Carrière
De Grote Weldoener Jupiter in Schorpioen reist door jouw Huis van Carrière. Door de invloed van Jupiter in Schorpioen is er succes en vooruitgang in je leven, maar je krijgt het niet cadeau.
Jupiter maakt het mogelijk, maar jij moet het uiteindelijk wel doen en die kansen zien te pakken.
De Zonsverduistering in Kreeft van 13 juli 2018 viel in jouw Huis van Werk. En dat geeft een zinderende spanning! Deze maand kan er een nieuw project zijn op je werk, een nieuwe baan of meer opdrachten voor je onderneming. Ergonomische verbeteringen maken je werkplek beter en veiliger of er komen veranderingen in je dagelijks leven die jouw gezondheid en welzijn bevorderen. Belangrijk is dat je ogen en oren wijd openhoud en zorg wel voor een goed actieplan! De rode strijder Mars is tot eind augustus 2018 retrograde in jouw teken, Waterman. Het is tijd voor verandering op het gebied van de relatie die je hebt met jezelf en met collega’s.
De werkzoekende Waterman krijgt kansen om een baan dicht bij huis te vinden.

Financiën
Wees in augustus 2018 terughoudend met speculeren of met een investering.
Neptunus is jouw planeet van het Geld. De retrograde Neptunus in Vissen reist door jouw Huis van Financiën. Door de retrograde invloed van Neptunus is het moeilijk om informatie los te krijgen over relevante financiële aangelegenheden. Door de retrograde Neptunus komt er minder geld binnen. Probeer onnodige uitgaven te vermijden en grote aankopen en investeringen voorlopig uit te stellen. Je moet voorzichtig zijn met financiële toezeggingen. Er kan wel geld worden verdiend door anderen te helpen geld te verdienen met jouw financiële expertise. Jouw liefdespartner of zakelijk partner is financieel ondersteunend.
De Volle Maan van 26 augustus 2018 valt in jouw Huis van Financiën. In de komende twee weken komt er meer geld binnen door een andere baan of salarisverhoging, meer omzet, uitbetaling of tegemoetkoming, maar voorzichtigheid blijft geboden.

Gezondheid
De Zonsverduistering van 13 juli 2018 is ook van invloed op je gezondheid, Waterman. Deze Zonsverduistering leidt in de komende maanden tot ergonomische verbeteringen om je werkplek beter en veiliger te maken of er komen veranderingen in je dagelijkse routine of een nieuw dieet om jouw gezondheid en welzijn te bevorderen.
Door de retrograde Mars kun je problemen ontkennen en kun je moeite hebben met het loslaten van karma. In augustus 2018 kun je moeite hebben met regelmaat. Je hebt moeite om iets vol te houden. Probeer de verleiding te weerstaan, want regelmaat en discipline heb je nodig.
Je voelt je beter na een paar baantjes zwemmen, dan dat je een hele avond TV hebt gekeken. Zorg goed voor jezelf en je lichaam. Ga op tijd naar de tandarts!

Advies
De rode strijder Mars reist tot 13 augustus 2018 door jouw eigen teken, Waterman. Tijdens deze periode heb je meer energie en drive om de wereld laten zien wie je bent en wat je kunt. Een uitlaatklep om deze hoge energie te kanaliseren is raadzaam, want je bent vooral in de eerste helft van augustus 2018 wel geprikkeld en impulsief. Zorg ervoor dat je niet overwerkt raakt.
Door de invloed van de retrograde Mars in Waterman krijg je te maken met tegenstand.
Niet iedereen weet je te waarderen en dat krijg je te horen.
Een goede samenwerking is de sleutel tot succes op je werk.
Je moet het wel samen doen!

error: Content is protected !!