Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire krachten bevinden zich nog steeds aan de Nachtkant van de Schorpioen-horoscoop. Winterslaap! Schorpioen bouwt aan een nieuw fundament dat vanaf het voorjaar 2024 jouw maatschappelijke doelen weer zal dragen.
Samenwerking zal in de komende maanden het sleutelwoord zijn om je doelen te bereiken.
Februari 2024 is een gunstige maand voor Schorpioen!
De focus ligt deze maand op huiselijke aangelegenheden, privéleven, familie, emotioneel welzijn en innerlijke wereld.

Liefde en Relaties
Stier is het Huis van Relaties voor Schorpioen. Door de invloed van Uranus in Stier zie je relaties veranderen of worden beëindigd wanneer persoonlijke vrijheid en onafhankelijkheid in het geding is, zoals in je vaste relatie, gezin, werk, vriendschappen of zakelijke samenwerking.
Uranus in Stier wil de stagnerende, beperkende energie in relaties doorbreken om ruimte te maken voor meer bevrijdende vormen van partnerschap!
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 valt in het Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. Socialiseren is ook een vorm van stressvermindering en je hebt het nodig om samen te zijn. Iets komt tot voltooiing in je sociale kring.
De Volle Maan vraagt Schorpioen: op wie kun je bouwen? Wie voegt waarde toe aan je leven en wie niet? Wie zijn jouw ware vrienden, wie zijn jouw vijanden? Wie verdienen jouw vriendschap?.
De single Schorpioen kan in de tweede helft van februari 2024 een soulmate vinden. De tweede helft van februari 2024 is geschikt om een meningsverschil bij te leggen.
Koester je ware vrienden, maar laat ook degenen los die jouw vriendschap niet waard zijn.
Familie en Huis
Pluto in Waterman in het 4e Huis van Familie, Huis en Oorsprong brengt een transformatie op gang in je psyche en huiselijke leven zoals een verhuizing, renovatie of samenstelling van je gezin. Oud zeer vanuit het verleden wordt door Pluto in Waterman naar boven gehaald om te worden geheeld en dat heb je vast gevoeld tijdens de Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024.
De Nieuwe Maan in Maagd van 9 februari 2024 valt in het 4e Huis van Familie en Huis versterkt de invloed van de Volle Maan. Deze Nieuwe Maan stimuleert Schorpioen om op zoek te gaan naar je oorsprong, land en afkomst, je voorouders, je opvoeding, veiligheid verbondenheid en geborgenheid. Deze Nieuwe Maan brengt je terug naar de basis om terug te keren naar je roots en het contact met familie te herstellen, maar ook het voeden van jezelf, nestelen of thuis je eigen persoonlijke ruimte pakken.
Mars is van 14 februari tot 22 maart 2024 in Waterman in het Huis van Familie en Huis en dat laat concrete plannen zien om te verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing, renovatie of zijn er veranderingen in en om het huis om een eigen plekje te creëren om jezelf te kunnen zijn.
Een situatie thuis komt tot een eind, zoals de kans om jezelf te bevrijden van een beperkende gezinssituatie of conflict met buren of woonomgeving.

Carrière
Op 25 januari 2024 was er een Volle Maan in Leeuw in jouw Huis van Carrière en Bestemming. In de eerste helft van februari 2024 is deze nog van invloed op je carrière. Er komen veranderingen in je carrière of je houding ten aanzien van je werk of levenspad gaat veranderen wanneer je merkt dat iets niet gevoelsmatig meer bij je past of wanneer er teleurstellende resultaten zijn.
In de tweede helft van februari 2024 komt er een opleving in je carrière.
Een goede voorbereiding gaat nu zijn vruchten afwerpen. Schorpioen gaat nu de resultaten zien, waardoor er bijvoorbeeld meer winst is in je onderneming.
De tweede helft van februari 2024 is gunstig als je wil solliciteren.
Ook de beste periode om te vergaderen, te delegeren of een verandering door te voeren op je werk of dagelijkse routine om stress te voorkomen.

Financiën
Mercurius in Steenbok tot 5 februari 2024 zorgt voor financiële stabiliteit.
Een budgetplan of budgetcoach kan overzicht en inzicht brengen in je financiën.
Blijf spaarzaam en geef alleen geld uit als je jezelf de volgende vraag hebt gesteld: ‘Heb ik dit echt nodig in mijn leven?’
In de eerste helft van februari 2024 moet je rekening houden met financiële instabiliteit.
In de tweede helft van februari 2024 komt er financiële verbetering. Schorpioen mag dan de vruchten plukken van investeringen. De tweede helft van februari 2024 laat meer omzet zien in je onderneming. Of je nu ondernemer bent of niet, je moet wel op je uitgaven blijven letten.

Gezondheid
Met de Maansknopen op de polariteit Ram-Weegschaal ligt de focus op werk, maar ook op welzijn, fysieke en mentale gezondheid. De Maansknopen mag je zien als de rode draad in je leven. Karma van 18 tot 19 jaar geleden dat verweven is gezondheid maakt dat Schorpioen het roer omgooit met een radicaal alternatieve benadering van werk en dagelijkse routine.
Met de Zuidknoop in Weegschaal (12e Huis van het Onbewuste) is de tijd aangebroken voor een hemelse sabbatical en het vereenvoudigen van je leven.
Het is raadzaam om zo nu en dan toe te geven aan je vermoeidheid, want je hebt veel slaap nodig. Als je er tegenin gaat, dan kun je daar later last van krijgen, bijvoorbeeld door slapeloosheid.

Advies
Asteroïde Ceres reist van 7 februari tot 7 december 2024 in Steenbok en door deze invloed krijg je meer begrip voor het standpunt van anderen en zie je de dingen vanuit een ander perspectief.
De rode planeet Mars reist tot 13 februari 2024 door Steenbok en dat geeft aan het begin van februari 2024 een boost van mentale energie. Deze energie daagt je uit om dingen vanuit een praktisch perspectief te bekijken. Schorpioen krijgt duidelijkheid over een situatie die verwarrend of afleidend is geweest. Kies je woorden zorgvuldig, want wat je zegt is essentieel. Het gaat ook om duidelijk te communiceren en je gevoelens te uiten.
Luister naar wat je lichaam, geest en ziel nodig heeft. Ga bij alles uit van je feilloze intuïtie.
Het stellen van gezonde grenzen is weg naar eigenwaarde, innerlijke kracht en welbevinden.

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!