Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire krachten bevinden zich in deze periode van het jaar aan de linkerzijde of oostelijke zijde van de Vissen-horoscoop, een periode van onafhankelijkheid kracht. Jouw persoonlijke doelen krijgen kosmische steun!
De krachtige maand december 2022 staat in het teken van familie en huis, vriendschappen, spiritualiteit en financiën.

Liefde en Relaties
Mercurius is jouw planeet van Relaties. In de eerste 10 dagen van december 2022 is Vissen door de sociale invloed van Mercurius en Venus in Boogschutter charmant en spraakzaam en dat is bevorderlijk voor je carrière. Met Mercurius en Venus in Steenbok is er in de tweede helft van december 2022 heel wat te bepraten. In de vaste relatie zijn betrokkenheid en communicatie heel belangrijk. De single Vissen krijgt veel mogelijkheden om de liefde te omarmen, maar ga niet over een nacht ijs. De Nieuwe Maan in Steenbok van 23 december 2022 in het 11e Huis van Sociale Processen brengt hoop en nieuwe vriendschappen. Ook krijgt Vissen de kans om vrienden of zakelijke contacten te overtuigen van plannen en ze enthousiast te maken om te participeren in een bijzonder project. Wat nu geboren wordt, gaat zich in het komende halfjaar ontwikkelen.. Het resultaat ziet Vissen in het licht van de Volle Maan in Steenbok van 3 juli 2023.
De single Vissen moet in de laatste week van december 2022 een situatie rechtzetten of komen voor een beslissende keuze te staan. Kennis is macht, maak gebruik van die kennis. Eind december 2022 kan een gebeurtenis van grote invloed op je leven zijn.

Familie en Huis
De Volle Maan in Tweelingen 8 december 2022 valt voor Vissen in het 4e Huis van Familie en Huis en dat laat concrete plannen zien om te verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing, renovatie of zijn er veranderingen in en om het huis om een eigen plekje te creëren om jezelf te kunnen zijn. Het gaat om grenzen stellen in letterlijke en figuurlijke zin, een hereniging met familie of met het land van herkomst. Een situatie thuis komt tot een eind, zoals de kans om jezelf te bevrijden van een beperkende gezinssituatie of conflict met buren of woonomgeving. Deze Volle Maan gaat over het opruimen van het oude om plaats te maken voor het nieuwe, kortom een frisse wind door je huis met kans op stabiliteit. De heilzame invloed van Jupiter in Vissen tot 20 december 2022 kan daarbij een grote bijdrage leveren. In december 2022 is er ruimte voor een korte vakantie met het gezin.
De retrograde Mars in Tweelingen kan in december 2022 kan de oorzaak zijn van vertraging met bijvoorbeeld de makelaar, aannemer, reparateur of architect, maar misschien is het goed om terug te keren naar de tekentafel om bouwkundige plannen of strategie te bepalen.
Er moeten dus prioriteiten worden gesteld. Er moeten keuzes worden gemaakt, maar niets is zo belangrijk als familie en dat weet je, Vissen.

Carrière
De Nieuwe Maan in Boogschutter van 23 november 2022 viel in het 10e Huis van Carrière en Bestemming. De eerste helft van december 2022 maakt dat een geweldig moment voor een bedrijfsgerichte studie of om te solliciteren naar die droombaan. Met de invloed van deze Nieuwe Maan wordt Vissen in de eerste helft van december 2022 aangezet om zich te richten op een ongelooflijke carrièremove en plannen maken voor de toekomst.
Het begin van december 2022 is geschikt voor zakenreizen. De invloed van de Verduisteringen van oktober en november 2022 kan in december 2022 tot informatie leiden die Vissen in een geheel nieuwe richting kan brengen. Er komen grote wijzigingen in de organisatiestructuur van je bedrijf, zoals een reorganisatie, waarschijnlijk door handel met het buitenland. Als zelfstandige is dit de tijd om lang geplande, ingrijpende veranderingen door te voeren of te solliciteren naar een nieuwe baan of er wordt je een baan aangeboden.
De tweede helft van december 2022 wordt wat stabieler en krijg je de kans om schoon schip te maken. Het is raadzaam om niet betrokken te raken bij conflictsituaties op kantoor. Blijf onpartijdig en biedt hulp waar nodig.

Financiën
Vanaf 21 december 2022 tot 11 mei 2023 reist de grote Weldoener Jupiter door Ram. Ram symboliseert voor Vissen het Huis van Financiën! De tweede helft van december 2022 laat al het begin zien van deze voorspoedige periode om winst te maken en om een financieel langetermijnplan op te zetten en om te investeren. Jupiter in het Huis van Financiën betekent vermeerdering en uitbreiding.
Raadzaam is kostenbesparing en huishoudelijke uitgaven beter te beheren, want Jupiter in het Huis van Financiën is ook makkelijker met geld uitgeven.
Een financiële reserve is aan het eind van december 2022 geen overbodige luxe, want ondanks ontvangsten zijn er grote uitgaven voor het huis, gezin en door de aflossingen van schulden en leningen. Er kan sprake zijn van ontslag of reorganisatie binnen het bedrijf waar je werkt en dan vooral voor de Vissen die direct betrokken zijn bij de financiële totstandkoming of financieel aansprakelijk zijn op de werkvloer.
Op zakelijk en financieel gebied is het raadzaam om, ondanks de weldadige invloed van Jupiter in Ram, vast te houden aan bestaande activa.

Gezondheid
Door de invloed van Saturnus in Waterman in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten is de verleiding groot om in de slachtofferrol te kruipen of een nonchalante houding aan te nemen.
Zoals je weet is Saturnus in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn een ‘prenatale periode’ om jezelf terug te trekken en voor te bereiden op de wedergeboorte, zoals een vlinder wachtend in haar cocon.
De periode van Saturnus tot begin maart 2023 om oude onverwerkte problemen op te lossen, afscheid te nemen van ongezonde relaties of tijdrovende en vruchteloze projecten die niets opleveren. Alles wegdoen waar je niet gelukkig van wordt om dichter bij je spirituele zelf te komen in aanloop naar de volgende fase van je leven.
Neptunus in Vissen gaat vanaf 4 december 2022 weer direct en vanaf dat moment komt de energie weer terug. Een gezond dieet en regelmatig te sporten is raadzaam om je mentale en fysieke conditie te behouden.

Advies
December 2022 staat bol van verandering, ook al ben je nog niet zover om te transformeren tot een mooie vlinder en wacht je liever met de retrograde Mars in Tweelingen nog een tijdje veilig in je cocon.
Pluto in Steenbok spoort de vanaf 4 december 2022 directe Neptunus in Vissen aan om wakker te worden. Deze energie maakt Vissen onrustig en daardoor kunnen emoties opspelen.
Wanneer je emoties onder controle weet te houden ben je in staat om de beste resultaten te behalen en processen met succes af te ronden.
Neem de eerste stap, zowel in de liefde als zakelijk. Denk wel steeds twee keer na voordat je iets zegt en vooral hoe je iets zegt, vooral tijdens de retrograde Mercurius in Steenbok vanaf 29 december 2022.

error: Content is protected !!