Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Ram juni 2017

Algemeen
Juni 2017 is vooral een maand waarin de nadruk ligt op huis en haard. Juni 2017 is ook een romantische maand van nieuwe liefdeservaringen. Door de invloed van Venus heeft jouw partner veel liefde en aandacht nodig. Waar kun je dat beter doen dan in je eigen veilige nestje zonder drukte om je heen en inmenging van buitenaf?

Liefde en Relaties
Al aan het prille begin van juni 2017 hangt er liefde in de lucht! Verwacht deze maand het onverwachte, dus ook van wie je het niet zou verwachten! Geniet van het moment, geniet van deze heerlijke liefdesflow. Ook in de tweede helft van juni 2017 is er liefde in overvloed en zijn er romantische momenten voor jou en je partner! Gezellig thuis een mooie film kijken of een romantisch etentje bij jou thuis. De weldadige invloed van Jupiter in jouw Huis van Relaties brengt de liefde naar een hoger niveau! Zoals een ring kopen voor je geliefde of het besluit te nemen om te gaan samenwonen of trouwen. Zoek niet te ver als je op zoek bent naar de liefde deze maand. Bij jou in de directe woonomgeving of op school.

Familie en Huis
De hele maand juni 2017 is gewijd aan huis, gezin, familie en huiselijke aangelegenheden.
Familieproblemen of problemen met je huis vereisen je aandacht zodat de carrière op de tweede plek komt. De Nieuwe Maan van 24 juni 2017 valt in jouw Huis van Familie en Huis. In de komende twee weken is er een verhuizing of verbouwing of maak je plannen om te gaan verhuizen of te gaan verbouwen. Misschien wil je de inrichting van je huis veranderen of nieuwe woonaccessoires aanschaffen. De Volle Maan van 9 juni 2017 laat zien dat er goed nieuws is over een juridische kwestie. In ieder geval ziet het er naar uit dat dingen op hun plekje gaan vallen.

Carrière
Juni 2017 is de maand van de communicatie. Ook de maand waarin duidelijk wordt dat je anderen nodig hebt om carrièredoelen na te streven. Netwerken, het bijwonen van seminars of webinars, contacten leggen, zakelijke partners bij jou thuis uitnodigen voor een etentje. Door de stand van Venus in Ram ben je aan het begin van de maand onweerstaanbaar charmant, dus het is geen probleem om de juiste contacten te maken. De eerste helft van juni 2017 is de beste tijd om te solliciteren, een idee of een zakelijk project te presenteren. In de tweede helft van juni 2017 kan er een teleurstelling je even van slag brengen, maar niet voor lang. Je moet dan wel een tandje bijzetten, maar over het algemeen een prima maand om vooruitgang te boeken. De Ram werkzaam in de reclamewereld en reisbranche is deze maand het meest succesvol.

Financiën
In de eerste drie weken van juni 2017 mag je je gesteund voelen door de luchtige Tweelingen energie om financiële doelen te bereiken. Juni 2017 is een prima maand om een speciale aankoop te doen waar je al langer over nadenkt. De maand juni 2017 is ook gunstig voor de handel in aandelen en obligaties. Jouw zakelijk instinct draait op volle toeren. De laatste week van juni 2017 is de beste periode om een investering te doen voor de lange termijn. Deze maand zijn er inkomsten vanuit de verkoop van onroerend goed. Ook mag je rekenen op de financiële steun van familieleden.

Gezondheid
Juni 2017 is de maand bij uitstek om samen te sporten! Wat is er leuker dan samen te werken aan een goede conditie? In de tweede helft van juni 2017 kunnen stress en vermoeidheid toeslaan. dan is het goed om even wat afstand van alles te nemen. Op tijd je rust pakken en goede voeding zijn essentieel. Ook is het belangrijk om problemen thuis op te lossen om stress te voorkomen.

Advies
De eerste helft van juni 2017 is de beste periode voor de liefde en carrière. De Volle Maan van 9 juni 2017 vraagt je om een project wereldkundig te maken. Ook een goed moment om te reizen. In de tweede helft van de juni 2017 moet je het grote geheel niet uit het oog verliezen. Je krijgt nog tijd genoeg om er kleur aan te geven zoals jij dat wilt.
De laatste week van juni 2017 kan stressvol zijn. Blijf rustig, Ram. Als het je teveel wordt, gewoon afstand nemen.

error: Content is protected !!