Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Kreeft september 2019

Algemeen

De meeste planeten staan nog steeds aan de onderzijde van de Kreeft-horoscoop. De Nacht.

Deze periode is kosmisch bedoeld als een tijd van voorbereiding, innerlijke verwerking, voorbereiding en evaluatie, want binnenkort komt de focus op de buitenwereld te liggen.

Kreeft is dus nog aan het bouwen aan de infrastructuur van toekomstig succes.

De focus in oktober 2019 ligt op liefde, samenwerking, carrière, financiën, huis en familie, creativiteit en sociale contacten.

Liefde en Relaties

Op 9 oktober 2019 betreedt de liefdesplaneet Venus jouw Huis van de Liefde en Creativiteit, Kreeft en dat belooft een spannende maand van sensualiteit en zelfexpressie van de Kreeft.

Op 12 oktober 2019 is Venus opposiet Uranus en dat aspect brengt een diep verlangen naar opwinding en romantische ontwikkelingen. Vele Kreeften gaan ook nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe vriendschappen aangaan tijdens sociale bijeenkomsten.

De Nieuwe Maan van 28 oktober 2019 in het Huis van de Liefde is de kosmische poort naar een nieuwe sociale periode. Het kan ook het begin zijn van een langdurig zakelijk partnerschap, de bestendiging van een liefdesrelatie of het vinden van de ware liefde!

Familie en Huis

Vanaf 5 oktober tot 19 november 2019 “marcheert” Mars door Weegschaal, dus door jouw Huis van Familie en Thuis. Deze periode wijst ook in oktober 2019 op dynamische huiselijke activiteiten. Een huis of onroerend goed kopen of verkopen of verhuizen, het bouwen van een huis of renoveren. Oktober 2019 is door de invloed van Mars ook een gunstige maand voor een mooie herfstvakantie met je gezin of familie.

Venus is jouw planeet van het Huis van Familie en Huis. De transit van Venus tot 18 oktober 2019 duidt op een sentimentele, stabiele en harmonische periode thuis, je kinderen en in je privé-leven.

Een gunstige periode voor een nieuw interieur of renovatie.

Carrière

Oktober 2019 is een gunstige maand voor het maken van lucratieve zakenreizen, voor hoger onderwijs of studie in het buitenland of bedrijfsgerichte training.

De Volle Maan in Ram van 13 oktober 2019 in jouw Huis van Carrière laat het belang zien van netwerken en het vinden van nuttige contacten. De Volle Maan laat positieve resultaten zien op je zoektocht naar een baan. De Volle Maan laat ook zien dat een zakenreis zowel aangenaam en winstgevend kan zijn. Samenwerking, persoonlijke overtuigingskracht en charmante aanwezigheid openen de deur naar toekomstig succes en mooie ontwikkelingen in jouw carrière of maatschappelijke positie. Een voltooiing van een project en de opmaat naar een nieuwe periode waarin je carrière weer belangrijker gaat worden. Maar eerst moet er nog orde op zaken worden gesteld in je privéleven.

Financiën

De Zon is verbonden met het Huis van Financiën voor de Kreeft. De Maansverduistering in Leeuw van januari 2019 is op de lange termijn van invloed op de financiën van de Kreeft. Er is sindsdien sprake van stabiliteit in je financiële situatie, dus het blijft zoals het is. In de financiële situatie van jouw huwelijkspartner, geliefde, een familielid of zakelijk partner zijn er ontwikkelingen. De financiële resultaten blijven echter uit of krijgen te maken met vertraging of investeringen blijken voorlopig niet rendabel te zijn. Winst kan deze maand worden behaald door sociale contacten, partner, familie, de toepassing van kostenbesparende technieken, verkoop- en marketingactiviteiten en afscheid nemen van alles wat je niet meer dient. Geld wordt uitgeven aan het huis, gezin en luxe artikelen. Let op je financiën op 31 oktober 2019.

Gezondheid

Oktober 2019 laat een schommelend beeld zien voor wat betreft je gezondheid.

Vooral in de eerste drie weken van oktober 2019 kun je last hebben van stress en vermoeidheid, want er wordt nogal wat van je gevergd op het werk en in je dagelijks leven.

Om het hoge energieniveau van oktober 2019 te kanaliseren heb je beweging nodig.

Regelmatig naar de sportschool, regelmatig wandelen en fietsen of zwemmen helpt om de spanning weg te laten vloeien en je immuunsysteem te versterken. Wanneer je beweegt, kun je beter functioneren op je werk en in het dagelijks leven.

Advies

Onafhankelijk willen zijn is goed, maar soms is het de moeite waard om andere mensen in je leven toe te laten wanneer je een beslissing wilt nemen. Deze maand zie je duidelijke veranderingen in je relatie en sociale kring. Die veranderingen houden in dat je ook aanpassingen moet maken in je lifestyle.

error: Content is protected !!