Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire verschuiving naar de onderzijde van de Waterman-horoscoop is een
verschuiving van de buitenwereld naar de binnenwereld. De Nacht. Tijdens de wonderlijke nacht vindt herstel plaats en dromen we van wat komen gaat. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden. Het is een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière, want binnenkort komt hier verandering in.

Liefde en Relaties
Met de kracht van de Zon in Ram zijn de eerste drie weken van april 2024 het meest gunstig om de liefde te vinden. Mercurius is echter retrograde in Ram…
Tijdens Mercurius retrograde in Ram van 1 tot 24 april 2024 heb je moeite met jezelf te uiten, omdat je onzeker bent over hoe de reacties zullen zijn. Er kunnen conflictsituaties ontstaan in de relatie. Mercurius retrograde is een periode van heroverweging en achterhalen van de waarheid. Luister niet naar roddels en verspreidt zelf geen geruchten, want veel wat je hoort en denkt klopt niet met wat er werkelijk gaande is.
Op 8 april 2024 is er een Zonsverduistering in Ram en deze is in het komende halfjaar van diepgaande invloed op de dynamiek van je dagelijkse omgeving, de manier van communicatie met je partner, naaste familieleden, vrienden en familie, alles wat te maken heeft met interactie en het maken van verbindingen, netwerken en verzamelen van informatie. Er gaan steeds meer vertrouwde dingen om je heen wegvallen, maar dat komt omdat je zelf groeit en ook ontgroeit.

Familie en Huis
De invloed van Pluto in Waterman in het eerste Huis benadrukt de noodzaak van fysieke transformatie. Pluto in het eerste Hoekhuis is van grote invloed op jou als persoon, maar ook op je relaties, je carrière en je huis, je toevluchtsoord. Het ene kan niet zonder het andere en alles staat met elkaar in verband. De Jupiter/Uranus-conjunctie in Stier van 21 april 2024 valt voor Waterman in het vierde Huis van Familie en Huis, leefomgeving, ouders en (familie)karma.
Deze conjunctie duidt op een nieuw begin en doorbraken thuis, in je gezin, met je huis of met familie. Deze conjunctie van Jupiter en Uranus in het solide aardeteken Stier duidt op een verbouwing of een verhuizing naar een plek waar je fysiek en mentaal tot rust komt en je helemaal thuis kan voelen. De conjunctie van Jupiter en Uranus in Stier is een cumulatief moment om ervaringen of overtuigingen los te laten die het leven moeilijker hebben gemaakt dan nodig is.
Eigenlijk ben je dingen aan het ontgroeien en om te groeien heb je ruimte nodig.
Deze conjunctie laat voor de eerste helft van 2024 een mogelijke woningaankoop zien en een verhuizing.

Carrière
Op 25 maart 2024 viel er een totale Maansverduistering in Weegschaal en deze kosmische gebeurtenis geeft je inzichten vanuit je hoger bewustzijn over vertrouwen en het pad van bestemming. Vertrouwen hebben in je eigen gevoel en vasthouden in je gedachten geeft een gevoel van ongekende kracht.
Op 8 april 2024 is er een totale Zonsverduistering conjunct Cheiron in Ram in jouw derde Huis van Communicatie, Verbindingen, netwerken, informatie, en de dingen waarmee je vertrouwd bent. Deze mentaal gerichte Zonsverduistering in het 3e Huis stimuleert om de dingen die we als vanzelfsprekend beschouwen opnieuw te evalueren en ons meer bewust te worden van hoe we met onszelf en met anderen communiceren.
Een zakelijke reis brengt naast nieuwe kennis en ervaring ook invloedrijke contacten voor toekomstige projecten.
Op 23 april 2024 laat de Volle Maan in Schorpioen (Huis van Carrière) de resultaten zien van jouw inzet of erkenning op werkgebied. Is er echter twijfel over het carrièrepad dat je zes maanden geleden hebt gekozen? Even een stap terug doen is goed om het grote geheel te kunnen overzien. Is er sprake van machtsstrijd en uitvluchten, onderbetaald of niet gewaardeerd zijn, dan heb je echt die een time-out nodig om een goed beeld te krijgen voordat je aan de volgende fase begint op weg naar de top.

Financiën
Vissen staat voor het Huis van Financiën.
Financieel gezien is Saturnus in Vissen een minder goede periode, maar wel een periode van financiële stabiliteit. Het gaat over het in balans brengen van materiële en immateriële behoeften.
Mars reist tot 30 april 2024 door Vissen (Huis van Financiën) en met deze energie kan er geld binnenkomen door een goede onderhandelingspositie, loonsverhoging, een bijbaan, hobby of meer omzet in je onderneming.
De Volle Maan in Schorpioen van 23 april 2024 vormt een driehoek met het Huis van Financiën en dan kan er meer geld binnenkomen vanwege creatieve activiteiten.
April 2024 is een gunstige maand om te investeren in aandelen of onroerend goed.
Een goede financiële planning en het verminderen van onnodige uitgaven blijft raadzaam.

Gezondheid
Door de invloed van asteroïde Ceres in Steenbok, jouw het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten, is Waterman bewust bezig met het aanpakken van onbewuste problemen om de afgelopen 10 jaar te verwerken. Je hoofd wil veel, maar je lijf heeft behoefte aan rust.
Mindfulness, meditatie, jezelf verwennen of creatief bezig zijn is goed om je mentale welzijn te ondersteunen. Vertrouw op jouw unieke perspectief en laat je authentieke zelf stralen.
Ga lekker shoppen en verwen jezelf met een nieuwe lente-outfit!
Verder laat april 2024 goede vooruitzichten zien. Zorg wel dat je stress buiten de deur houdt.
Voldoende beweging, rust en een gevarieerde voeding doen de rest.

Advies
Pluto in Waterman reist in de komende 20 jaar door jouw eerste Huis, het Huis van Persoonlijkheid. Tijdens deze jaren onderga je een ware transformatie van jeZELF.
De totale Zonsverduistering conjunct Cheiron in Ram van 8 april 2024 valt in jouw derde Huis van Communicatie, Verbindingen, directe woonomgeving, school, buren en de dingen waarmee je vertrouwd bent. Deze totale Zonsverduistering dwingt je om die dingen die je als vanzelfsprekend beschouwt opnieuw te evalueren en je meer bewust te worden van hoe je met anderen communiceert.
De retrograde Mercurius in Ram is de oorzaak van ongeduld en roekeloosheid in het verkeer.
Doe voorzichtig aan, Waterman.

 

 

error: Content is protected !!