Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire krachten bovenaan de Ram-horoscoop laat zien dat de focus in december 2022 gericht is op de buitenwereld, persoonlijke ambities en maatschappelijke doelen.
Hou wel rekening met een trager verloop, obstakels en frustratie vooral op het gebied van communicatie en verbindingen, want planetair heerser Mars staat onderaan de Ram-horoscoop en is nog steeds retrograde in Tweelingen. December 2022 is een maand van reflectie, innerlijke opbouw en voorbereiding. Stilte voor de storm, want Jupiter begint vanaf 21 december 2022 aan de transit door Ram! De grote Jupiter in Ram geeft Ram tot 16 mei 2023 een ware boost van energie! De beste tijd om het oude af te sluiten en met vernieuwde kracht verder te gaan!

Liefde en Relaties
Jouw heerser Mars is retrograde in Tweelingen (tot 11 januari 2023) en dat is de reden dat het voor Ram niet zo eenvoudig is om verbinding te maken.
Voor Ram is dit een periode van zelfontdekking. Ram is dan meer op zichzelf geconcentreerd en daardoor gaat het daten en verbinding maken niet zo soepel. Er kan ook een afstand ontstaan in een vaste relatie. In de eerste helft van december 2022 staan Mercurius en Venus in Boogschutter vierkant op Jupiter in Vissen. Dat kan frictie geven in alle vormen van relaties en dan kunnen gemoederen hoog oplopen. Geen zorgen, want de tweede helft van december 2022 ziet er voor de relatiedynamiek beter uit.
Ram heeft tijd nodig om tot zichzelf te komen. Venus in Ram vormt op 22 december 2022 een veelbelovend, liefdevol en verzoenend driehoeksaspect naar Uranus in Stier waardoor de strijdbijl wordt begraven.
Aan het eind van 2022 wacht Ram toch een onverwacht avontuur waardoor relationele kwesties kunnen worden opgelost. Een tijd van verzoening en vergeving.

Familie en Huis
De Volle Maan in Tweelingen van 8 december 2022 valt voor Ram in het derde Huis van Communicatie.
Deze Volle Maan biedt voor Ram een geweldige kans om hulp of advies te vragen en feedback te krijgen over een creatief of huiselijk project. Misverstanden in de familie of met buren kunnen met deze Volle Maan worden rechtgezet. Ook kan er sprake zijn van een belangrijk document, ​​onverwachte belangrijke informatie of een doorbraak in een juridische kwestie.
De Maan staat symbool voor jouw Huis en Familie. Door de invloed van de Maan is een veilige en emotioneel stabiele thuissituatie voor Ram heel belangrijk. Het huis is de vaste ankerplaats voor Ram. Even alleen zijn met jezelf en jezelf terugtrekken in je veilige thuishaven om in alle rust een beslissing te kunnen nemen. De beste periode om thuis bezig te zijn en aandacht te besteden aan huis en gezin is tijdens de periode van de Wassende Maan, dat is tot 8 december 2022 en weer vanaf 24 december 2022.

Carrière
De Volle Maan in Tweelingen van 8 december 2022 laat het resultaat zien van een plan of project dat eind mei 2022 is begonnen (Nieuwe Maan in Tweelingen van 30 mei 2022).
Er kan deze maand sprake zijn van een reis of publicatie.
In de tweede helft van december 2022 verschuift de focus naar de werkplek waarin de nadruk ligt op innovatie en fundamentele beslissingen van technische aard.
Mercurius gaat retrograde in Steenbok vanaf 29 december 2022 (Huis van Carrière) waardoor er in de tweede helft van december 2022 ook vertraging en verwarring zal zijn. Jupiter in Ram vanaf 21 december 2022 herstelt het vertrouwen. Een drukke periode breekt aan met werk, zakenreizen en deelname aan sociale en culturele evenementen.
De Nieuwe Maan in Steenbok van 23 december 2022 in jouw Huis van Carrière laat voor Ram nieuwe professionele kansen zien. Het stimuleert Ram om de vaste baan op te zeggen en zich te richten op een ongelooflijke carrièremove. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging. Ook is er kans op promotie of goede recensies.

Financiën
De totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 in het Huis van Financiën kan een periode van loutering zijn. Deze Maansverduistering is een wake-up call om je relatie met geld opnieuw te evalueren en te onderzoeken. In december 2022 krijgt Ram een karmische les om te leren hoe financiën op een veel meer gestructureerde manier kunnen worden beheerd.
Uranus retrograde in Stier in het Huis van Financiën kan ook deze maand leiden tot vertragingen over eerder genomen financiële beslissingen die om een oplossing vragen.
De financiële situatie kan in december 2022 onder druk komen te staan en dat heeft te maken met het feit dat Ram moeite heeft met het nemen van een beslissing.

Gezondheid
Neptunus is nog tot en met 3 december 2022 retrograde in Vissen (12e Huis), maar december 2022 blijft wel een periode om het rustiger aan te doen.
Ook Jupiter blijft nog tot 20 december 2022 in Vissen. Vooral aan het eind van de reis van Jupiter door het 12e Huis leert Ram meer over de spirituele kant van zichzelf. Ram gaat zich bevrijden van zelfdestructieve neigingen, diepgewortelde angsten en schuldgevoelens. Meditatie en retraites kunnen nu bijzonder heilzaam zijn. Dromen kunnen voorspellend zijn.
Jupiter in Vissen in de eerste helft van december 2022 is een periode van voltooiing en genezing.
Met Jupiter in jouw teken Ram vanaf 21 december 2022 breekt een periode aan van gelukzaligheid. Laat tot die tijd met Jupiter in Vissen los wat je niet meer dient en maak ruimte voor het nieuwe. Je leert te ontvangen in plaats van hardnekkig aan iets vast proberen te houden.
Ram heeft in de afgelopen 1,5 jaar heel veel verdriet verwerkt of er is een probleem geweest met je gezondheid. Ram heeft gemerkt dat jezelf opjagen en pushen zelfdestructief is.
Maak van december 2022 de maand van loslaten, opruimen, verwerken en overgave.

Advies
De laatste maand van 2022 kan wat ingewikkeld zijn voor de Ram.
Door de invloed van jouw retrograde heerser Mars in Tweelingen is zelfkennis de rode draad deze maand.
Een netelige kwestie vraagt om een oplossing over gezondheid, geld, een vriendschap of een geliefde. Ram moet in alle rust kunnen nadenken over een oplossing. Neem geen overhaaste beslissing vooral niet in de eerste drie weken van december 2022. Zorg dat je alle feiten hebt verzameld. Mocht je er niet uitkomen, neem dan even een stap terug.
Conflicten liggen in deze maand voor de hand, maar probeer ze zoveel mogelijk te vermijden.

error: Content is protected !!