Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De Volle Maan in Kreeft van 22 december 2018 was de voorbode van een nieuwe groeicyclus in je leven. Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt van januari 2019 de meest productieve maand van het jaar.
Het jaar 2019 begint met bijna alle planeten aan de rechterkant van de Kreeft-horoscoop.
Hoe beter de samenwerking, hoe groter je succes zal zijn!
De focus in januari 2019 ligt op carrière, liefde, financiën en familie.

Liefde en Relaties
De totale Zonsverduistering in Steenbok van 6 januari 2019 valt in jouw Huis van Relaties.
Er breekt een periode aan waarin samenwerking het sleutelwoord zal zijn in de liefde, vriendschappen en zakelijke verbintenissen. De goede relaties overleven, maar de minder goede relaties worden verbroken.
In de vaste relatie groeien jullie steeds verder naar elkaar toe. Januari 2019 is een liefdevolle maand! Eventuele meningsverschillen worden opgelost.
In de eerste week van januari 2019 is er ruimte voor liefde en plezier. De single Kreeft weet een goede indruk te maken! Na deze periode neemt de Kreeft wat afstand om na te kunnen denken om te weten te komen waar je staat. Een periode om samen te zijn met vrienden. Vrienden bieden je de inzichten die je nodig hebt om een goede beslissing te nemen over je relatie.
De Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 leidt in de komende maanden tot het bestendigen van een bestaande relatie zoals een verloving, huwelijk of zakelijk partnerschap.
De Maansverduistering laat echter ook de valkuil van de verleiding zien. Val niet in die kuil!

Familie en Huis
Venus is jouw planeet van Huis en Familie. Venus reist nog tot 7 januari 2019 door jouw Huis van Kinderen en Zelfexpressie. Een periode van plezier en gezelligheid, van creativiteit en liefde.
Een geweldige periode voor vakantie of studie om nieuwe ervaringen op te doen over andere culturen of het leren van een vreemde taal.
In de loop van januari 2019 steken er problemen de kop die te maken hebben met senioren en kinderen in gezin of familie. Het is aan jou om met je sterke intuïtie te bemiddelen en een oplossing te vinden.
Januari 2019 is een mooie maand om mensen bij je thuis uit te nodigen. Het uitbreiden van je sociale kring is gunstig om je doelen te bereiken! Wees open en eerlijk! Aan het eind van januari 2019 zal blijken hoe belangrijk deze open houding is!

Carrière
Uranus in Ram in het Huis van Carrière gaat vanaf 6 januari 2019 weer direct! Uranus in Ram staat dan weer garant voor snelle ontwikkelingen, maar ook voor verwarring, onrust, onverwachte ontwikkelingen, uitdagingen en achterstand in de carrièresector. Vooral nu op de laatste graden van Ram kan Uranus leiden tot een nieuwe carrière of andere richting in je leven. Uranus blijft nog tot 6 maart 2019 in Ram.
Mars “marcheert” van 2 januari 2019 tot 14 februari 2019 door Ram. Ram symboliseert jouw Huis van Carrière. Tijdens deze periode van ambitie en positieve energie kun je veel bereiken en bergen werk verzetten. De transit van Mars in het Huis van Carrière is gunstig om met een eigen bedrijf of project te starten.
Een zakenreis kan uitstekende resultaten opleveren zoals investeringen in het buitenland.
Ook netwerken, bedrijfstrainingen, studie in het buitenland of een werkgerelateerde opleiding zijn gunstig deze maand.
De invloed van Jupiter in Boogschutter in jouw Huis van Werk maakt je werk productiever en efficiënter en stimuleert je om werkomstandigheden en je dagelijkse routine te verbeteren.
Wees voorzichtig met het starten van nieuwe projecten op 22 en 23 januari 2019.
Blijf alert en focus op de allerkleinste details!

Financiën
De Zon staat symbool voor het Geld voor de Kreeft. De eerste drie weken van januari 2019 laten door de Zonverduistering in Steenbok een schommelend financieel beeld zien.
Sociale vaardigheden zijn in de financiële wereld van groot belang. Dit is een goede periode om een zakelijk partnerschap aan te gaan. Het regelen van financiële zaken voor de ander heeft ook voor jou voordelen. Richt je dan ook op het besparen van geld zoals het opheffen van overbodige spaarrekeningen of creditcards die alleen maar geld kosten en niets opleveren.
De Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 valt in jouw geldsector. Deze kosmische gebeurtenis leidt tot ontwikkelingen waardoor de focus komt te liggen op waardebepaling en hoe je met geld en bezit omgaat. Veranderingen maken het noodzakelijk om een ander financieel beleid te gaan voeren. Richt je alleen op het essentiële en bezuinig waar mogelijk.
Vanaf 21 januari 2019 ligt de focus op gedeelde financiën waarbij het gaat om de financiële belangen van derden, zoals je echtgenoot of echtgenote, vaste partner of zakelijk partner, financiële en notariële zaken, schulden, een hypotheek of lening, belastingzaken, onroerend goed, royalty’s en verzekeringskwesties.

Gezondheid
Jupiter in Boogschutter reist door je Huis van Gezondheid en dit is een gunstige transit voor je gezondheid en welzijn. Door deze energie slaat een therapie en dieet eerder aan en verloopt het genezingsproces sneller. Een goede voeding en voldoende beweging is essentieel, want Jupiter leidt wel tot gewichtstoename.
De invloed van Mercurius in Boogschutter laat in de eerste week van januari 2019 de noodzaak zien om te onderzoeken in welke mate je werk en verantwoordelijkheden van invloed zijn op je gezondheid. De transit van Venus in Boogschutter laat vanaf 8 januari 2019 een goede gezondheid zien. Door de invloed van Venus en Jupiter in Boogschutter kun je het gevoel hebben alsof je de hele wereld aankan. Maar vergis je niet, Kreeft. Je moet zorgvuldig met je energie omgaan. Neem regelmatig rust en ontspanning. Ga zoveel mogelijk naar buiten om je longen te vullen met zuurstof. Luister naar je lichaam en geef wat het nodig heeft.

Advies
Sociale vaardigheden en samenwerking zijn de sleutel om je doelen te behalen.
Alles bespreekbaar houden is beter dan de dingen op haar beloop te laten. Luister niet naar praatjes, Kreeft. Geloof niet alles wat er wordt gezegd. Eerst praten met je partner.
Als geen ander voel jij met je voelsprieten aan of deze praatjes kloppen of niet.
Door de Verduisteringen van januari 2019 krijg je meer inzicht in jezelf en relaties, zowel privé als zakelijk. Deze verduisteringen zijn de voorbodes van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.

error: Content is protected !!