Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

Schorpioen juni 2019

Algemeen
De planetaire verschuiving naar de bovenste helft van de Schorpioen horoscoop geeft aan dat de buitenwereld steeds meer in focus komt. Juni 2019 is gericht op de relatie, privé en carrière, financiën en relaties. Gezondheidskwesties vragen je aandacht.
De Volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019 viel in jouw Huis van Persoonlijkheid en was de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt van juni 2019 de meest kansrijke en productieve maand van het jaar. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng.

Liefde en Relaties
Door de invloed van de Nieuwe Maan van 3 juni 2019 zijn emoties intens en krachtig. Venus is dan driehoek jouw planeet Pluto en dit aspect voegt een grote dosis intensiteit en passie toe en een groot verlangen naar liefde en intimiteit. Diepgewortelde angsten, obsessie en angst om iemand te verliezen komen aan de oppervlakte. De Nieuwe Maan opent de deur om veranderingen door te voeren. Door krampachtig vast te houden aan iets of iemand verlies je echter grip op de situatie. Het loslaten of elkaar ruimte geven biedt voor jou de benodigde ruimte. Belangrijk is om duidelijk naar elkaar te zijn om verwarring te voorkomen. De retrograde Jupiter kan tot uitdagingen leiden in de relatie. Vanaf 21 juni 2019 kun je door de invloed van de retrograde Neptunus teleurgesteld raken wanneer jouw verwachtingen te hoog liggen. Er kan sprake zijn van een geheime affaire of wordt je gevraagd om te bemiddelen in een liefdesaffaire.

Familie en Huis
Tijdens de Nieuwe Maan van 3 juni 2019 is Venus driehoek jouw planeet Pluto en door dit aspect
wordt je gestimuleerd om nieuwe dingen voor je huis aan te schaffen of je huis of kantoor opnieuw te restylen. Ook al bevinden de meeste planeten zich aan de bovenzijde van de Schorpioen horoscoop, je huis, familie en emotionele welzijn blijven de belangrijkste dingen in je leven. Om succes te hebben is een stabiele binnenwereld van het grootste belang. Juni 2019 is de perfecte maand voor een familie-reünie of een feestje. De retrograde Saturnus in Steenbok laat echter communicatieproblemen zien in de naaste omgeving. De retrograde Pluto in Steenbok geeft je de mogelijkheid om de waarheid te achterhalen, de motieven van anderen te doorzien en de reden waarom in dit leven jou iets in fysieke, materiële of geestelijke zin overkomen is. Een prima periode om te studeren en onderzoek te plegen, met een nieuwe cursus te beginnen of creatief best te zijn.

Carrière
Door de invloed van Mars in Kreeft krijgt de Schorpioen juridische ondersteuning of het juiste advies. Mars in Kreeft stimuleert lucratieve zakenreizen en handel met het buitenland en goede studieresultaten! Een actieve periode om een bedrijf te beginnen of je kantoor anders in te richten of andere carrièremogelijkheden te verkennen wanneer je niet zeker bent van je zaak. Mars in Kreeft versterkt je zesde zintuig bij het nemen van de juiste zakelijke beslissingen of bij de keuze van een nieuwe baan. De retrograde Pluto in Steenbok stelt je in staat om de woorden te vinden die je eerder niet kon vinden en zo oplossingen te vinden voor zakelijke problemen of problemen in je carrière.
Vanaf 21 juni 2019, de Zomerzonnewende breekt een periode aan van leiderschap, originaliteit en innovatieve ideeën waardoor Schorpioen vooruitgang kan boeken.

Financiën
De Nieuwe Maan van 3 juni 2019 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. Een nieuwe relatie gaat voortvarend van start, maar kan struikelen over een financiële kwestie. Regel je financiële zaken goed, Schorpioen! Deze Nieuwe Maan kan ook duiden op een gunstige uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. Een nalatenschap is mogelijk of je laat zelf een testament opstellen zodat alles goed geregeld is. Een gunstige periode om je te richten op het opstellen van een budgetplan, spaarplan of een begroting, het voeren van zakelijke onderhandelingen of ondertekenen van contracten voor een lange termijn project. De Volle Maan van 17 juni 2019 valt in jouw Huis van Financiën. Dit laat meer geld zien door salarisverhoging, meer inkomsten door een andere baan of meer omzet in je onderneming. De financiële situatie van je partner (privé of zakelijk) blijft voor de rest van juni 2019 gunstig.
Vanaf 21 juni tot 27 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen. Tijdens deze periode doe je een financiële uitgave waardoor een wens in vervulling gaat.

Gezondheid
Let deze maand goed op je voedingspatroon, Schorpioen. Je bent geneigd om door stressfactoren over je grenzen te gaan. De Nieuwe Maan van 3 juni 2019 is een prachtige gelegenheid om het besluit te nemen om met een nieuwe lifestyle te beginnen. Let deze maand ook op je ademhaling. Adem je goed door? Ben je bewust bezig met wat je doet, ben je ontspannen, voel je dat je leeft? Is jouw aandacht bij jezelf of bij anderen? Het psychologische aspect van jouw gezondheid is zeer belangrijk om je lichamelijke conditie op peil te houden. Wanneer je in topconditie bent, presteer je veel beter op je werk! Door de invloed van de retrograde Pluto in Steenbok moet je het rustig aan doen.

Advies
De Zon in Tweelingen is van invloed op geldkwesties met de partner zowel privé als zakelijk, dus wees uiterst voorzichtig en duidelijk bij financiële onderhandelingen. Een conflict moet niet te lichtvaardig worden genomen op 20 en 21 juni 2019. Lees de kleine lettertjes goed door voordat je een handtekening zet. Saturnus retrograde stelt je in de gelegenheid om financiële strategieën te herzien en waar nodig correcties te doen. Eerst goed nadenken voordat je grote aankopen en investeringen gaat doen.

 

error: Content is protected !!