Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen

Jouw planeet Mercurius in Leeuw is nog tot 18 augustus 2018 retrograde en dat betekent tot 18 augustus 2018 tegenwerking en uitstel.
De meeste planeten staan nog aan de onderzijde van de Tweelingen-horoscoop.
De Nacht. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, evaluatie, herstel en voorbereiding.
Augustus 2018 is gericht op het privé-leven, carrière en financiën. Jouw gezondheid en relaties vereisen deze maand extra aandacht.

Liefde en Relaties
De retrograde Mercurius kan in de eerste helft van augustus 2018 leiden tot misverstanden in de relatie. Aan het eind van augustus 2018 komt er opheldering. Deze periode is kosmisch bedoeld om naar elkaar te luisteren, terug te keren naar de oorzaak van het probleem en oplossingen te vinden. Door de invloed van Saturnus in jouw Huis van de Ziel, Intimiteit en Seksualiteit zijn er issues die te maken hebben met macht en controle in de relatie. Issues die te maken hebben met seksualiteit, intimiteit en gedeelde financiële bronnen.
Volg bij alles de weg van je hart. De single Tweelingen vindt de liefde op plekken van amusement, recreatie en gezelligheid. Met Venus in jouw Huis van de Liefde vanaf 7 augustus 2018 ben je onweerstaanbaar aantrekkelijk! In de laatste week van augustus 2018 is er goed nieuws en dat moet gevierd worden.

Familie en Huis
Tot begin augustus 2018 reist Venus door jouw Huis van Familie. De invloed van Venus zorgt voor een harmonieuze sfeer thuis. Een gunstige periode voor een nieuw interieur of tuinplan.
Mercurius is jouw planeet van Familie en Huis. De retrograde Mercurius kan tot 18 augustus 2018 echter leiden tot communicatieproblemen, uitstel of afstel van plannen. Probeer jezelf aan te passen en heb geduld met een situatie en vooral met jezelf.
De retrograde Mercurius laat je op een andere manier naar een situatie kijken en vraagt je om het goed te maken met naaste familieleden. In de tweede helft van augustus 2018 komt er verbetering wanneer Mercurius weer direct gaat.
De Zonsverduistering van 11 augustus 2018 valt in het Huis van Communicatie, broers en zussen, buren en directe woonomgeving. De Zonsverduistering duidt op een thuisstudie of korte reisjes om familie te bezoeken. Deze kosmische gebeurtenis brengt je spirituele inzichten waardoor je situaties of personen met andere ogen gaat zien.

Carrière
Door de totale Maansverduistering van 27 juli 2018 ga je in de komende maanden anders naar het leven kijken. Spirituele en filosofische inzichten zijn de aanleiding tot een nieuwe richting in je carrière en leven, zoals een nieuwe baan, een bedrijfsgerichte cursus, een studie of een spirituele reis.
De transit van Jupiter in Schorpioen door jouw Huis van Werk en dagelijkse routine is een productieve en efficiënte periode. De invloed van de retrograde Neptunus maakt je onzeker, gevoelig en beïnvloedbaar en dat is de reden waarom je niet precies weet welke richting je moet nemen. Ook al denk je dat er weinig schot in de zaken komt, je maakt wel vooruitgang. Met geduld kom je er wel. Blijf niet rondlopen met een idee, maar maak er de wereld deelgenoot van. Het is de beste tijd om dit te doen.

Financiën
De Zonsverduistering van 13 juli 2018 viel in jouw Huis van Financiën. Dit is de kosmische poort naar nieuwe financiële mogelijkheden, extra inkomsten door een financiële meevaller, meer werk, opdrachten of een hobby. Meer inkomsten leiden tot financiële stabiliteit en een veilig gevoel.
Echter, het hebben van geld is niet alles, Tweelingen. Waardebepaling en hoe je met geld en bezit omgaat, is de boodschap van deze Zonsverduistering.
De transit van Jupiter in Schorpioen door jouw Huis van Werk is een gunstige financiële periode. Meer werk betekent meer inkomsten. Financieel succes hangt echter wel af van jouw vermogen om samen te werken. In je eentje duurt het langer en krijg je niet voor elkaar van wat samen wel mogelijk is. Maak weloverwogen financiële keuzes. In de laatste week van augustus 2018 is er goed nieuws en dat moet gevierd worden. Ga echter niet over je financiële grenzen. Zo gewonnen, zo geronnen!

Gezondheid
De evolutionaire invloed van Uranus in Stier in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten dwingt je in de komende zeven jaren om oude gedragspatronen en emotionele bagage los te laten. Er komen steeds meer dingen aan het licht. Dingen uit het verleden, maar je ontdekt ook dingen over jezelf. Je leert eindelijk wie je eigenlijk bent. Voor je persoonlijke groei moet je leren om je verleden en destructieve gewoontes die je in je ontwikkeling tegenhouden, los te laten.
Met de Maansverduistering van 27 juli 2018 en de Zonsverduistering van 11 augustus 2018 wordt de aandacht gericht op het uitwerken van ideeën en plannen die jou geestelijk stimuleren.
Ga regelmatig sporten! Ook al ben je moe. Je voelt je echt beter wanneer beweegt!
Op tijd naar bed, Tweelingen, want de dagen zijn veel te lang voor jou.

Advies
De retrograde Saturnus in Steenbok heeft ook in augustus 2018 een remmende invloed op alle mei-Tweelingen. De retrograde Saturnus vraagt je: aanpassen, onderzoek plegen, niet over je grenzen gaan en er het beste van hopen. Neem wat afstand. Van een afstand zie je alles beter en komen antwoorden vanzelf. Door de retrograde Mercurius is het raadzaam om in de eerste helft van augustus 2018 geen grote beslissing te nemen of een zakelijk samenwerkingsverband aan te gaan.
Neem tussendoor wel ontspanning, want Jupiter gunt je weinig of geen rust. Wanneer je ontspannen bent, ben je op je best en los je de moeilijkste problemen op.
Stress is jouw grootste vijand.

error: Content is protected !!