Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Tweelingen februari 2017

Algemeen
De focus ligt deze maand op je carrière. De bovenste helft van de Tweelingen horoscoop is druk bezet! Een planetair recept voor succes. Maar ook de twee verduisteringen deze maand hebben een directe invloed op het verloop van je carrière.

Liefde en Relaties
Februari 2017 is niet echt een passionele maand in je relatie. Je hebt het gevoel alsof jullie in een impasse zitten, alsof jullie eerder drie passen achteruit nemen dan één vooruit. Deze periode is bedoeld als pas op de plaats. Om jou en je partner de gelegenheid te geven om duidelijkheid te scheppen daar waar onduidelijkheden zijn. De Tweelingen vindt de liefde bij een opening van een winkel, een galeries, een modeshows of in een dansclub. Overal waar glitter en glamour is, daar vindt je de liefde! De retrograde Jupiter in jouw Huis van de Liefde geeft ook aan dat je een bruiloft of zakelijk partnerschap beter voor een langere periode kan uitstellen. Wacht daarmee tot de tweede helft van juni 2017, wanneer Jupiter weer direct gaat.

Familie en Huis
De Maansverduistering van 11 februari 2017 valt in jouw Huis van Communicatie. Deze Maansverduistering heeft invloed op je naaste familieleden zoals broers en zussen, ooms, tantes of buren. Hou er ook rekening mee dat je auto of ander vervoersmiddel, mobiele telefoon of computer moet worden gerepareerd of vervangen. Studerende gezinsleden kunnen te maken krijgen met veranderingen op school of jijzelf kan vertraging ondervinden bij je studie deze maand, van school moeten veranderen of van studierichting moeten veranderen.

Carrière
De Maansverduistering van 11 februari 2017 valt in jouw Huis van Communicatie. Dit is de energetische poort naar een nieuwe manier van communiceren binnen het je eigen bedrijf of het bedrijf waar je werkt.
Vanaf de tweede week van februari 2017 speelt het buitenland een belangrijke rol bij jouw carrière. Er kan een zakenreis zijn of handel met het buitenland. Ook een hogere studie, congres, seminar of communicatietraining behoren tot de mogelijkheden. Je krijgt steeds meer bekendheid en erkenning voor al het werk dat je doet.
De Zonsverduistering in Vissen van 26 februari 2017 valt in jouw Huis van Carrière. Jouw planeet van carrière is Neptunus. Neptunus is heerser van Vissen, dus er komt succes, maar wel met ups en downs. Deze Zonsverduistering is heftig en intens, dus plan niet teveel aan het eind van februari 2017. Reken maar op een open deur met daar achter een mooie weg naar succes.

Financiën
De Maan staat symbool voor het Geld. De Groeiende Maan van 1 tot 10 februari 2017 en vanaf 28 februari 2017 laat de beste financiële periode zien. Vanaf 13 februari tot 24 februari 2017 is de Maan in haar Afnemende fase. Dit is de beste periode om bijvoorbeeld rekeningen te betalen. Maar deze maand gaat het je voornamelijk om goede prestaties neer te zetten in je carrière, want je weet: dat leidt tot meer inkomsten. Inkomsten komen deze maand vanuit je werk.
De Maansverduistering van 11 februari 2017 valt in jouw Huis van Communicatie. Deze Maansverduistering brengt financiële veranderingen. Het is een kosmische poort naar veranderingen in je financieel denken. Je financiële strategie moet worden aangepast. Je auto, computer of mobiele telefoon moeten worden gerepareerd of vervangen.

Gezondheid
Gezondheid is over het algemeen goed deze maand, maar vanaf 19 februari 2017 zul je merken dat je meer rust nodig hebt. Het is dan net alsof je batterij eerder leegraakt. Dan is een korte rustpauze of vakantie tussendoor de beste optie om jezelf weer op te laden. Op tijd naar bed, op tijd een powernap tussendoor en je kunt er weer tegenaan, Tweelingen.

Advies
Het is raadzaam deze maand aandacht te besteden aan hoe je communiceert met je collega’s of leidinggevende(n), omdat de mogelijkheid tot misverstanden groter is. Luister goed naar wat er gezegd wordt. Denk goed na wat je zegt en vooral hoe je iets zegt. Wanneer je dit advies ter harte neemt, staat je niets in de weg om jouw weg naar het succes te vervolgen.

error: Content is protected !!