Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Jouw persoonlijke zonnecyclus en de universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase, want
de Nieuwe Maan van 28 juli 2922 valt in jouw vuurteken leeuw.
De planeetkrachten zijn evenredig verdeeld tussen de oostelijke en de westelijke helft van de Leeuw-horoscoop. Jouw persoonlijk belangen en die van anderen staan op één lijn, dus je hebt de ander nodig en versa versa. Jouw sociale charme doet daarbij een grote duit in het zakje!
De retrograde planeten hebben weinig of geen invloed op jouw voortgang, maar Leeuw gaat een periode in waarbij meer beroep wordt gedaan op het geduld.

Liefde en Relaties
Zoals je al begrepen gaat het jaar 2022 over het relatiethema, want Saturnus, Heer van Karma, blijft voorlopig in het Huis van Relaties.
Het hele jaar door wordt Leeuw door de invloed van Saturnus in Waterman en Uranus in Stier heen en weer geslingerd tussen carrière en relaties. Er staat een grote druk van verantwoordelijkheid op relaties en dat komt door Saturnus in het Huis van Relaties. Saturnus reist door het Huis van Relaties vanaf december 2020 tot begin maart 2023. Saturnus in het Huis van Relaties gaat over het doorbreken van beperkingen in het liefdesleven en in de carrière, dus neem je verantwoordelijkheid en ga niet afwachten totdat de ander met een oplossing komt.
Juli 2022 is de maand van compromissen sluiten. Focus op de lange termijn, dit is geen transit voor one-night-stands of kortstondige avontuurtjes.
Natuurlijk is het niet al die tijd kommer en kwel, maar verwacht niet te veel en bekijk alles met een realistische blik. Deze maand blijft het een beetje afwachten voor wat de liefde betreft.
Saturnus in Waterman is de ultieme relatietest en wil je duidelijk maken waarom het niet lukt om een relatie in stand te houden en waarom je jezelf onnodige beperkingen hebt opgelegd. Waarom die bindingsangst, waarom die angst voor een relatie?

Familie en Huis
Tot 27 juli 2022 is de Grote Weldoener Jupiter in Ram nog direct en deze periode is gunstig om op vakantie te gaan. Jupiter vormt dan een gunstig aspect met de Zon in Leeuw en dat brengt belangrijke levenslessen en versterkt het zelfvertrouwen. Niets is onmogelijk, Leeuw.
Schorpioen staat symbool voor het Familie en Huis voor de Leeuw. De Maansverduistering in Schorpioen van 15 mei 2022 kan voor de maand juli 2022 betekenen dat Leeuw bezig is met een renovatie of een interieur make-over. Door het huis op te ruimen en comfortabel te maken, krijg je overzicht en voelt het gewoon beter en komt er ruimte voor nieuwe dingen. Er komt ruimte voor gezin of met mensen die je als familie ziet om emoties te delen en openhartig zijn om uitdagingen aan te gaan en problemen op te lossen. Het is een goede periode om je huis te verkopen, een huis te kopen, te verhuizen of te herfinancieren met het oog op de toekomst.
Ook hier speelt het thema verantwoordelijkheid een grote rol, dus verantwoordelijkheden binnen het gezin en familie mogen niet uit de weg worden gegaan. Om de rust te waarborgen, moeten conflicten en meningsverschillen volgens de weg van het compromis worden opgelost.

Carrière
Door de gunstige invloed van Jupiter in Ram is juli 2022 een gunstige periode voor een zakelijke reis. Jupiter blijft tot 27 juli 2022 in Ram en gaat dan retrograde tot eind oktober 2022. Het kan zijn dat Leeuw dan tijdens die periode keuzes moet maken. Juli 2022 is een actieve maand voor wat betreft de carrière van Leeuw. De rode strijder Mars reist van 6 juli tot 20 augustus 2022 door Stier (Huis van Carriere ) en dat maakt gedreven en ambitieus om doelen te behalen.
Belangrijke onderhandelingen en het plannen van deals kun je het beste doen met Mercurius in Leeuw van 20 juli tot 4 augustus 2022.
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 valt in jouw Huis van Werk. Projecten op het werk en thuis komen tot voltooing. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen. Spijkers met koppen slaan!
De invloed van Uranus in Stier in jouw Huis van Carrière en sociale status maakt alles nieuw en spannend. Je krijgt deze maand goede carrièremogelijkheden in de organisatie waar je werkt. Ook de werkzoekende Leeuw krijgt volop kansen deze maand.

Financiën
Mercurius is jouw planeet van Financiën. Van 20 juli 2022 tot 4 augustus 2022 reist Mercurius door jouw teken Leeuw en dat is beste periode om financiële zaken te regelen. Met de hulp van de juiste contacten gaat jouw financiële positie aanzienlijk verbeteren.
De periode vanaf 20 juli 2022 ziet er veelbelovend uit om meer geld te verdienen en om veiligheid op lange termijn te garanderen. Ook is er dan meer kans op een baan of promotie vanaf deze periode. Er zijn deze maand kwesties die te maken met financiële regelingen en fiscale zaken. Luister naar goede raad voor een betalingsregeling, een investeringsmogelijkheid of budgetplan. Laat je verzekeringen doorlichten. Vertrouw op je intuïtie. Het is belangrijk om te weten wat je inkomsten zijn voordat je geld uitgeeft!

Gezondheid
Een transit om op te letten is het vierkant tussen Mars in Ram en de retrograde Pluto in Steenbok op 1 juli 2022.
Tijdens deze transit kan Leeuw gewond raken tijdens een ongeval. Pas op met het nuttigen van voedsel dat niet goed is bereid. Bij twijfel nooit inhalen of in dit geval laten staan!
Asteroïde Ceres reist van 16 mei tot 23 juli 2022 door het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten en tijdens deze periode kan verbinding met je onderbewustzijn worden gemaakt voor zachte heling en innerlijke genezing.
Asteroïde Ceres reist van 24 juli tot 29 september 2022 door Leeuw en door deze invloed zorgt Leeuw beter voor zichzelf. Echt een periode van koestering en innerlijke verzorging door meer tijd te nemen voor jezelf en jezelf te verwennen. Even een time-out nemen om te aarden, om tot rust te komen en je omringen met je dierbaren wat zowel jezelf als anderen ten goede komt.

Advies
Aan het eind van juli 2022 is er de bijna exacte drievoudige conjunctie van de Noordknoop, Mars en Uranus in Stier in je 10e Huis van Carrière en Bestemming, dat kan tot onverwachte invloedrijke omwentelingen leiden op het werk, je relatie en thuissituatie.
Juli 2022 nodigt de wilde natuur je uit om jezelf uit te leven en op te laden.
Een vakantie in de bergen, aan zee, rivier of gewoon lange boswandelingen maken versterkt Leeuw met positieve emoties en een goede gezondheid. De natuur is helend bij emotionele stress en boosheid. Om je immuniteit te versterken is het raadzaam om je regelmatig onder te dompelen in koud water of een warme douche af te sluiten met koud water.

error: Content is protected !!