Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Vorige maand vond er een belangrijke planetaire verschuiving plaats naar de bovenzijde van de Leeuw-horoscoop. Deze maand wordt duidelijk dat in de komende maanden de buitenwereld een belangrijke plaats gaat innemen. Je ambitie groeit, je drang naar werelds succes wordt sterker. Nu is de tijd aangebroken om je maatschappelijke dromen waar te maken.
Deze periode van het jaar is gewijd aan het harmonieus samenzijn. Bijna alle planeten staan in de westelijke sector van de Leeuw horoscoop. Dit is een periode dat je de ander nodig hebt bij het bereiken van je doelen zowel privé als zakelijk.

Liefde en Relaties
Je hebt het vast al gemerkt: De rode strijder Mars reist vanaf 27 januari 2018 door jouw Huis van Liefde en Romantiek. Mars staat garant voor spannende ontmoetingen, gezelligheid en romantische uurtjes. Door de invloed van Mars ben je ook bereid te vechten voor de liefde en je wil liefhebben koste wat kost.
Jouw sociale leven bloeit en ook zakelijk gezien ben je druk aan het netwerken.
De aanwezigheid van de Zon in Waterman staat in de eerste helft van februari 2018 garant voor een sociale periode van samenzijn en samen delen. De Zonsverduistering van 15 februari 2018 in het Huis van Relaties duidt op het aangaan of verbreken van een nieuw zakelijk partnerschap of relatie. Vele Leeuwen besluiten om een volgende stap te zetten door een verbintenis aan te gaan, te gaan trouwen of te gaan samenwonen. Vanaf 19 februari 2018 reist de Zon door Vissen en dan is het tijd voor de één op één relatie, de diepgang en het delen van intimiteit. Het kan ook zijn dat je tijdens deze periode meer controle op je partner uitoefent of dit andersom ervaart in je relatie.

Familie en Huis
Schorpioen is Heerser van het Huis van Familie en Huis voor de Leeuw. De transit van de Grote Jupiter door Schorpioen laat zien dat je plannen maakt of bezig bent met een verhuizing, renovatie, het kopen of verkopen van onroerend goed, je woning uitbreiden of opknappen. De rode strijder Mars heeft vorige maand al een goede voorzet gegeven! Mars in Boogschutter laat deze maand echter een opstandige sfeer thuis zien. Geef elkaar wat meer ruimte om te kunnen groeien, dat heb jij ook nodig. Het dierenriemteken Leeuw wordt geregeerd door de Zon. Daarom werkt iedere Zonsverduistering zo krachtig uit voor de Leeuw. De Zonsverduistering van 15 februari 2018 valt in jouw Huis van Relaties.
Deze kosmische gebeurtenis kan in het komende halfjaar grote veranderingen brengen in je familie, bijvoorbeeld familiebanden worden verbroken of versterkt, huwelijk of scheiding, kinderen komen en gaan of een verhuizing vanwege de carrière.

Carrière
Vanaf 21 januari 2018 laat een planetaire verschuiving naar de bovenste helft van de Leeuw-horoscoop zien. Carrière en maatschappelijke doelen worden steeds belangrijker.
Februari 2018 is een gunstige maand voor je carrière. In de afgelopen maanden heb je de tijd gehad om voor jezelf na te gaan wat je precies wilt in je carrière of welke richting je in wil slaan in je leven. De antwoorden komen vanzelf nu de puzzelstukjes in elkaar gaan vallen. Vertrouw maar op je intuïtie in de tweede helft van februari 2018. Het voelt alsof je wordt gedragen.
Uranus in Stier reist vanaf 16 mei 2018 door jouw Huis van Carrière en dat is het begin van grote veranderingen in de carrière en sociale status.
Lees hierover verder in de jaarhoroscoop voor Leeuw van 2018.

Financiën
Mercurius is jouw planeet van de Financiën. Mercurius “loopt” weer direct, dus dit is een goede periode om een investering te doen of een project te financieren. Het gaat de goede kant op met je carrière, dus er komt meer geld binnen. Vanaf 19 februari 2018 reist de Zon in Vissen door jouw Huis van Gedeelde Financiën. Vanaf dat moment krijg je te maken met de inkomsten van derden zoals je huwelijkspartner, zakelijk partner of geliefde. Je mag rekenen op de financiële steun van je partner, sociale netwerk of van instanties. De planeten laten deze maand een kleine financiële hapering zien, maar je weet hier met jouw charme en overtuigingskracht een oplossing voor te vinden en te krijgen waar jij of je partner recht op hebt.

Gezondheid
De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 liet zien jouw emotionele welzijn het allerbelangrijkst is.
Wees lief voor jezelf, Leeuw. De Nieuwe Maan heeft je laten zien dat het volgen van een dieet, voldoende rust, yoga, meditatie of een vorm van sport van het grootste belang zijn om je conditie op peil te houden.
Tijd voor rust en ontspanning, massages, voldoende nachtrust en het loslaten van ongezonde gewoonten en personen. Let op je ademhaling en je gebit.
Vanaf 19 februari 2018 verbetert je gezondheid. Leer je energie te beheersen, Leeuw.

Advies
De Maansverduistering van 31 januari 2018 heeft de focus gelegd op wat goed of fout is gegaan in je leven. Misschien heb je spijt van een beslissing en heb je te maken met periodes van succes, maar ook van tegenslagen en vertragingen.
Jouw carrière kan dit jaar een bijzondere wending nemen, maar je inkomen blijft dit jaar stabiel of wordt verbeterd. Wel is het deze maand van belang om inkomsten en uitgaven zoveel mogelijk te spreiden. Vertrouw niet iedereen met een goed financieel advies.
Vertrouw liever op jezelf en je intuïtie.

error: Content is protected !!