Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Stier april 2019

Algemeen
De Zon straalt vanaf 21 april 2019 in jouw eigen teken Stier! Alvast van harte gefeliciteerd!
De meeste planeten bevinden zich in de oostelijke helft van de Stier horoscoop.
Je hebt de volledige vrijheid om noodzakelijke transformaties in je leven te maken en correcties aan te brengen daar waar het is fout gegaan.
De planetaire krachten verschuiven zich in april 2019 steeds verder naar de onderste helft van de Stier horoscoop. Dat betekent dat de focus wordt verlegd naar de innerlijke wereld, spiritualiteit, privéleven, sociale leven, gezondheid en welzijn.

Liefde en Relaties
Vanaf 21 maart 2019, de Lente-equinox, zijn er relationele problemen die jouw aandacht vragen. Er zijn meningsverschillen die opgelost moeten worden. Door openhartig met elkaar te praten ontstaat er wederzijds begrip. Op 10 april 2019 is jouw planeet Venus conjunct Neptunus in jouw Huis van Vriendschappen en Sociale Betrokkenheid en dat kan leiden tot onduidelijkheid in jouw sociale kring. Niet alles is wat het lijkt, dus een gewaarschuwd Stier telt voor twee.
April 2019 is een romantische en liefdevolle maand. April 2019 laat een mooie reis zien samen met je partner of biedt ruimte voor een gezamenlijke studie of interesse.
De single Stier vindt een nieuwe liefde in de sociale kring of tijdens het netwerken.
Vooral 23 april 2019 kan een dag van onverwachte ontwikkelingen worden, want de Zon staat dan conjunct met Uranus in Stier.

Familie en Huis
Er kan sprake zijn van onrust thuis en dat kan te maken hebben met je carrière of met plannen die te maken hebben met een verhuizing, verbouwing of nieuw interieur.
De band met je familieleden en ouderen in de familie is sterk en het laatste wat je wil is ruzie of onrust in je privé-leven. Er moet gepraat worden! De Maan staat symbool voor de communicatieve vaardigheden voor de Stier. Wanneer maak je iets bespreekbaar zodat de neuzen weer dezelfde kant opstaan? Iedere keer wanneer de Maan in haar Wassende fase is, is ook haar energie sterker. De beste periode om je plannen naar voren te brengen is daardoor van 6 april tot 18 april 2019.

Carrière
De Volle Maan van 21 maart 2019 viel in jouw Huis van Werk en dat zien dat een project op het werk of thuis tot voltooiing is gekomen. De Volle Maan geeft ook ruimte om in de eerste helft van april 2019 eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen.
April 2019 is een gunstige maand om een nieuwe onderneming te beginnen in binnen- of buitenland, zakenreizen, een studie in het buitenland of te solliciteren naar een baan.
Vanaf 10 april tot 10 augustus 2019 is Jupiter retrograde. Met Jupiter retrograde in het Huis van de Ziel gaat de Stier anders kijken naar het leven, je carrière, je idealen en geloof. Wat hieruit voortvloeit heeft direct betrekking op de keuzes die je gaat maken wanneer Jupiter weer direct gaat vanaf 11 augustus 2019. Van 30 april tot 19 september 2019 is Saturnus retrograde in Steenbok. Tijdens deze periode is het zaak dat je zo efficiënt en effectief mogelijk te werk gaat. Een gunstige periode om samen te werken met buitenlandse partners of een examen af te leggen.

Financiën
De transit van Mars in Tweelingen door jouw Huis van Financiën tot 16 mei 2019 kan leiden tot onnodige financiële uitgaven. Budgetbewaking is raadzaam. Mars in Tweelingen is echter vindingrijk, waardoor je alternatieve inkomstenbronnen kunt aanboren of in de gelegenheid komt om te sparen. De financiële uitgaven kunnen te maken hebben met vastgoed, ouders of oudere familieleden. Mars identificeert de Stier met alles wat je bezit en waar je waarde aan hecht. Stier wil anderen hiervan overtuigen, maar kan hierin wel doordraven.
Een goed doordachte financiële planning en investeringen leveren goede resultaten op.
Er is meer energie om geld te verdienen, maar ook om je waarden te verdedigen.
Pas op met Mars in het Huis van Financiën wel op met impulsaankopen.

Gezondheid
De Nieuwe Maan van 6 maart 2019 valt in jouw twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Door deze kosmische invloed heb je deze maand meer behoefte aan ontspanning. Regelmatig bewegen en een goede en gevarieerde voeding is essentieel om gezond en fit te blijven. Door deze invloed kun je in april 2019 last krijgen van je spieren, benen en voeten.
De Volle Maan van 19 april 2019 valt in jouw Huis van Gezondheid.
Als je het nog niet gedaan hebt, is dit een prachtig moment om het besluit te nemen om meer te gaan bewegen en gezonder te gaan eten.
Minder stress door meer tijd te nemen voor jezelf om te bewegen en te ontspannen is de beste investering die je kunt doen, Stier!

Advies
Van 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto is retrograde in Steenbok. Dit is een periode van evaluatie en analyse van je leven in de afgelopen 7 jaar. Een invloedrijk persoon uit het verleden komt wederom op je pad om je de weg te wijzen.
Let op de datum 23 april 2019. De Zon is dan conjunct Uranus in Stier. Verwacht het onverwachte op het gebied van je carrière of liefde. Deze dag kan de aanleiding zijn tot grote ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op je toekomst!

error: Content is protected !!