Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De Zonsverduistering in Kreeft van 13 juli 2018 is de kosmische poort naar een periode van een nieuwe begin, nieuwe kansen en ongekende mogelijkheden. Je merkt het aan alles, er hangt iets in de lucht! Echter, Mars, jouw planeet van Carrière, is nog tot 26 augustus 2018 retrograde, dus je moet nog even geduld hebben. De focus deze maand ligt op anderen, gezondheid, familie, kinderen, recreatie en financiën. Zoals de planetaire krachten aangeven staat jouw carrière (nog) op een wat zachter pitje. Het is een periode van voorbereiding, samenwerking en aanpassingsvermogen. Geduld, Kreeft.

Liefde en Relaties
De Maansverduistering van 27 juli 2018 vraagt op oplossingen voor gevoelige issues als seksualiteit, obsessie, intimiteit en geldkwesties die je met de partner deelt. Praat met elkaar als iets niet goed voelt en vertrouw daarbij op je intuïtie. In de tweede helft van augustus 2018 kan de retrograde Mars in het Huis van Relaties weer tot spanningen en conflict leiden in relaties, een patstelling is mogelijk zowel privé als zakelijk. Relaties worden op de proef gesteld. Het kan een heftige rollercoaster van emoties zijn, maar uiteindelijk komt er wel duidelijkheid. De single Kreeft kan de liefde ontmoeten op een feestje thuis of bij vrienden, dus zoek niet te ver!
In de tweede helft van augustus 2018 komt alles weer tot rust met als kers op de taart het laatste weekeinde van augustus! De retrograde Uranus in Stier kan leiden tot veranderingen in jouw sociale netwerk. Vrienden gaan, vrienden komen. Laat jezelf meevoeren op deze kosmische flow, Kreeft. Dit was zo bedoeld.

Familie en Huis
Door de invloed van Venus heb je zin in een feestje thuis met je vrienden. Het is mogelijk dat je in de eerste helft van augustus 2018 wat te vieren hebt! Door Venus is het een harmonieuze periode thuis. Je vindt het heerlijk om thuis te zijn. Gunstige periode voor een nieuw interieur of renovatie.
In de derde week van augustus 2018 wordt er een beroep gedaan op je hulp in de familie. Wie goed doet, goed ontmoet!
De Volle Maan van 26 augustus 2018 laat een reis met familie of gezin zien om iets te vieren of om af te sluiten. Er komt een uitspraak in een juridische kwestie in de familie.

Carrière
Mars is jouw planeet van Carrière. Mars in Waterman is retrograde en dat betekent: langzaam aan, dan breekt het lijntje niet. Het heeft geen zin om te proberen om dingen te forceren. Deze periode tot eind augustus 2018 is bedoeld om je strategie te bepalen en zo nodig bij te stellen. De retrograde Mars laat zien wat er fout is gegaan en wat je kunt doen om deze fouten te herstellen. Er komen mensen uit je verleden op je pad die jou in staat stellen om bestaande problemen op te lossen. Door de invloed van de retrograde Mars heb je geen zin om hard te werken. Deze kosmische invloed is ook bedoeld om het wat rustiger aan te doen en je batterijen op te laden, want binnenkort krijg je het druk! Gunstige maand voor sporters en atleten door de invloed van de directe Jupiter. In de laatste week van augustus 2018 kan een zakelijke situatie je onderuit halen. Blijf kalm, want aan het eind van augustus 2018 komt er goed nieuws.

Financiën
De Maansverduistering in Waterman van 27 juli 2018 vraagt om oplossingen voor gevoelige geldkwesties die je met de partner deelt. In de komende zes maanden komt er verandering in de financiële situatie van jouw huwelijkspartner, geliefde, een familielid of zakelijk partner.
De Zonsverduistering van 11 augustus 2018 valt in jouw Huis van Financiën. Deze Zonsverduistering versterkt de financiële Maansverduistering van 27 juli j.l. Het duidt op een verbetering van jouw financiële situatie en de komst van financiële mogelijkheden in het komende halfjaar door ontwikkelingen in je carrière. Winst kan worden behaald door sociale contacten, de toepassing van kostenbesparende technieken, verkoop- en marketingactiviteiten en afscheid nemen van alles wat je niet meer dient.
Deze Zonsverduistering is de poort naar nieuwe financiële mogelijkheden. Een periode waarin je een nieuwe kijk op waarde en bezittingen krijgt. De retrograde Mercurius in Leeuw in je geldsector tot midden augustus 2018 laat echter een waarschuwing zien en het belang van een financiële buffer.

Gezondheid
De Zonsverduistering in Kreeft van 13 juli 2018 betekent een herdefiniëring van het ZELF, je persoonlijkheid en zelfbeeld. Jouw persoonlijke energieveld gaat veranderen, dus je uiterlijke verschijning gaat veranderen door bijvoorbeeld een nieuw kapsel of andere kleding.
Ook augustus 2018 staat zijn het teken van persoonlijke vernieuwing en hoge energie, dus blijf in beweging!
Wanneer je regelmatig traint, op tijd naar bed gaat en goed eet, zit je beter in je vel.
Laat die slechte gewoonte eindelijk los!

Advies
Niet je emoties onderdrukken, maar geef er aan toe. Het contact met jezelf is het allerbeste contact dat je kunt hebben. Niemand kan voelen wat jij voelt. Alleen jij kan het contact met je emotionele zelf herstellen. Niemand anders dan kan dat doen. Jupiter is jouw planeet van gezondheid. Nu Jupiter niet meer retrograde is, ben je niet meer te stuiten. Geef er aan toe, Kreeft. Als je los wilt gaan, gewoon doen!
Praat met elkaar als iets niet goed voelt en vertrouw daarbij op je intuïtie.

error: Content is protected !!