Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Januari 2019 laat een geweldige maand zien voor de liefde, privé-leven, reizen en financiën!
De meeste planeten staan aan de oostelijke kant van de Boogschutter-horoscoop.
De planetaire krachten bevinden zich in deze periode van het jaar aan de onderzijde van de Boogschutter horoscoop. De Nacht. Dit is een periode van de kosmische Winterslaap. De Nacht is bedoeld om nieuwe krachten op te bouwen. De meeste carrière doelen zijn grotendeels bereikt. De tijd is gekomen om je te concentreren op je privéleven, familie, huis en je emotionele welzijn.

Liefde en Relaties
Mars in Ram reist van 2 januari tot 14 februari 2019 door jouw Huis van de Liefde en Zelfexpressie. Met deze vurige energie gaat Boogschutter op jacht met de pijlen gericht op liefde en plezier! Tijdens deze energieke periode ben je ben je super gemotiveerd en geïnspireerd. Je wil mooie sportieve prestaties neerzetten en jezelf laten zien op feestjes, bijeenkomsten en bij nieuwe projecten. Met deze energie ligt de weg open voor een romance. De ongeremde energie van Mars in Ram wil echter liefhebben koste wat kost…
Uranus in Ram is tijdelijk terug in jouw Huis van Liefde en Romantiek. De onvoorspelbare invloed van Uranus in Ram in jouw Huis van Liefde en Romantiek brengt ook deze maand het onverwachte op je pad. Alles voelt nieuw en spannend. Maar geef jezelf voldoende liefde en ruimte, want dat heb je nodig in deze periode. De Maansverduistering van 21 januari 2019 brengt verheldering in een relatie. Vermoedens worden bevestigd. Wat het ook is, dit inzicht zal je in de komende maanden helpen om de juiste beslissing te nemen.

Familie en Huis
Januari 2019 laat een liefdevolle en harmonische maand zien.
De invloed van Uranus in Ram laat thuis en in je familie grote veranderingen zien. Jouw kinderen of kinderen in jouw directe omgeving gaan door grote veranderingen. Een onverwachte zwangerschap kan jouw leven op zijn kop zetten. Jouw liefdevolle leiding en sterke houding is de ondersteunende kracht in jouw gezin en familie.
De totale Maansverduistering van 21 januari 2019 kan de aanleiding zijn om op een andere manier naar de zin van het leven te kijken. Je krijgt steeds meer behoefte aan persoonlijke ruimte in je leven en daarom wil je een nieuwe richting inslaan zoals een nieuwe uitdaging, nieuwe baan, ander huis, een studie of een spirituele reis.
De Maansverduistering kan ook leiden tot financiële uitgaven die te maken hebben met een verhuizing voor je werk. De rode draad in januari 2019 is reizen. Reizen met familie of om familie te bezoeken om verbindingen te versterken. Er is veel te bepraten en bij te praten!

Carrière
Boogschutter bevindt zich in een periode van voorbereiding, oriëntatie en visualisering. Januari 2019 is een gunstige maand voor een bedrijfsgerichte studie, een cursus, zakenreis of een studiereis. Er is een project in voorbereiding en daarbij kun je niet om een zakelijke partner heen. Het is tijd om te investeren in de toekomst!
Eigenlijk is dit een goede periode om op vakantie te gaan of even een time-out te nemen, want straks krijg je het druk, Boogschutter.
De totale Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 kan de aanleiding zijn om op een andere manier naar de zin van het leven te kijken. Misschien wil je een nieuwe richting inslaan zoals een nieuwe baan, geloofsovertuiging of een andere studie.
In de laatste week van januari 2019 is er goed nieuws!

Financiën
De Volle Maan van 22 december 2018 viel in jouw Huis van Gedeelde Financiën en heeft invloed op de financiële aangelegenheden van je huwelijkspartner, zakelijk partner of geliefde. In de eerste helft van januari 2019 komt er geld vrij door een juridische uitspraak of uitkering vanuit een verzekeringspolis, belasting, alimentatie, aflossing of lening. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door tot medio januari 2019 door de Volle Maan begunstigd. De meeste uitgaven gaan naar het gezin, huishouden en gezondheid. De Verduisteringen van 2019 zijn grotendeels van invloed op jouw financiën.
De Zonsverduistering van 6 januari 2019 valt in jouw Huis van Financiën. Deze Zonsverduistering duidt op een verbetering van jouw financiële situatie en de komst van financiële mogelijkheden in het komende halfjaar. Winst kan worden behaald door kostenbesparende technieken toe te passen en afscheid te nemen van alles wat je niet meer dient, want de uitgaven blijven evenredig hoog. De begrenzer Saturnus vergezelt Pluto in Steenbok in jouw Huis van Financiën.
Het is aan jou om de juiste financiële beslissingen te nemen, voor nu en in de toekomst.

Gezondheid
Venus is jouw planeet van gezondheid. Venus reist van 8 januari tot 3 februari 2019 door jouw teken, Boogschutter. De energie van Venus in Boogschutter is heilzaam voor jou. Een goede gezondheid is niet alleen waardevol voor jezelf, maar ook voor je omgeving.
De vurige invloed van Venus laat zien dat fysieke activiteiten van het grootste belang zijn om fit te blijven deze maand. Wandelen, zwemmen, fietsen, het maakt niet uit. Ga lekker naar buiten. Adem de frisse buitenlucht en voel dat je leeft. Ga ook veel op bezoek, want een goede communicatie is ook van het grootste belang om gezond te blijven. Lucht je hart!
Denk ook aan je dieet, Boogschutter.
Begin de dag met een gezond ontbijt! Stop met alle slechte gewoontes!

Advies
Doe wat er gedaan moet worden, maar richt je pijlen vooral op je huis en familie. Een goede financiële planning en het verminderen van onnodige uitgaven blijft raadzaam. Zorg dat je huishoudboekje klopt! Boogschutter bevindt zich in een periode van voorbereiding en planning op weg naar een drukke periode vanaf de Lente van 2019. Een goede voorbereiding is het halve werk, Boogschutter.

error: Content is protected !!