Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire krachten zijn evenredig verdeeld tussen de noordelijke en zuidelijke deel van de Weegschaal-horoscoop en dat betekent dat er een goede balans is tussen carrière en privé-leven. Een periode van stabiliteit. Met de nadruk op het oostelijke deel van de Weegschaal-horoscoop ligt de nadruk op onafhankelijkheid en zelfvertrouwen.
De Kosmos wil weten wat jij op eigen kracht kunt bereiken.
Juli 2018 staat in het teken van sociale activiteiten, carrière, educatie en financiën, maar gezondheid vereist wel je aandacht.

Liefde en Relaties
Uranus in Stier reist inmiddels door jouw Huis van de Ziel en Intimiteit. Je krijgt te maken met pure passie, overgave en sensualiteit, maar ook onverwachte gebeurtenissen rondom geld. Ook onzekerheid over de beleving van seksualiteit en intimiteit.
Mars reist sinds medio mei 2018 door jouw Huis van de Liefde en Romantiek! In een vaste relatie wordt de onderlinge band versterkt, maar ook jouw actieve zoektocht naar de ware liefde blijft niet onopgemerkt. De retrograde Mars laat deze maand een periode van reflectie zien. Je wil weten wat de ware gevoelens van je partner zijn. Je wil weten waar je aan toe bent. Deze maand wil je liever tijd doorbrengen met vrienden om samen leuke dingen te doen dan een op een te zijn.
Het kan ook zijn dat je medio juli 2018 meer tijd voor jezelf nodig hebt.
De Maansverduistering van 27 juli 2018 brengt een nieuwe liefde of er komt een eind aan een bestaande liefde wanneer deze niet goed voelt.
De single Weegschaal vindt een partner in de spirituele wereld, in de kerk, een conferentie, symposium of bij een liefdadigheidsevenement.

Familie en Huis
De Volle Maan van 28 juni 2018 viel in jouw Huis van Familie en Huis. De kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, verhuizing of verbouwing. Het is mogelijk dat je bezig bent met verbouwen of je stelt deze plannen even uit tot latere periode. In de eerste helft van juli 2018 komt er thuis iets tot voltooiing. Een daadwerkelijke verhuizing dat verweven kan zijn met je carrière is goed mogelijk. In ieder geval mag je rekenen op de steun van familieleden bij je carrièreplannen.
Het weekend van 14 en 15 juli 2018 en 21 en 22 juli 2018 is perfect voor een tuinfeestje met vrienden.
De Zonsverduistering van 15 februari 2018 vond plaats in het Huis van Kinderen. In het leven van je kind, kinderen of kinderen in je familie vond een ontwikkeling plaats. De Maansverduistering van 27 juli 2018 laat zien of deze ontwikkeling tot bloei is gekomen.

Carrière
De Weegschaal beleeft in deze periode een jaarlijkse piek met de Zon in het Huis van Carrière! Tot 22 juli 2018 straalt de Zon in het Huis van Carrière en Bestemming. Er zijn spannende ontwikkelingen waarbij jij de kans krijgt om je podium te pakken en de juiste indruk bij de juiste mensen te maken. In de eerste week van juli 2018 krijg je dat podium, Weegschaal.
De Zonsverduistering in Kreeft van 13 juli 2018 valt in jouw Huis van Carrière. Een piek in je carrière dit jaar, een periode van zelfontplooiing, aandacht, ambitie en gedrevenheid. Het komende halfjaar staat in het teken van carrière en het stellen van nieuwe doelen.
Wanneer je echter het tegengestelde ervaart, is de tijd gekomen om aanpassingen te doen zodat je trein weer op het juiste spoor belandt.
Netwerken is het sleutelwoord om succes te behalen. De juiste connecties brengen je op de juiste plek op de juiste tijd voor nu en in de toekomst. Medio juli 2018 moet je even bijkomen van de drukte. Een korte vakantie is precies wat je nodig hebt. Aan het eind van juli 2018 is er weer een piek, dus hou daar rekening mee!

Financiën
Juli 2018 is een financieel gunstige maand. Pluto is jouw planeet van Financiën. De retrograde Pluto vraagt je om voorzichtig te zijn met investeringen en financiële transacties. Grondig onderzoek vooraf is vereist voordat je een handtekening zet. De retrogradeperiode van Pluto duurt tot 30 september 2018. Deze periode is kosmisch bedoeld om financiële doelstellingen te verifiëren en een goede strategie te bepalen. Ook de retrograde Jupiter laat zien dat vooraf goed onderzoek nodig is voordat je een grote investering of aankoop doet. Vooral in de eerste helft van juli 2018 zijn er onduidelijkheden waardoor je niet over een nacht ijs mag gaan.

Gezondheid
Neptunus is jouw planeet van Gezondheid. Neptunus ging vorige maand retrograde.
De retrograde Neptunus valt in jouw Huis van Dagelijkse Routine en Gezondheid.
Tijdens deze periode ben je gevoeliger voor stress en medicijnen en ben je vatbaar om ziek te worden. In de maand juli 2018 ben je meer kwetsbaar. Je moet jezelf goed in acht nemen met voldoende rust, gezonde en gevarieerde voeding en voldoende beweging.
Door de retrograde Neptunus heb je moeite om jezelf te concentreren op het werk of jezelf te houden aan vaste routines of schema’s. Een vast schema voor je werk en gezondheid is echter onmisbaar tijdens deze retrogradeperiode van Neptunus. Details die je liever wilt verbergen, vragen je aandacht.

Advies
Laat je niet teveel afleiden. Vasthouden aan een schema is onontbeerlijk deze maand.
Medio juli 2018 moet je even bijkomen van de drukte. Een korte vakantie of er even tussenuit is precies wat je nodig hebt. Aan het eind van juli 2018 is er weer een piek in je carrière, dus hou daar rekening mee!

error: Content is protected !!