Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Schorpioen februari 2017

Algemeen
Maar liefst twee Verduisteringen deze maand. Ook al stormt het om je heen en is er veel verandering gaande, je weet jezelf staande te houden.
De westelijke sector van de Schorpioen horoscoop wordt steeds belangrijker. De voorgaande maanden waren gericht op eigen initiatief, op het bereiken van doelen op jouw eigen voorwaarden. In de komende maanden ga je de resultaten hiervan zien. Je leert van en door eigen ervaringen. De komende maanden staan in het teken van samenwerking en jouw sociale vaardigheden om jouw doelen te bereiken.

Liefde en Relaties
Venus is jouw planeet van Relaties. Venus reist vanaf 4 februari 2017 tot 6 juni 2017 door jouw Huis van Werk en Gezondheid. (Venus gaat retrograde) En dat betekent dat er in die periode een liefdesrelatie kan ontstaan op het werk. Maar ook in een gezondheidsinstelling zoals een romance met een arts, verpleegkundige of hulpverlener. Maar deze romance is van korte duur en gaat niet over rozen. Een van jullie is niet vrij. Er zijn dus drie partijen bij betrokken. De kans is dus groot dat een of meerdere harten gebroken zullen worden. Dus denk goed na voordat je je op glad ijs beweegt. Venus in Ram reist deze maand met gezwinde spoed door Ram waardoor het makkelijker is om contact te leggen. In de eerste week van de maand heb je behoefte aan een goed gesprek met je geliefde. Dan gaat het om de uitwisseling van ideeën en geestelijke intimiteit. Vanaf de tweede week gaat het om emotionele steun en intimiteit, het delen van gevoelens. Aan het eind van de maand wil je vooral samen plezier beleven.

Familie en Huis
Net als vorige maand staan de meeste planeten onder de horizon van de Schorpioen horoscoop. De focus ligt op je gezin, familie en huis.
De Maansverduistering in Leeuw van 11 februari 2017 is van invloed op het verloop van jouw carrière of het eigen bedrijf, maar is ook van invloed op het tegenoverliggende vierde Huis, je privéleven, familie, huis en gezin. De Zonsverduistering van 26 februari 2017 in Vissen valt in jouw vijfde Huis van Kinderen en Creativiteit. Kinderen gaan door grote veranderingen. Kinderen ontwaken, krijgen vleugels. Je ziet kinderen tot bloei komen. Kinderen komen in de puberteit en krijgen andere interesses. Op de drempel naar volwassenheid zijn er diepgaande gebeurtenissen. Het is raadzaam om kinderen vooral in de komende maanden zoveel mogelijk bescherming, sturing en liefde te geven.

Carrière
In de algemene horoscoop van de Schorpioen is het Huis van Carrière in de komende maanden leeg. Met uitzondering van de Maansverduistering in Leeuw van 11 februari 2017. Deze kosmische gebeurtenis is bedoeld voor het vinden van je emotionele rust en het bouwen aan een stevig thuisfront. Dit is opmaat naar een carrièregerichte periode in de tweede helft van 2017.
Het wil echter niet zeggen dat je het niet druk hebt deze maand op het werk.
De Maansverduistering in Leeuw van 11 februari 2017 in jouw Huis van Carrière duidt op diepgaande veranderingen in de carrière. Er kan een reorganisatie zijn of verandering in het bedrijfsbeleid, andere regelgeving vanuit de overheid of managementwijziging. Het is ook mogelijk dat jij zelf een totaal andere koers gaat varen in de komende zes maanden. De Maan heerst over jouw Huis van Buitenland, Geloof en Hogere Studie. Het is raadzaam om tijdens de Maansverduistering niet te reizen. Studenten krijgen te maken met wijzigingen in de studie zoals een andere studierichting, een andere universiteit of hoge school.
De werkzoekende Schorpioen krijgt vanaf 6 februari 2017 kansen door te netwerken of via via. Denk daarbij aan familie, buren en kennissen.
De Zon heerst over jouw Huis van Carrière. Elke Zonsverduistering is dus van invloed op het verloop van jouw carrière of jouw eigen bedrijf. Eigenlijk kun je de Zonsverduistering zien als een herhaling van de Maansverduistering van 11 februari 2017. Maar door de sterke invloed van Neptunus in Vissen zijn er schandalen of onaangename onthullingen op het werk, in jouw bedrijf of bedrijfstak.

Financiën
Februari 2017 is een goede maand om met een nieuw project van start te gaan of met een zakelijk partnerschap te beginnen. De beste periode om dat te doen is in de eerste week van februari 2017, want de Maan is dan in haar Wassende fase. Vanaf 6 februari 2017 gaat Jupiter retrograde. Jupiter is jouw financiële planeet, dus tot begin juni 2017 moet je rekening houden met financiële vertraging. Jupiter staat “verstopt” in jouw 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn, dus je moet toch al meer geduld betrachten tot begin oktober 2017. Plannen te over, maar de uitvoering laat nog even op zich wachten. Het gaat allemaal niet zo van een leien dakje. Wees meer voorzichtig met het doen van grote aankopen, speculeren of financiële verbintenissen op lange termijn. Wacht daarmee tot Jupiter direct gaat vanaf 9 juni 2017. Door de invloed van Jupiter in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn mag je wel rekenen op je financiële intuïtie. Over het algemeen komen financiële kansen vanuit het familiebedrijf, familie of eigen huis.

Gezondheid
De Maansverduistering in Leeuw van 11 februari 2017 is ook van invloed op je gezondheid. Doe het vooral rustig aan en ga geen halsbrekende toeren uithalen. Datzelfde geldt voor de Zonsverduistering in Vissen van 26 februari 2017. Door de invloed van Neptunus tijdens deze eclips kunnen dromen lucide zijn.
Over het algemeen is je gezondheid goed, maar je hebt deze maand meer rust nodig dan anders. Laat alcohol en koffie zoveel mogelijk staan. Drink veel water, laat jezelf regelmatig masseren en maak een mooie wandeling langs het strand. Vergeet deze maand de tandarts niet!

Advies
Pluto is jouw persoonlijke planeet, Schorpioen. In de eerste helft van de maand en aan het eind van de maand krijgt Pluto het planetair gezien zwaar te verduren. Dan moet je het rustiger aandoen. Je krijgt dan te maken met emotionele problemen thuis en dat geeft stress. Je hebt rust en ontspanning nodig. In de tweede helft van februari 2017 gaat het wat beter. Maar hou er rekening mee dat de twee Verduisteringen je uit je balans brengen deze maand. Rustig aan, dan breekt het lijntje niet, Schorpioen.

error: Content is protected !!