Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Waterman januari 2017

Algemeen
Aan het begin van 2017 staan bijna alle planeten aan de linkerkant in de Waterman horoscoop. Januari 2017 is daarom een maand van onafhankelijkheid en persoonlijke kracht. Je bereikt je doelen op eigen kracht. Een periode van zelfvertrouwen en eigenwaarde. Met deze planetaire kracht is bijna alles mogelijk. De inbreng van anderen is minder belangrijk. De Kosmos wil weten wat jij wil en wat jij op eigen kracht kan bereiken.

Liefde en Relaties
Januari 2017 heeft een spiritueel tintje, Waterman. De single Waterman vindt een nieuwe liefde daar waar spiritualiteit woont, zoals bij de yoga, een spirituele lezing of seminar, bij liefdadigheidsevenementen en spirituele bijeenkomsten. Op 20 januari 2017 passeert de Zon de Waterman ascendant. In de komende vier weken schijnt de Zon jouw hart en dat versterkt jouw magnetische aantrekkingskracht. Een geweldige periode voor de liefde! Je hebt de liefde dan aan je broek hangen! In de vaste relatie wil je niets liever dan de liefde delen. Ook op je werk en in het dagelijks leven zul je merken dat alles in goede harmonie verloopt.

Familie en Huis
Er vindt inmiddels een planetaire verschuiving plaats van de bovenste helft naar de onderste helft van de Waterman Horoscoop. Dat betekent in het kort dat de focus in de komende maanden niet meer op je carrière ligt, maar meer bij huis, gezin, familie en emotioneel welzijn. Het gaat dan meer om je persoonlijk geluk en persoonlijke emotionele comfort zone. Ook een periode om huiselijke problemen aan te pakken. In de komende periode kan er een verhuizing, een verbouwing of renovatie of gezamenlijk vakantie zijn. In ieder geval komt er meer tijd voor je gezin of familie om de onderlinge band te versterken, maar ook om schoon schip te maken. Je huis, gezin en familie is het veilige fundament waarop je latere succes zal worden gebouwd.

Carrière
Zoals de planetaire krachten aangeven staat jouw carrière op een wat zachter pitje. Het is een periode van voorbereiding op een drukke periode. Dat wil niet zeggen dat er helemaal niets gebeurt. Integendeel. Alles gaat zijn gewone gangetje. De drukke periode voor je carrière is vanaf juni 2017, dus neem de tijd voor je privéleven. Verstevig het contact met mensen om je heen. Je krijgt het straks nog druk genoeg. Liefdadigheidsevenementen en andere sociale activiteiten zijn op dit moment bevorderlijk voor het verloop van je carrière.

Financiën
In januari 2017 reist Mars door jouw Huis van Financiën. De beste periode om je te richten op financiële mogelijkheden en het verbeteren van je financiën, budgetbeheersing of de financiële informatie in te winnen die je nodig hebt. Neptunus is jouw planeet van het Geld. Neptunus wordt in jouw Huis van Financiën deze maand bijgestaan door Mars en Venus. Dat betekent gunstige financiële omstandigheden en steun van je familie, financiële mogelijkheden vanuit onroerend goed, huis, familieleden en familieconnecties. Mars geeft je goede communicatieve vaardigheden bij de bank mocht je een lening nodig hebben. Vertrouw daarbij op je financiële intuïtie.

Gezondheid
De Waterman bevindt zich in een spirituele periode. Mercurius is aan het begin van 2017 retrograde in jouw Huis van het Kosmisch Bewustzijn. Mercurius brengt spirituele inzichten en haalt onverwerkte dingen uit het verleden naar boven. Mercurius helpt om oude pijn eindelijk los te laten. Je moet eerst geconfronteerd worden met oude pijn voordat het innerlijke verwerkingsproces in werking kan worden gesteld. Je algemene gezondheid is goed deze maand. De Maan staat symbool voor jouw gezondheid. Iedere keer als de Maan in haar Wassende fase is, gaat het met jouw gezondheid ook beter. Nieuwe en Volle Manen zijn altijd goede energieke en vitale dagen voor jou en voor je gevoel van welbehagen. Dus de periode tot 12 januari 2017 (Volle Maan) en vanaf 28 januari 2017 (Nieuwe Maan) zit je beter in je vel.

Advies
In deze periode van het jaar heb je de energie om elk doel voor jezelf te verwezenlijken.
Je bent in de gelegenheid om op eigen kracht voorwaarden voor jezelf te creëren.
Maar… met eigen inbreng komt ook verantwoordelijkheid. Op een positieve manier omgaan met deze krachten heeft een positieve uitwerking. Wanneer je op een negatieve manier omgaat met deze energie (bijvoorbeeld door hebzucht) zul je later dit jaar te maken krijgen met tegenwerking. Ook jij mag fouten maken, Fouten maken is menselijk, maar een gewaarschuwd Waterman telt voor twee!

error: Content is protected !!