Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

 

Leeuw april 2019

Algemeen
Met de meeste planeten aan de bovenzijde van de Leeuw-horoscoop nemen de buitenwereld, carrière en sociale leven een belangrijke plaats in. In deze succesvolle periode houdt niets en niemand jou tegen om je maatschappelijke doelen te behalen. Jouw aantrekkingskracht en sociale vaardigheden zijn daarbij de sleutels om je wensen in vervulling te laten gaan.
De focus ligt in april 2019 vooral op carrière, samenwerking, sociale leven, reizen, spiritualiteit en relaties.

Liefde en Relaties
Jupiter is jouw planeet van de Liefde en Zelfexpressie. Van 10 april tot 11 augustus 2019 is Jupiter retrograde in jouw Huis van de Liefde. Tijdens deze periode kom je weer in contact met een oude liefde en krijgt deze de kans om weer op te bloeien. Van 30 april tot 19 september 2019 is Saturnus retrograde in Steenbok en tijdens deze periode ben je liever wat op jezelf. Jouw wens om alleen te zijn in jouw eigen proces wordt niet altijd goed begrepen door jouw sociale omgeving. De retrograde Jupiter laat jou nadenken over vragen als: Wat is liefde? Wat betekent liefde en wat is mijn plaats in de relatie?
Het is raadzaam om in een hechte vriendschap elkaar ruimte te gunnen, want ook een vriend of vriendin heeft ruimte nodig. Een goede vriend is er altijd, ook al zie je hem of haar niet iedere dag.

Familie en Huis
Vanaf 21 maart 2019, het moment van de Lente Equinox is een intense periode aan van harmonie en warmte aangebroken. De Volle Maan in Weegschaal van 19 april 2019 valt net als vorige maand in jouw Huis van Communicatie, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. Er kan sprake zijn van een reisje of een uitstapje buiten de stad om vrienden of familie te bezoeken. Het is ook mogelijk dat je een auto, computer of mobiele telefoon koopt tijdens deze periode, ook zijn er meer e-mails, berichtjes en telefoontjes. Deze Volle Maan in Weegschaal laat een stabiele periode zien voor je gezin, familie en privé-leven. Vooral ouderen in je familie en kinderen zijn je dankbaar voor je inbreng en warme aandacht.

Carrière
De invloed van Saturnus en Pluto in Steenbok in jouw Huis van Werk laat een succesvolle periode, maar ook grote werkdruk zien. De werkdruk kan soms overweldigend voor je zijn. Als je van je werk houdt, moet dat geen probleem voor je zijn. Maar als dat niet zo is, dan sla je door de invloed van Uranus in Stier een andere weg in. Van 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto retrograde in Steenbok. Tijdens deze periode kun je stress ervaren op het werk en kunnen er problemen ontstaan bij het uiten creativiteit op je werk of in het dagelijks leven. April 2019 is geen gunstige maand voor de studerende Leeuw. Extra lesuren zijn nodig om gewenste doelen te behalen, dus je moet harder werken. Op 23 april 2019 vormt de Zon een conjunctie met Uranus in Stier in jouw Huis van Carrière. Een dag van spannende ontwikkelingen die voor de toekomst van grote invloed kunnen zijn.

Financiën
Door ontwikkelingen in je carrière komt er meer geld binnen zoals door een goed aanbod, andere baan, salarisverhoging of meer omzet in de eigen onderneming. De periode tot eind april 2019 is een gunstige financiële periode.
De Leeuw die zich bezighoudt met marketing, investeringen, aandelen of zaken doet met of in het buitenland laat mooie resultaten zien! April 2019 is een gunstige maand om te investeren in vastgoed. Mercurius is jouw financiële planeet. De periode van Mercurius in Ram vanaf 18 april 2019 tot 6 mei 2019 laat zien dat geld wordt uitgegeven aan je gezin, ook aan studie of een reis.
Ook is dit een gunstig periode voor financiële onderhandelingen.

Gezondheid
De eerste drie weken van april 2019 zijn gunstig, Leeuw. Door de Zon in het vuurteken Ram ligt jouw energiepeil hoger! Het is raadzaam om tussendoor wel je rustmomentjes te pakken.
Een stevige wandeling maken in de frisse buitenlucht, lekker genieten van het voorjaarszonnetje. Heerlijk naar buiten!
Maak je deze maand niet te druk over een dieet. Natuurlijk is je voeding en je voedingsgewoonten belangrijk. Maar vooral deze maand is het belangrijk dat je jezelf happy voelt. Wanneer je van alles wat minder neemt, geef je meer aan jezelf en is er al heel wat gewonnen! Wees lief voor jezelf.
Neem ook tijd voor zelfexpressie. Schilderen, boetseren, knutselen, zingen, dansen. Jezelf creatief uiten. Laat je mooie kleuren zien, Leeuw.

Advies
April 2019 laat de Leeuw nadenken over zijn of haar plek in het Grote Geheel. Wie ben ik? Waar hoor ik thuis?
Er gebeurt zoveel in je leven en dan is het goed om even wat afstand te nemen om na te kunnen denken. Door na te denken kun je de dingen beter plaatsen.
Op 23 april 2019 vormt de Zon een conjunctie met Uranus in Stier in jouw Huis van Carrière.
Een dag van spannende ontwikkelingen die voor de toekomst van grote invloed kunnen zijn.

error: Content is protected !!