Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan nog steeds aan de bovenkant van de Tweelingen-horoscoop.
In deze tijd van het jaar gaat over persoonlijke kracht, onafhankelijkheid en zelfredzaamheid.
Maart 2024 staat in het teken van carrière, ambities, sociale netwerk, relaties en liefde.
De Maansverduistering in Weegschaal van 25 maart 2024 brengt een grote creatieve energie waardoor doelen haalbaar zijn op carrièregebied en in het algemeen.

Liefde en Relaties
Asteroïde Ceres reist al vanaf 7 februari 2024 door Steenbok, het achtste Huis van Zielsprocessen.
Ceres blijft bijna het hele jaar 2024 in Steenbok, dus het wel of niet krijgen van vertrouwen en ondersteuning blijft voorlopig een terugkerend thema.
De Maansverduistering in Weegschaal op 25 maart 2024 versterkt de band met geliefden met wie je een serieuze, spirituele en gezonde relatie hebt en laat je afstand nemen van iedereen met wie dat niet zo is. Venus reist tot 16 februari 2024 door Steenbok en dan wordt de focus gericht op verantwoordelijkheid en langetermijndoelen. Wees selectief met een nieuwe liefde, vrienden of de groep die je kiest, want deze kunnen je maken of breken.

Familie en Huis
Op 24 februari 2024 was er een Volle Maan in Maagd (het Huis van Familie en Huis), dus de focus is in de eerste helft van maart 2024 gericht op het huis, gezin of degenen die je als familie beschouwt door gebeurtenissen uit het verleden of herinneringen. Plannen om te verhuizen worden concreet of je bent aan het verhuizen. Er is deze maand een familiereünie, een gezamenlijke vakantie of renovatie.
Er kunnen echter spanningen zijn met ouderen in de familie en het is raadzaam om de confrontatie uit de weg te gaan en je niet te laten meeslepen in een drama.
Schoolgaande of studerende kinderen vragen veel aandacht in maart 2024.
Raadzaam is ook in maart 2024 thuis alles goed georganiseerd te houden.

Carrière
Neptunus heerst over Vissen. Vissen is voor Tweelingen het Huis van Carrière en Bestemming.
De Nieuwe Maan in Vissen van 10 maart 2024 in jouw Huis van Carrière laat nieuwe professionele kansen zien en stimuleert Tweelingen om zich te richten op een ongelooflijke carrièremove of om andere maatschappelijke veranderingen door te voeren. Toch zit je iets dwars en dan is het goed om emotioneel eerst schoon schip te maken voordat je een nieuwe stap maakt. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging.
Jouw planeet Mercurius blijft tot 10 maart 2024 in Vissen (Huis van Carrière en Bestemming) en dat is een gunstige mentale transit om je te focussen. Geweldig om te solliciteren, te onderhandelen of om creatieve ideeën te lanceren. Mars reist van 23 maart tot 30 april 2024 door Vissen en met deze extra planetaire energie en drive kun je werkelijk vooruitgang boeken.

Financiën
Maart 2024 laat een financieel stabiele maand zien voor Tweelingen. Of die situatie stabiel blijft, hangt helemaal van jou af. Dankzij financiële planning en verstandig budgetbeheer kun je veel geld besparen. Raadzaam is om geld te investeren in een creatieve cursus. Alles wat je nu leert, gaat haar vruchten afwerpen. De invloed van jouw planeet Mercurius in Ram vanaf 11 maart 2024 maakt het makkelijker om op een doel te focussen, dus je bent dan niet meer zo snel afgeleid door externe verleidingen.
De Maan is heerser van het Huis van Financiën voor Tweelingen.
De Afnemende Maan tot 10 maart 2024 is geschikt om financiële zaken af te werken en facturen te betalen. Met de toenemende Maan vanaf 11 tot 24 maart 2024 komt er meer geld binnen.
Zorg voor financieel overzicht en inzicht.

Gezondheid
Met de Zon in het gevoelige Vissen tot 20 maart 2024 kun je last hebben van stress en emotionele buien. Wanneer je niet zo lekker in je vel zit, neem dan een warm bad met essentiële oliën of zorg voor heerlijke geuren om je heen. Gedachten zijn van invloed op je gezondheid. Negatieve gedachten kunnen zich vertalen in spanning, stressklachten, pijn, vermoeidheid en lichamelijke klachten. De rode planeet Mars reist tot 22 maart 2024 door Waterman en daardoor blijf je niet te lang in een negatieve bui hangen.
Mars in Vissen vanaf 23 maart tot 30 april 2024 versterkt het inzicht dat het leven bedoeld is om te leven.
Uranus en Jupiter in Stier ((12e Huis van Kosmisch Bewustzijn) stimuleren je om via de weg van meditatie, retraite en afzondering, angsten en beperkende overtuigingen los te laten en je over te geven aan liefdevolle verbinding, eenheid en spiritualiteit.
Tweelingen heeft ontspanning nodig zoals meditatie, beweging, yoga, lichaamswerk en massages. Wees lief voor jezelf.

Advies
Maart 2024 is een vruchtbare maand voor je professionele leven.
Om de snelheid van al die ontwikkelingen bij te kunnen houden, is het raadzaam om je aan een goede planning te houden.
Venus en Mars in Waterman kunnen je mentaal opjagen met steeds weer nieuwe ideeën.
Door opdrachten een voor een af te werken blijf je op schema blijf je stress de baas en blijft er tijd over voor leuke dingen.
Door de invloed van Neptunus in Vissen (al sinds april 2011) kan Tweelingen onzeker zijn over de richting in de carrière. Saturnus versterkt Neptunus in Vissen en gaat voor een steeds sterke basis in je carrière zorgen. Als je niet weet wat je moet doen of de weg kwijt bent, komen er door de invloed van Saturnus karmische lessen om de verbinding met jezelf te versterken.
Heb je de weg gevonden, dan krijg je erkenning en bewondering van anderen die op hun beurt jou
geweldige kansen bieden.

error: Content is protected !!