Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Stier juli 2019

Algemeen
De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Stier-horoscoop. De Nacht.
De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden.
Het is een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière.
Sociale vaardigheden en samenwerking worden steeds belangrijker om je doelen te bereiken.
Juli 2019 wordt vooral gekleurd door het gezin, huis, familie, kennis, studie en carrière.

Liefde en Relaties
Vissen symboliseert jouw Huis van Vriendschappen en Sociale Processen. Vanaf 21 juni tot 27 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen. Tijdens deze periode worden in je sociale kring antwoorden gezocht en gevonden. Juli 2019 is een geweldige maand voor de liefde en het ontwikkelen van nieuwe relaties. Communicatie is de sleutel in deze dynamische maand. Door open en eerlijk met elkaar te praten ontstaat ruimte om weer naar elkaar toe te groeien. Blijf met elkaar communiceren. Praat met elkaar, niet langs elkaar. Luister deze maand naar goede raad van vrienden. Jouw vrienden kennen jou immers als geen ander en hebben het beste met je voor.
De single Stier kan iemand ontmoeten tijdens een feestje thuis, bij vrienden, een beurs of een tentoonstelling. In de derde week van juli 2019 opent goed nieuws nieuwe deuren. Aan het eind van juli 2019 lacht de liefde je toe.

Familie en Huis
Juli 2019 gaat voor het grootste deel over het gezin en je privéleven.
De totale Zonsverduistering in Leeuw van 2 juli 2019 verandert de manier van communicatie met naaste familieleden, vrienden en familie. Door de Zonsverduistering in jouw Huis van Communicatie wordt het in het komende halfjaar gemakkelijker om te communiceren met naaste familieleden en te zeggen wat je denkt. In de loop van juli 2019 wacht je een aangename verrassing! De band met je kinderen en partner wordt versterkt.
De gedeeltelijke Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 kan in de komende maanden leiden tot een nieuwe baan, reis of ander huis. Op 19 juli 2019 is Venus driehoek Neptunus en dat maakt dit een mooie dag om vrijaf te nemen, een dag om te genieten, te luieren of te ontspannen of je thuis bezig te houden met een creatief project!

Carrière
Uranus is jouw planeet van Carrière en Bestemming. De transit van Uranus door Stier is van grote invloed op je carrière. Uranus stelt je de volgende vragen: Waar streef je naar in je carrière of wil je het huidige pad blijven volgen? Ook deze maand krijg je te maken met deze invloed.
De gedeeltelijke Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 kan in de komende zes maanden leiden tot een nieuwe baan! De kans is groot dat je in de komende zes maanden de doorbraak realiseert waar je al zo lang naar op zoek bent.
In je carrière ben je hard aan het werk om indruk te maken en die inzet wordt van hogerhand opgemerkt, Stier. Belangrijk is dat je je sociale netwerk vergroot, want zonder medewerking en steun van anderen krijg je niet jet succes waar je zo naar verlangt. Juli 2019 is een gunstige maand voor de studie. Je stopt extra aandacht en inspanning in je studie en dat betaalt zichzelf terug. Je bent een voorbeeld voor anderen en je bent bereid om anderen te helpen om betere resultaten te behalen op school of op het werk. Aan het begin van de maand zijn er door de invloed van Mercurius retrograde wel wat uitdagingen op het werk, maar vanaf de tweede helft van juli 2019 worden hard werk en vastberadenheid beloond!

Financiën
De Volle Maan van 17 juni 2019 viel in jouw achtste Huis van Gedeelde Financiën. Dat betekent dat de focus in de eerste helft van juli 2019 ligt op financiële aangelegenheden van je huwelijkspartner, zakelijk partner, of geliefde. Ook een goede periode om je financiële administratie op orde te krijgen. Juli 2019 is een gunstige financiële maand voor beleggingen.
Er komt voldoende geld binnen om je uitgaven te dekken en er blijft ook geld over voor iets extra’s. Maar voorzichtigheid blijft geboden. Als je het niet nodig hebt, koop het niet.
Vooral op 17 juli 2019 is het oppassen geblazen. Hou je financiën onder controle, Stier.

Gezondheid
De eerste drie weken van juli 2019 zijn prima voor je gezondheid, want met de Zon in Kreeft zit je goed in je vel, Stier. Venus is jouw planeet van Gezondheid en Venus in Kreeft laat je verlangen naar de natuur, naar rust en comfort. Zorg er ook voor dat je regelmatig beweegt!
Vanaf de laatste week van juli 2019 heb je door de Zon in Leeuw meer rust en ontspanning nodig.
Let ook extra op wat je eet, Stier. Een uitgebalanceerd dieet en genoeg water drinken om je immuunsysteem te verbeteren is echt belangrijk.

Advies
Op 17 juli 2019 is jouw planeet Venus opposiet Saturnus en dan wordt er door jou of in je directe omgeving al gauw een muurtje opgetrokken. Op 21 juli 2019 is Venus opposiet Pluto en dat maakt impulsief en onbezonnen, waardoor er problemen kunnen ontstaan. Jaloezie en schuldgevoelens kunnen heftige emoties teweegbrengen zowel thuis, op school en in je directe omgeving.
Hou hier dus rekening mee!

error: Content is protected !!