Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

 

Weegschaal april 2019

Algemeen
De Weegschaal is ontwaakt uit de Winterslaap! Carrière, buitenwereld en ambities gaan de boventoon voeren. De meeste planeten staan aan de westelijke helft van de Weegschaal horoscoop. De focus ligt in april 2019 op familie, liefde, gezondheid, samenwerking, sociale vaardigheden en consensus om je doelstellingen te behalen.
Financiële aangelegenheden vragen om extra aandacht.

Liefde en Relaties
April 2019 is een liefdevolle maand! Uranus in Stier reist sinds 7 maart 2019 door het Huis van de Ziel en Intimiteit. Door deze energie gaat Weegschaal op zoek naar de emotionele en spirituele verbinding met de eigen partner en goede vrienden. De Nieuwe Maan in Ram van 5 april 2019 valt in jouw Huis van Relaties. Er is iemand in je direct omgeving die warme gevoelens voor je koestert! Er kan iemand op je pad komen die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie zoals een aanzoek, huwelijk, een nieuwe vriendschap, zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. Een nieuw hoofdstuk!
De single Weegschaal vindt de liefde op de werkplek of in de sociale kring.
Vanaf 21 april 2019 tot 5 mei 2019 reist jouw planeet Venus door Ram. Ram symboliseert jouw Huis van Relaties! Een periode van toewijding, vergevingsgezind zijn en aandacht voor elkaar.
Van 30 april tot 19 september 2019 is Saturnus retrograde in Steenbok. Tijdens deze periode kan een huwelijk of verloving plaatsvinden.

Familie en Huis
Tot eind maart 2020 wordt je door de invloed van Pluto en Saturnus in Steenbok geconfronteerd met kosmische lessen die zijn bedoeld om jou de juiste weg te wijzen. Eigenlijk symboliseert de reis van Saturnus door het Huis van Familie en Huis een letterlijke reorganisatie van je huis en je ziel. Het zijn de jaren van de “grote schoonmaak”, dus grote innerlijke verwerking. In april 2019 gaan zowel Saturnus en Pluto retrograde en deze retrogradecyclus van beide planeten versterkt deze invloed. Je realiseert je in april 2019 hoe belangrijk familie voor je is. Nog steeds is het vinden van de balans tussen werk en privé-leven belangrijk, want je carrière eist je aandacht op. Dit kan leiden tot spanningen thuis, vooral met kinderen.

Carrière
April 2019 is een dynamische maand van nieuwe ontwikkelingen en doorgroei. Je hoeft jezelf niet te vervelen, Weegschaal!
Op 10 april 2019 kun je echter worden afgeleid door de conjunctie van jouw planeet Venus met Neptunus in Vissen in jouw Huis van Werk. Je hoofd is niet bij je werk, waardoor het moeilijk is om jezelf te concentreren op je werk of gemotiveerd te zijn of te blijven. Een verliefdheid kan je hoofd op hol brengen, maar je kunt wel teleurgesteld raken wanneer iets of iemand niet aan je verwachtingen voldoet.
Samenwerking is de sleutel naar succes, maar jij moet het doen. Als jij iets graag wil, moet je ervoor gaan. Alleen jij kunt dat doen, een ander doet het echt niet voor je.
April 2019 is een gunstige maand voor de studie of het doen van een examen. Ook een succesvolle maand voor zakenreizen.

Financiën
April 2019 laat een positieve maand zien voor wat betreft je financiën. Met de Zon in Stier is het voor de Weegschaal altijd een goede financiële periode! Jouw sociale vaardigheden en sociale contacten zijn de sleutel bij financiële onderhandelingen, vooral in de eerste helft van april 2019.
Deze maand zet de gestage financiële groei zich verder voort. Pluto in jouw planeet van het geld. Weegschaal mag rekenen op de financiële ondersteuning van de partner bij een investering.
Pluto in Steenbok laat een stabiele financiële groei zien voor de Weegschaal.
Van 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto retrograde in Steenbok en daarmee in het Huis van Familie en Huis. Tijdens deze periode wil je geld uitgeven aan luxe artikelen, vakantie, huis of andere dingen om jezelf te verwennen.

Gezondheid
In de komende periode wordt het steeds drukker in je carrière. De Weegschaal wil alles heel goed doen, dus je legt de lat bewust of onbewust hoger en dat betekent …
Stress! Zorg voor voldoende ontspanning. Op tijd naar bed, een powernap tussendoor. Het vinden van de balans tussen werk en je sociale leven is en blijft heel belangrijk.
Ontspannen, fysiek en mentaal in beweging blijven en regelmatige massages zijn heilzaam.
De retrograde Jupiter van 10 april tot 10 augustus 2019 laat zien dat nalatigheid of onverschilligheid tot serieuze gezondheidsproblemen leiden kan.
Van 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto retrograde in Steenbok kunnen schommelingen optreden in de bloedsuikerspiegel of bloeddruk.

Advies
Ook de Volle Maan in Weegschaal van 19 april 2019 is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt de komende maand de meest productieve maand van het jaar. De tijd is gekomen om een project te voltooien. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng.

 

error: Content is protected !!