Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Boogschutter februari 2017

Algemeen

Net als vorige maand staan de meeste planeten aan de onderste helft van de Boogschutter horoscoop. Je carrière staat dus op een laag pitje. Dit is een periode van visualiseren, van plannen maken en dromen. Een periode van voorbereiding op een drukke periode in de tweede helft van 2017. Jouw planeet Jupiter gaat retrograde en vormt een oppositie met Uranus in Ram deze maand. Ook de twee Verduisteringen deze maand laten grote veranderingen in carrière en privéleven zien.

Liefde en Relaties
Mercurius is jouw planeet van Relaties. Nu Mercurius weer direct loopt, komt er ook weer schot in liefdesaangelegenheden, in alle vormen van relaties en sociale interactie. Door de invloed van Mercurius ben je nogal wispelturig in de liefde en weet de ander niet altijd wat je bedoelingen zijn. In de eerste week van februari 2017 is de liefde te vinden op plekken waar geld is, zoals een afspraak bij de bank. Geld is dan verweven met de liefde ook in de vaste relatie. Vanaf 8 februari 2017 tot 25 februari 2017 wordt er meer gepraat in de relatie. Met Mercurius in Waterman ben je meer aangetrokken tot personen met een bijzondere boodschap of met een totaal andere levensvisie. Dan wil je discussiëren en van gedachten wisselen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Een nieuwe liefde vindt je dan online. Aan het eind van de maand zul je merken dat spiritualiteit een rol gaat spelen in de relatie. Dan wil je het liefst samen gezellig thuis zijn en in elkaar opgaan en heb je alles over voor je geliefde. Geduld in de omgang met je vrienden is deze maand het sleutelwoord, Boogschutter. Jouw planeet Jupiter is tot begin juni 2017 retrograde in het Huis van Vriendschappen. Jupiter krijgt deze maand te maken met stressvolle aspecten. Misschien zie je alles deze maand wat zwaarmoediger in, maar dat is maar tijdelijk.

Familie en Huis
Februari 2017 is nog steeds een uitstekende periode voor het opknappen van je huis. Het is mogelijk dat er een verbouwing aan de gang is of een verhuizing of er zijn plannen in die richting.
De Zonsverduistering in Vissen van 26 februari 2017 valt in jouw Huis van Familie en Huis. Het is raadzaam om het in de tweede helft van februari 2017 wat rustiger aan te doen thuis. De Zon heerst over jouw 9e Huis van Reizen en Hoger Bewustzijn. Deze Zonsverduistering heeft dus ook invloed op reizen, je studie, kerk of geloof. De Maansverduistering in Leeuw (de Zon is heerser van Leeuw!) van 11 februari 2017 is van invloed op de financiële situatie of gezondheid van de ouders of ouderen in de familie. Deze Zonsverduistering is het vervolg op de Zonsverduistering van 1 september 2016. Kwesties met betrekking tot het huis die toen niet zijn opgelost, komen weer aan de orde. Deze Zonsverduistering in het vierde Huis van je Huis en Oorsprong is de kosmische poort tot diepgaande gebeurtenissen afhankelijk van eventuele planeten of Lichten in het vierde Huis van jouw geboortehoroscoop. Het is mogelijk dat je gaat verhuizen of voor jezelf een reis gaat maken om met jezelf en verleden in het reine te komen.

Carrière
De twee Verduisteringen van februari 2017 hebben allebei invloed op je carrière. De Maansverduistering van 11 februari 2017 valt in jouw Huis van Reizen, Hoger Bewustzijn en Studie. Deze kosmische gebeurtenis leidt tot ongekende mogelijkheden, maar de weg er naar toe kan niet gemakkelijk zijn en haalt je uit je vertrouwde omgeving of comfort zone. Voor de studerende Boogschutter komen er grote veranderingen in de studie zoals een andere locatie of studierichting. Ook wordt jouw geloof of overtuiging op de proef gesteld. Het is raadzaam om niet te gaan reizen op en rond 11 februari 2017. In ieder geval ga je heel anders denken over de dingen na deze Maansverduistering. Het is de kosmische poort tot een studie of een spirituele periode waarin je de betekenis van het leven in nieuw perspectief gaat zien. De Zonsverduistering van 26 februari 2017 staat tegenover jouw Huis van Carrière en dat geeft in de komende zes maanden een positieve impuls aan het verloop van je carrière.

Financiën
Februari 2017 is net als de voorgaande maand een stabiele financiële maand. Echter, deze maand zijn er andere mensen betrokken bij jouw financiële leven.
De Maansverduistering in Leeuw van 11 februari 2017 is van invloed op je financiële ontwikkelingen. De Maan is de heerser van jouw achtste Huis van Gedeelde Financiën, geld van de partner, verzekeringen, belastingen en leningen. De verduisterde Maan laat zien dat jouw huwelijkspartner, geliefde of zakelijk partner gedwongen wordt om belangrijke financiële koerscorrecties te maken. Deze intense Maansverduistering brengt geheimen aan de oppervlakte. Ook je eigen sterfelijkheid komt aan de orde zoals het bespreken van een testament. In ieder geval wordt je met de eindigheid van het leven geconfronteerd. In de tweede helft van de maand krijg je te maken met het gevaar van overbesteding en drang om te speculeren. Niet doen, Boogschutter.

Gezondheid
Je gezondheid heeft wel wat extra aandacht nodig. Ook al reist jouw planeet van gezondheid, Venus, door het vuurteken Ram. Je loopt eerder de kans om jezelf voorbij te lopen. In de eerste drie weken moet je vooral je voeten de nodige aandacht geven. Regelmatig rust en ontspanning zijn noodzakelijk om je energie-niveau op peil te houden. Richt je alleen op alles dat jou een goed gevoel geeft. Dat kan zijn voeding, activiteiten of personen. Het zijn de dingen die jou energetisch voeden en sterker maken. Al het tegenovergestelde verzwakt je alleen maar. Laat dit los, Boogschutter.

Advies
De heftige oppositie van jouw planeet Jupiter met Uranus in Ram dwingt je als het ware om dingen in je leven te veranderen. Wanneer dit aspect naar behoren wordt gebruikt zijn er grote stappen te maken. Gebeurtenissen in jouw leven zijn echter van dien aard dat je geen andere keuze hebt om die veranderingen door te voeren. Het is raadzaam om nu zoveel mogelijk stress te vermijden, dus zoek het niet op!

error: Content is protected !!