Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Vissen september 2019

Algemeen

De planeten bewegen zich steeds verder naar de bovenzijde van de Vissen-horoscoop.

Op naar een nieuwe cyclus waarin de buitenwereld en carrière weer belangrijk wordt, maar voorlopig ben je nog wel afhankelijk van anderen bij het bereiken van je doelen.

September 2019 is gericht op carrière, relaties en financiële groei, maar gezondheid vraagt om aandacht. De Volle Maan in Vissen van 14 september 2019 is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. De tijd is gekomen om een project te voltooien. Daarbij gaat het niet zozeer over wat, maar om jou en jouw specifieke inbreng in het project.

Liefde en Relaties

De invloed van de rode Strijder Mars in jouw Huis van Relaties versterkt de emotionele verbinding in je relatie en hierdoor ben je bereid te vechten voor je relatie zowel privé als zakelijk.

Het aardse samenspel van de Zon, Mercurius, Mars en Venus in het Huis van Relaties staat garant voor vele romantische uurtjes voor de Vissen! Deze kosmische samenwerking leidt ook in de eerste helft van september 2019 tot een betere verstandhouding met collega’s, klanten en zakelijke partners. De single Vissen gaat serieus op zoek naar een relatie en kan tijdens een blind date de ware liefde tegen het lijf lopen!

Familie en Huis

September 2019 kan een periode van ups en downs zijn. Er kan deze maand sprake zijn van meningsverschillen in het gezin en familie. 

Vanaf 12 augustus 2019 tot begin januari 2020 is Uranus retrograde in Stier. Deze periode vraagt thuis en in je privesituatie om een andere vorm van communicatie of andere schoolkeuze of studierichting voor jezelf of je kinderen. 

Het is mogelijk dat Vissen na een lange periode het besluit neemt om een moeizaam of onherstelbaar contact te verbreken met naaste familieleden.

Carrière

Aan het begin van september 2019 is er een creatieve energie op het werk waardoor je zin hebt om er samen met je collega’s voor te gaan. Je toewijding is groot en dat kan soms tot scheve gezichten leiden. Er is dus sprake van onrust op je werk, op school en in je dagelijkse leven. Meningsverschillen en kritiek op het werk zijn dingen waar je niet zo goed tegen kunt. Kritiek kan voor jou een koude douche zijn, maar is niet altijd kwaad bedoeld. Wees trouw aan jezelf en aan de weg van het compromis, dan komt alles weer goed.

Vanaf deze tweede week van september 2019 gaat het beter op je werk. Let op details, ook al gebeurt er veel om je heen. Je mag niets missen! Je komt in contact met mensen die jou verder willen helpen op je carrièrepad. September 2019 is een gunstige maand voor zakelijke reizen, school en hogere studie. Jouw resultaten blijven niet onopgemerkt en jouw ondersteuning is van harte welkom.

Financiën

September 2019 is niet echt een gunstige financiële maand. Je moet langer wachten op de betaling van facturen. Er gaat meer uit dan er binnen komt, zo lijkt het wel.

Deze maand ben je vooral bezig met de financiële ondersteuning van anderen. Raadzaam is om onnodige uitgaven zoveel mogelijk te vermijden. Door anderen te helpen, komt het goede straks jouw kant op, Vissen.

De Nieuwe Maan van 28 september 2019 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën.

De financiële situatie van je partner (privé of zakelijk) is gunstig. Deze Nieuwe Maan kan ook duiden op een uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. Een nalatenschap is mogelijk of je laat zelf een testament opstellen zodat alles goed geregeld is.

De boodschap van deze Nieuwe Maan is duidelijk: Richt je alleen op het essentiële en bezuinig waar mogelijk.

Gezondheid

September 2019 is een maand van zachte heling voor Vissen, zowel fysiek en emotioneel.

Het wordt Herfst. Moeder Natuur maakt zich op voor de Winter.

Ook jij moet voorbereidingen treffen. Kijk terug naar de afgelopen hete Zomer.

Tot 19 september 2019 is Saturnus nog retrograde in Steenbok en dan is het goed om te reflecteren. Maak voor jezelf een lijstje van wat jij wil veranderen om jezelf gelukkig te voelen. Ben je gelukkig in je werk? Of vergt je werk zoveel energie dat je je uitgeput voelt?

Soms kan het leven je overweldigen.

Om je energieniveau deze maand te verhogen is het goed om jezelf zoveel mogelijk om bewust te ontspannen en te ontstressen. Zwemmen, yoga, wandelen… Een goede voeding, zuivering en veel water drinken. Zorg voor een harmonieuze relatie met je partner en sociale contacten om fysiek en emotioneel in balans te zijn en te blijven.

Advies

Je hebt het vast gemerkt: Het jaar 2019 is het jaar van de verbinding, sociale vaardigheden en sociale leven.

Met maar liefst vier Verduisteringen valt dit jaar voor Vissen de nadruk op het vormen of verbreken van sociale contacten. Netwerken, contacten leggen, nieuwe vrienden maken en wederom contact opnemen met vrienden en familie is de rode draad van 2019.

Hou er wel rekening mee dat je niet zonder de inbreng van anderen je doelen kunt bereiken, dus aanpassen aan situaties is het beste wat je kunt doen.

error: Content is protected !!