Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Januari 2024 is een verrassende en dynamische maand voor Vissen.
Vissen weet zich steeds weer aan te passen en veranderingen te omarmen. Je weet je langs de meest moeilijke obstakels te manoeuvreren. Juist dat navigatievermogen stelt jou in staat om mee te gaan op de golven van verandering en vol te houden daar waar anderen kopje onder gaan.
Jouw intuïtieve vaardigheden zijn in januari 2024 van onschatbare waarde, want hierdoor weet je in jouw voordeel te anticiperen op de gang van zaken en anderen steeds weer een paar passen voor te blijven.
De focus in januari 2024 ligt op creatieve energie, hobby’s, carrière, huis en sociale netwerk.
Vissen kan ook opgeslokt worden voor al die bezigheden, dus vergeet je gezin of je partner niet en probeer je aandacht te verdelen!

Liefde en Relaties
De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 viel in het vijfde Huis van Liefde, Emoties en Zelfexpressie en door deze invloed heb je in de eerste helft van januari 2024 het gevoel alsof er iets mist of er is een onvervuld verlangen naar iets of iemand. De invloed van deze emotionele Volle Maan kan een bestaande liefdesverbinding versterken of beëindigen.
Schenk in januari 2024 aandacht aan je geliefde, want je gaat zo op in je werk of in jezelf dat je hem of haar vergeet. Maak tijd voor je partner om te laten zien hoe groot je liefde is.
Deze Nieuwe Maan in Steenbok van 25 januari 2024 valt in het 11e Huis van Sociale Processen. Naast nieuwe sociale contacten krijg je de kans om vrienden of zakelijke partners te overtuigen van je plannen en ze enthousiast te maken om te participeren in een bijzonder project.
Wat nu geboren wordt, gaat zich in het komende halfjaar ontwikkelen. Deze Nieuwe Maan is gunstig om te netwerken en om bekendheid te krijgen op sociale media.

Familie en Huis
Januari 2024 is een harmonieuze maand voor familie en huis!
Een geweldige maand om met je gezin of familie op vakantie te gaan.
Deze maand mag Vissen rekenen op de steun van gezin en familie. Iemand in de familie kan jou een goede dienst bewijzen en dat kan verrassend goed uitpakken voor beide partijen.
In januari 2024 kan er gezinsuitbreiding zijn of een geboorte in de familie, een nieuw gezinslid, dat kan ook een huisdier zijn. Ook financieel gezien zijn er geen grote problemen te verwachten.
Met Mercurius in Steenbok vanaf 15 januari 2024 is het verstandig om professioneel advies in te winnen over huisvesting, loopbaan of de opvoeding of scholing van kinderen.
Tutoring (of bijles) kan wellicht een waardevolle oplossing zijn.

Carrière
Boogschutter staat voor het Huis van Carrière voor Vissen.
Het jaar 2024 begint goed met Mars in Boogschutter tot 4 januari 2024 en dat zet de toon voor 2024! Bovendien gaat Mercurius weer direct vanaf 2 januari 2024 en dat is een fantastisch begin om ambities waar te maken en stappen te zetten in de richting van je langetermijnplannen.
Een goed moment om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan, een bedrijf te starten of met een nieuw project van start te gaan. Geweldige periode om promotie te krijgen, om de leiding te nemen, anderen te inspireren en de steun te krijgen waarnaar je op zoek was.
Halverwege januari 2024 krijgt Vissen te maken met een gespannen sfeer op de werkvloer.
Mercurius in Steenbok vanaf 15 januari 2024 zet alles weer recht waardoor er weer rust komt.
De Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 valt in het 6e Huis van Werk. Een project op je werk of dagbesteding komt tot voltooiing.
Op je werk of in je praktijk komt een oplossing en als dat uitblijft, onderneem dan nu actie om het proces te versnellen! Los nu problemen op met een zakenpartner of klant. Projecten op het werk of thuis worden afgerond. Zorg voor een vaste dagelijkse routine, Vissen.

Financiën
De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 is nog steeds van diepgaande invloed op de financiële situatie van Vissen.
Bewustwording van geld kan grote verschuivingen teweegbrengen die Vissen financieel sterker maken. Deze Zonsverduistering kan tot aan de lente van 2024 leiden tot het inlossen van een financiële of energetische schuld.
Door de invloed van de Maansknopen op de polariteit Ram-Weegschaal krijgt Vissen te maken met zaken als gedeeld vermogen, alimentatie, nalatenschap, vennootschap, belastingzaken, verzekeringskwesties en huishoudelijke uitgaven.
Januari 2024 laat een veelbelovende financiële maand zien. Investeringen gaan hun vruchten afwerpen. Vissen mag eindelijk de zoete vruchten gaan plukken van alle inzet.
In je onderneming is er sprake van winst en ook speculatie kan leiden tot winst.
Winst komt door een goede zakelijke samenwerking, de juiste sociale contacten, oudere en ervaren personen en de inzet van je medewerkers.
In januari 2024 kan een juridisch conflict in jouw voordeel zijn, dus gerechtigheid!
Ook aan het eind van januari 2024 zijn er geen financiële problemen en komt er geld binnen.
Het is raadzaam om na te denken hoe je dat het beste kunt beheren, want tijden kunnen ook weer veranderen.

Gezondheid
Januari 2024 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid.
Vissen heeft minder last van tand problemen en het spijsverteringssysteem. Doordat het beter gaat in de carrière en gezien het feit dat er meer geld binnenkomt, is Vissen rustiger, dus minder stress en slapeloosheid.
Om fysiek en mentaal gezond te blijven is het raadzaam om iedere dag aan lichaamsbeweging te doen en te zorgen voor een goede voeding. Stop met suiker, alcohol en roken.
Op 25 januari 2024 is er een Volle Maan in Leeuw (Huis van Werk). Deze Volle Maan maakt kwetsbaar en kan op het werk of in je dagelijks leven de oorzaak zijn van stemmingswisselingen en stress.
Meer bewegen en gezonder te gaan eten, je tijd efficiënter indelen en een gezonde lifestyle is de weg naar balans en emotioneel herstel. Het gaat om jouw welzijn en innerlijke vrede, Vissen.

Advies
De transit van Pluto in Waterman in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn brengt diep verborgen aspecten van jezelf naar boven, gebeurtenissen uit lang vervlogen jaren die nog steeds een krachtige invloed hebben op jouw leven. Vanaf 22 januari 2024 is Pluto al in Waterman en dat gaat jouw innerlijke houding veranderen. Vissen krijgt behoefte om zichzelf terug te trekken voor heling en ruimte gegeven aan intuïtieve en spirituele gaven.
Pluto in Waterman is een psychologisch en spiritueel zuiveringsproces van verwerken van trauma en schuldgevoel uit je verleden of zelfs uit vorige levens.
In 2023 heb je al een klein voorproefje gekregen van wat gaat komen. Pluto in Waterman graaft diep in je onderbewuste problemen, motivaties, verlangens om inzicht te krijgen over het hoe en waarom. Doordat je meer inzicht krijgt over jezelf, wordt het makkelijker om de zware last die je meedraagt los te laten waardoor je sterker wordt. Angst wordt kracht met Pluto in Waterman.
Ook al geld verdienen belangrijk voor je, Cheiron in Ram (2e Huis van Financiën en Waardebepaling) laat je zien dat de innerlijke waarde, je ziel zoveel meer waard is dan geld of uiterlijke rijkdom ooit kan zijn.

 

 

error: Content is protected !!