Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Algemeen
De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Steenbok-horoscoop. De Nacht.
De Nachtkant gaat over voorbereiding, evaluatie en innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden. Het is een periode van voor wat betreft je carrière, want binnenkort komt hier verandering in. Met de grote planetaire bezetting in het eerste kwadrant van persoonlijke kracht en onafhankelijkheid kun je gemakkelijker voorwaarden te scheppen zoals jij dat wenst.

Liefde en Relaties
De Maan heerst voor de Steenbok over het Huis van Relaties. De intense Maansverduistering van 21 januari 2019 viel in jouw Huis van de Ziel en Intimiteit. Gevoeligheden die te maken hebben met geldkwesties en verbondenheid in de relatie vragen in februari 2019 om een oplossing. Vermoedens worden bevestigd. Inzichten zullen je helpen om de juiste beslissing te nemen. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je vriendenkring en zakelijk netwerk worden er nieuwe verbintenissen op de lange termijn gesloten of verbroken.
Vele Steenbokken vinden dat het tijd is voor gezinsuitbreiding!
Vanaf 15 februari 2019 reist Mars door Stier. Stier symboliseert jouw Huis van Liefde en Romantiek! Deze invloed maakt je strijdvaardig en competitief. Je wil liefhebben koste wat kost. De single Steenbok vindt de liefde tijdens een feestje bij vrienden, een werkvergadering, concert of tentoonstelling.

Familie en Huis
Mars in Ram reist nog tot 14 februari 2019 door jouw Huis van Familie en Huis.
Een energieke periode voor huiselijke activiteiten. Februari 2019 kan het begin zijn van een nieuw begin. Maar wat komt, gaat wel gepaard met een prijs, dus het ene gaat wel ten koste van het andere. Tot begin maart 2019 kan Uranus in Ram leiden tot veel veranderingen in huis en met familie. Gunstige periode voor een verhuizing of om thuis te klussen of je huis opnieuw in te richten. Het breken met het oude kan bevrijdend zijn. Ook een goede periode om een familiebijeenkomst te organiseren. De Volle Maan van 19 februari 2019 laat zien dat er reiskriebels zijn. Wat dacht je van een gezamenlijke reis met je gezin? Er zijn veel gesprekken met familieleden en korte reisjes om familie te bezoeken of je krijgt bezoek van familie. Jouw planeet Saturnus in Steenbok wijst je op de noodzaak om emotionele bagage uit het verleden los te laten.

Carrière
De Zonsverduistering van 6 januari 2019 viel in jouw teken, Steenbok!
Op je werk is een project succesvol voltooiing gekomen. Het loslaten voelt wel dubbel, want je bent er met hart en ziel voor gegaan. Tijdens deze periode bouwt Steenbok aan het fundament onder de carrière. Op de eerste plaats gaat jouw aandacht uit naar familie en privé-leven. Deze maand is er tijd voor een korte pauze zoals een vakantie of tijd om de juiste voorbereidingen te treffen zoals het volgen van een bedrijfsgerichte cursus.
Je bent vastbesloten om je doelen te bereiken, ongeacht wat anderen daarvan vinden of de offers die je daarvoor moet brengen. Want succes komt niet zonder inspanningen.
Het is daarom goed om regelmatig afstand te nemen. Tijd nemen voor ontspanning.
De Volle Maan van 19 februari 2019 laat zien dat een zakenreis zowel aangenaam en winstgevend kan zijn.

Financiën
De volledige Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 viel in het Huis van Gedeelde Bronnen heeft een gunstige uitwerking op de financiën van je partner (zakelijk en privé).
De Nieuwe Maan van 4 februari 2019 valt in jouw Huis van Financiën. Door deze Nieuwe Maan zijn er deze maand financiële mogelijkheden zoals een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding voor je onderneming of gelegenheid om je te krijgen. Uranus is de planetair heerser over jouw Huis van Financiën.
Uranus “loopt” weer direct en met de sterke planetaire bezetting van Mercurius en de Zon in Waterman krijg je in de eerste helft van februari 2019 medewerking van anderen om die gunstige financiële positie te verwerven.
Februari 2019 is dus een gunstige financiële maand waarbij transacties in jouw voordeel zullen zijn.

Gezondheid
De grote Weldoener Jupiter in Boogschutter reist door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn.
Tot begin december 2019 is dit een helende en intuïtieve fase waarin je jezelf kunt bevrijden van zelfdestructieve neigingen, diepgewortelde angsten en schuldgevoelens.
Deze maand kan je gezondheid wat delicaat zijn. Je moet goed voor jezelf zorgen.
Voldoende nachtrust, een gezond en gevarieerd dieet en voldoende beweging.
De sleutel van een goede gezondheid heb je voor het grootste gedeelte in eigen handen.
Probeer je stressniveau te verminderen, om mentaal en fysiek gezond te blijven.
Wanneer een situatie je teveel wordt, ga dan een eind wandelen in de bossen en adem de adem van Moeder Aarde. Voldoende rust en beweging is nodig om je immuunsysteem te versterken.

Advies
Venus is jouw carrièreplaneet.
Vanaf 4 februari 2019 tot 1 maart 2019 reist Venus door jouw eigen teken, Steenbok.
Op 18 februari 2019 is Venus conjunct Saturnus. Dit kan een tijdelijke dip zijn, maar deze pessimistische bui waait weer over. Om je op te peppen is het goed om naar een wellnesscentrum te gaan of jezelf te verwennen met een nieuwe outfit of kapsel.
Op 23 februari 2019 is Venus conjunct Pluto in Steenbok en dan kun je te maken krijgen met een manipulatief persoon. Neem dan wat afstand om alles te laten bezinken.

error: Content is protected !!