Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Het jaar 2019 is het jaar van optimisme en verandering, onverwachte gebeurtenissen, van nieuwe kansen en spannende ontmoetingen.
De carrière van de Waterman blijft stabiel zonder al te grote veranderingen.

Liefde en Relaties
Het jaar 2019 brengt grote veranderingen in je liefdesleven en in je relaties, Waterman.
Vooral de eerste drie maanden van 2019 laten duidelijke veranderingen zien. In je huidige relatie komt een nieuwe dimensie of er kan een nieuwe liefde jouw leven totaal op zijn kop zetten.
Vanuit vriendschappen kan liefde ontstaan en ook gezinsuitbreiding staat in de sterren geschreven. De Volle Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 valt in jouw Huis van Relaties. In de komende zes maanden kunnen zich ingrijpende emotionele veranderingen voordoen in de relatie met een goede vriend, geliefde of zakenpartner. Het kan leiden tot een breuk of juridische verwikkelingen, maar ook een nieuwe relatie, huwelijk, zakelijk contract of serieuze toezegging. Van 5 tot 28 maart 2019 is Mercurius retrograde in Vissen. Mercurius is jouw planeet van de Liefde. Tijdens deze weken ben je meer op jezelf en meer realistisch als het gaat om gevoelens en liefde. Vanaf 21 maart 2019, met de Lente Equinox komt een periode van hoop en verbetering in je privéleven. Van 10 april tot 11 augustus 2019 is Jupiter retrograde. Jupiter is de planeet van Vriendschappen en Groepsprocessen. Tijdens deze periode worden er nieuwe en gunstige vriendschappen gevormd tijdens een reis of wordt je sociale netwerk uitgebreid.
Van 21 juni tot 27 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen. Deze periode laat de beste kansen zien om de liefde van je leven te ontmoeten! Je moet echter wel de eerste stap zetten. Vanaf 21 juni 2019, de Zomerzonnewende, breekt een liefdevolle en harmonische periode aan om relaties te verbeteren en een partnerschap op te bouwen, zowel privé als zakelijk.
De periode vanaf 23 september 2019, met de Zon in Weegschaal, is een sociale periode van reizen en nieuwe vrienden maken. Vanaf 27 november 2019 gaat Neptunus in Vissen weer direct. Een gunstige periode voor het nemen van nieuwe initiatieven met betrekking tot vriendschappen en sociale betrokkenheid. Van 31 oktober tot 20 november 2019 is Mercurius retrograde in Schorpioen. Een periode om met je vrienden herinneringen op te halen of goede tijden te doen herleven. Vanaf 22 december 2019, de Winterzonnewende, breekt er een gezellig periode aan en zijn er geweldige romantische kansen voor de single Waterman.

Carrière
Om in 2019 vooruitgang te boeken in je carrière moet je vertrouwen op je sociale vaardigheden. Samenwerking met collega’s, management en klanten is de sleutel tot succes!
De Volle Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 is de kosmische poort naar een succesvolle periode van samenwerking en ontwikkelingen in de carrière en je privéleven.
Van 10 april tot 11 augustus 2019 is Jupiter in Boogschutter retrograde. Tijdens deze periode is jouw carrière de grootste prioriteit en komen mensen op je pad die je verder helpen. Lopende projecten worden voltooid. Van 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto retrograde in Steenbok en ook deze periode duidt op een periode van kansen en successen in de carrière van de Waterman. Van 30 april tot 19 september 2019 is ook Saturnus retrograde in Steenbok.
Neem tijdens deze periode geen beslissingen op carrièregebied. Tijdens deze periode retrograde voel je je aangetrokken tot de wereld van de spiritualiteit en liefdadigheid.
De Volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019 valt in jouw Huis van Carrière. Mei en juni 2019 kunnen uitdagingen brengen, maar zijn over het algemeen succesvolle maanden voor jouw carrière of maatschappelijke positie zoals het krijgen van een nieuwe baan. Tijdens de Mercurius retrogradeperiodes in Leeuw van juli en augustus 2019 ben je wat opstandig en moet je proberen om conflicten te vermijden en geen belangrijke beslissingen te nemen over je carrière.
De retrograde Mercurius in Schorpioen van 31 oktober tot 20 november 2019 kan een periode zijn van communicatieproblemen met het management. Wel goede periode om te solliciteren, te netwerken of een bedrijfsgerichte training te volgen.
Van 20 november 2019 tot 3 januari 2020 reist de rode Strijder Mars door jouw Huis van Carrière. Ambitieuze periode om een project te starten of te vervolmaken of zelfstandig iets te gaan ondernemen. December 2019 is een gunstige maand om te solliciteren, met nieuwe baan te beginnen of van start te gaan met een nieuwe zakelijke onderneming.
Op 26 december 2019 is de totale Zonsverduistering in Steenbok en deze kosmische poort leidt tot een halfjaar waarin je carrière duidelijke vormen aanneemt.

Financiën
Het jaar 2019 is een leerzaam en evenwichtig jaar voor wat betreft je financiën. Wat er in 2018 fout is gegaan, kun je in 2019 goedmaken. Neptunus is jouw planeet van het Geld. Neptunus blijft ook in 2019 in jouw Huis van Financiën. Door de invloed van Neptunus is het moeilijk om de controle over je financiën te houden of je krijgt niet de beschikking over relevante financiële informatie. Door de invloed van Neptunus ben je vrijgeviger en geef je ook gemakkelijker geld uit. Het is daardoor moeilijk om het overzicht te houden.
Neptunus beheerst het principe van losmaken, waarbij je loskomt van aardse zaken. Hoe meer je tijdens deze periode probeert vaste te houden aan bezit, des te meer je verliest. Hoe meer je geeft, des te meer ontvang je.
Vanaf 19 februari 2019, met de Zon in Vissen, kan er onroerend goed worden gekocht of verkocht.
De Volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019 is een succesvolle periode in je carrière, dus er kan dan sprake zijn van een promotie, salarisverhoging of andere baan of meer omzet in de onderneming. De Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 kan duiden op een droomreis of droomhuis en de Maansverduistering in Kreeft van 16 juli 2019 kan duiden op een salarisverhoging of winst vanuit onroerend goed. Van 21 juni tot 26 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen. Wees extra voorzichtig tijdens deze periode. Verstop je creditcard en blijf binnen een vast budget. Tijdens deze periode kan er sprake zijn van koopverslaving, want ook winkelen kan een manier zijn om te ontsnappen aan de realiteit. De financiële situatie van Waterman laat aan het eind van 2019 wel een verbetering zien. Vanaf 27 november 2019 is Neptunus in Vissen weer direct, maar Neptunus blijft Neptunus. Er komt wel ruimte om plannen te verwezenlijken, maar let op je geld en zorg voor een financieel overzicht. De retrograde Mercurius in Schorpioen van 31 oktober tot 20 november 2019 kan problemen opleveren met nieuwe contracten en klanten. Aan het eind van 2019 gaan de dingen misschien niet zoals gepland, maar is wel een leerzame periode.

Familie en Huis
Dit jaar worden emotionele banden versterkt met vrienden en familieleden. Dit jaar zijn er ontwikkelingen waardoor je waarschijnlijk meer tijd met familie en vrienden zal doorbrengen.
Uranus in Ram blijft nog tot 7 maart 2019 invloed uitoefenen op de relatie met broers, zussen, ooms, tantes, kennissen of buren. De onderlinge relatie is in de afgelopen zeven jaar door Uranus in Ram veranderd of de familierelatie is op de één of andere manier verstoord geraakt.
Emotionele banden met het verleden worden aangehaald of verbroken. Dit kan bevrijdend zijn. 
Vanaf 7 maart 2019 begint voor de Waterman de zevenjarige reis van Uranus in Stier door het Huis van Familie en Huis. Een verandering van woonomstandigheden of van woonplaats is mogelijk dit jaar met deze alles veranderende energie van Uranus in Stier.
De Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 laat in het komende halfjaar een verhuizing zien door ontwikkelingen in je carrière.
Vanaf 19 februari 2019, met de Zon in Vissen, is de Waterman bezig met verhuizen, renoveren of gaat zich settelen. Van 15 februari tot 31 maart 2019 reist Mars door Stier en daarmee door het Huis van Familie en Huis. Een periode voor werkzaamheden op en om het huis. Vanaf 21 maart 2019, de Lente Equinox, komt er een periode van rust en stabiliteit in je privéleven.
Venus is jouw planeet van het Huis en Familie. Venus reist van 16 mei tot 9 juni 2019 door Stier. Een stabiele en gunstige periode om je huis op te knappen of voor een nieuw interieur. Pluto is retrograde van 24 april tot 3 oktober 2019. Tijdens deze periode kan er een gerechtelijke uitspraak zijn met betrekking tot je gezin of huis. Vanaf 12 augustus 2019 tot 10 januari 2020 is Uranus retrograde in Stier. Tijdens deze periode moeten er keuzes worden gemaakt voor huis, gezin en leefomgeving. Gezinsuitbreiding is mogelijk. De retrograde Mercurius in Schorpioen van 31 oktober tot 20 november 2019 laat een aanleiding zien voor een vakantie of meer behoefte aan vrije tijd om je rust te vinden.

Gezondheid
Het jaar 2019 is een helende reis door de aanwezigheid van de Noordknoop in het Huis van Gezondheid! Pluto en Saturnus reizen ook in 2019 gezamenlijk door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. De invloed van Saturnus in Steenbok maakt je tot maart 2020 bewust van je onbewuste problemen en motivaties die hun oorsprong vinden in het verleden. Saturnus laat de noodzaak zien om oud pijn en karma op te ruimen om je eigen weg te volgen in dit leven. Er vallen in 2019 maar liefst drie Verduisteringen in het Huis van Kosmisch Bewustzijn. Hoe gelukkiger en optimistischer je bent, hoe beter je je voelt. Van 30 april tot 19 september 2019 is Saturnus retrograde in Steenbok. Je gaat een spirituele reis maken die je inzichten schenkt of je sluit je aan bij een spirituele groep. Ook de retrograde Pluto in Steenbok van 24 april tot 2 oktober 2019 kan een helende reis zijn waarbij oude pijn wordt losgelaten.
De Zonsverduistering in Steenbok van 6 januari 2019 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en is de kosmische poort naar belangrijke veranderingen in je geestelijk leven en je beleving van spiritualiteit. De invloed van Mars in Kreeft van 17 mei 2019 tot 1 juli 2019 duidt op een drukke periode met meer kans op stress.
De totale Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 valt in jouw Huis van Gezondheid.
De Zonsverduistering leidt in de komende maanden tot ergonomische verbeteringen om je werkplek beter en veiliger te maken of er komen veranderingen in je dagelijks leven die jouw gezondheid en welzijn bevorderen. De Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 brengt in het komende halfjaar verborgen pijn en geheime verlangens aan het licht. Hoewel deze pijnlijk voor je kunnen zijn, is deze kosmische doorgang hard nodig om oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan. Een vorm van therapie kan hierbij helpen.
Vanaf 3 december 2019 tot 19 december 2020 reist Jupiter door Steenbok. Meditatie en retraites kunnen dan bijzonder heilzaam zijn. Het is in deze intuïtieve fase dat je jezelf definitief kunt bevrijden van zelfdestructieve neigingen, diepgewortelde angsten en schuldgevoelens.

Advies
Het jaar 2019 is een jaar van leren, groeien en verbetering. Van 7 juli tot 31 juli 2018 is Mercurius retrograde in Leeuw in jouw Huis van Relaties.
Eigenlijk is dit een generale repetitie van een beslissing die je na deze periode gaat nemen.
Je begrijpt nu wat er speelt of je kunt nu doorgronden wat er aan de hand is in je relatie. Dit is een periode van aftasten, afweging en afstand nemen, want de tijd is nog niet rijp voor een volgende stap in je relatie, zowel zakelijk als privé.

 

 

error: Content is protected !!