Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Jouw persoonlijke en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase, want
de Nieuwe Maan van 9 oktober 2018 valt in Weegschaal! Van harte gefeliciteerd, Weegschaal!
De planetaire krachten bevinden zich aan de Nachtkant van de Weegschaal-horoscoop.
De Nachtkant gaat over emotioneel welzijn, innerlijke rust en geluk, familie en huiselijke activiteiten.
Oktober 2018 is de maand van creativiteit, van persoonlijke kracht, strijdvaardigheid, gezondheid, financiën, liefde en relaties, reizen en studie.

Liefde en Relaties
Oktober 2018 laat veranderingen zien in je houding ten opzichte van liefde en relaties. De Volle Maan van 25 september 2018 viel in jouw Huis van Relaties. Deze kosmische invloed zorgt in oktober 2018 voor veranderingen op relationeel gebied zoals een aanzoek of het sluiten van een zakelijke overeenkomst. Wat het ook is, het kan het eind of een nieuw begin zijn. Een nieuw hoofdstuk. De Volle Maan is ook een moment van evaluatie van je relaties. Breken of doorgroeien naar een dieper niveau? De single Weegschaal vindt de liefde op feestjes bij vrienden, sociale bijeenkomsten en exposities. Het mag voor jou best wel een tikkeltje anders en glamoureus zijn.
Door de invloed van de Nieuwe Maan in Weegschaal ben je extra aantrekkelijk en maak je onvergetelijke indruk. Hou er rekening meer dat je door de invloed van Mars wil liefhebben koste wat kost. Niet iedereen begrijpt deze drang. Niet pushen, het komt vanzelf. Uranus in Stier reist nog tot begin november 2018 door jouw Huis van de Ziel en Intimiteit. In jouw relatie, privé of zakelijk, kunnen er onduidelijkheden of onverwachte gebeurtenissen zijn rondom geld. Hoogste tijd om deze problemen op te lossen, Weegschaal.

Familie en Huis
Oktober 2018 is de maand van gezelligheid. De dagen worden korter. Tijd voor creativiteit! Je wil niets liever dan de dingen mooier maken en kleur en accent aan te brengen in je leven en in je huis. Niemand beter dan jij weet de kleuren te combineren tot een duizendprachtig pallet! Je weet de meest vervelende karweitjes in huis om te toveren tot een gezellige bezigheid. Kinderen zijn deze maand jouw grote bron van inspiratie!
Door de invloed van de rode Strijder Mars in jouw Huis van Creativiteit wil je laten zien wie je bent en wat je allemaal kunt. Een sterke creatieve energie, maar door deze invloed ook strijdvaardig en competitief. Jouw verlangen naar aandacht en bewondering is daardoor groter.
In je interacties met anderen zoals familieleden kan er daardoor wrijving ontstaan.

Carrière
Oktober 2018 is geen maand om vooruitgang voor jezelf te maken. Wel een maand waarin je het voortouw neemt voor anderen om hen te helpen met hun carrièredoelen, dus een ondersteunende rol deze maand.
Deze maand voelt alsof er niet veel gebeurt. Toch wil je door hoge energie van Mars jezelf laten gelden. Maar door hard en lang te werken, forceer je de dingen en werk je jezelf tegen.
Onderneem actie, maar dan om dingen voor te bereiden en anderen te helpen met hun doelen. Nu de dingen doen waar je eerder geen tijd voor had of iets wat je altijd al wilde doen.
Creativiteit is het thema in oktober 2018.
Oktober 2018 is een gunstige maand voor een bedrijfsgerichte training, workshops of studie.
Je vrienden kennen jou als geen ander en hebben geweldige ideeën voor je carrière of wat je zou moeten doen. Zet je oren wijd open, want deze ideeën zouden wel eens goud waard kunnen zijn.

Financiën
Venus is de persoonlijke planeet voor de Weegschaal. Venus gaat 5 oktober 2018 retrograde in het teken Schorpioen. Schorpioen heerst over het Huis van Financiën voor Weegschaal!
De invloed van de retrograde Venus in het Huis van Financiën is gunstig, maar kan ook lastig zijn. Je wil meer geld uitgeven dan je kunt veroorloven, ook ben je toegeeflijk en guller. Deze maand wordt geld uitgeven aan creativiteit, luxe, feestjes en vermaak. Het is raadzaam om geld opzij te zetten. De Volle Maan van 24 oktober 2018 belicht financiële aangelegenheden van anderen zoals je vrienden, huwelijkspartner, zakelijk partner, of geliefde. Er komt geld vrij vanuit een verzekeringspolis, belasting, alimentatie, aflossing of lening. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door de Volle Maan begunstigd tot medio de volgende maand. Met deze Volle Maan ziet de Weegschaal de financiële resultaten zoals dividenduitkering of rendement vanuit beleggingen.

Gezondheid
De Nieuwe Maan van 9 september 2018 viel in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Door deze kosmische invloed heb je ook in oktober 2018 meer behoefte aan ontspanning om jezelf op te laden. Neem de tijd voor jezelf om creatief bezig te zijn, een boek te lezen, te mediteren, te studeren en te ontspannen. Binnenkort krijg je het druk genoeg!
Oktober 2018 laat een gunstige maand voor je gezondheid zien.
Regelmatig naar de sportschool doet wonderen. Actief bezig zijn op de tennisbaan, op de fiets, in het zwembad, dansschool, het maakt niet uit wat je doet!
Misschien is er wel een andere tak van sport die je wil uitproberen. Gewoon doen!
Maar alleen als jij het wil en als het mogelijk is.

Advies
Jouw planeet is Venus. Venus is van 5 oktober tot 16 november 2018 retrograde.
Tijdens deze periode kun je het gevoel ervaren alsof de dingen tegenzitten of dat je geen energie hebt om dingen gedaan te krijgen of dat je wordt tegengewerkt. Het tegendeel is dan waar, want in de meeste gevallen werk je jezelf tegen.
Gebruik deze naar binnen gerichte energie van Venus door je te richten op het oplossen van problemen in de relatie of sociale kring of iets uit het verleden recht te zetten waar je nog geen tijd voor had.

error: Content is protected !!