Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maagd februari 2017

Algemeen
De twee Verduisteringen deze maand zijn van grote invloed op het leven van de Maagd.
Net als vorige maand staan de meeste planeten aan de rechterkant van de Maagd horoscoop. De nadruk ligt dus op de anderen, de samenwerking en je sociale vaardigheden.
Het is geen periode om het podium in te nemen. Observeer en wacht je tijd af. Aanpassen aan situaties is het beste wat je kunt doen. Het gaat dus niet om persoonlijk initiatief, maar over het verkrijgen van medewerking van anderen, compromissen en onderhandelen.

Liefde en Relaties
Februari 2017 is een bijzondere maand voor je sociale leven, Maagd. Samenzijn en samenwerking zijn deze maand een belangrijk onderdeel van je leven. Je bent toegewijd aan anderen en je toont je betrokkenheid met anderen. Over het algemeen verloopt je sociale leven prima en gaat het samenzijn met anderen goed, maar in de vaste relatie loopt het wellicht niet zo vanzelfsprekend. Voor de vrijgezelle Maagd zijn er volop kansen en het is moeilijk om een keuze te maken! Deze maand ga je nieuwe vrienden maken. Mercurius is de planeet van Maagd. Mercurius zal vanaf 26 februari 2017 door jouw Huis van Relaties reizen. Er zal heel wat worden gesproken in en over relaties. De Zonsverduistering in Vissen van 26 februari 2017 valt in jouw Huis van Relaties. Dit is de energetische poort naar een nieuw begin in een vaste relatie, het begin van een zakelijk partnerschap of langdurige vriendschap. Het gaat erom wat jij nodig hebt in een gezonde relatie. Of er komen positieve veranderingen zoals een huwelijk, verloving of zakelijk partnerschap of een persoonlijk of zakelijke relatie wordt beëindigd.

Familie en Huis
De onderste helft van de Maagd horoscoop wordt in de komende maanden steeds belangrijker. Er vindt een planetaire verschuiving plaats van de buitenwereld naar de innerlijke wereld, je emotionele behoeften, je privéleven, huis, gezin en familie.
De Maansverduistering van 11 februari 2017 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Deze gebeurtenis brengt veranderingen als je een spirituele praktijk aan huis hebt en ook veranderingen in de spirituele of religieuze overtuiging van jou en je gezin. Spirituele en charitatieve organisaties waarbij je betrokken bent gaan door diepgaande veranderingen. De Maan is verbonden met de vriendschappen en groepsprocessen van de Maagd. Dus iedere Maansverduistering brengt veranderingen in jouw vriendenkring en verenigingen met zich mee. Vriendschappen worden door diepgaande gebeurtenissen zoals een scheiding of verhuizing op de proef gesteld en worden soms verbroken. Soms komen tekortkomingen in de relatie pijnlijk aan het licht. Jouw computer en andere electrische apparatuur thuis kan stuk gaan of je computer kan worden gehackt tijdens deze periode.

Carrière
Februari 2017 is een over het algemeen een kansrijke maand voor je carrière. Werkzoekenden krijgen goede mogelijkheden om te solliciteren deze maand. De Maagd bevindt zich in een periode van grote en ingrijpende veranderingen op de lange termijn. Maar wat er ook gebeurt en wat er ook op je pad komt op carrièregebied, het is gunstig voor de toekomst. De Zonsverduistering van 26 februari 2017 heeft een grote invloed op het verloop van je carrière. Alle Maagden krijgen hiermee te maken, maar vooral de ‘vroege’ Maagd die geboren is van 23 augustus tot 3 september zal dit het meeste merken. De Zonsverduistering vindt plaats in jouw Huis van Relaties (vierkant op het Huis van Carrière), dus jouw relatie wordt beïnvloed door jouw carrière, maar ook jouw huwelijkspartner, geliefde of zakelijk partner kan te maken krijgen met gezondheidsproblemen of gaat van baan veranderen. Oud zeer komt naar boven met deze Zonsverduistering waardoor de zakelijke relatie wordt verbroken of juist wordt versterkt!

Financiën
Februari 2017 is financieel gezien een maand van vertragingen en instabiliteit. Het inkomen van jouw huwelijkspartner, zakelijk partner of geliefde fluctueert, dus dat heeft ook invloed op jouw inkomen. Jouw partner is genereus met wat hij of zij met jou wil delen, maar er zijn ook momenten zijn dat hij of zij juist niet zo genereus is naar jou toe. En dat heeft te maken met de eigen financiële positie. Jupiter gaat vanaf 6 februari 2017 retrograde in jouw Huis van Financiën. Jupiter is de planetaire heerser van jouw Huis van Familie en Huis. Dus tot half juni 2017 moet je veel geduld hebben. Er zijn financiële vertragingen die te maken hebben met de aankoop van een huis of een hypothecaire lening komt niet rond. Je kunt dan niets forceren, het komt zoals het komt. Het geld groeit niet aan de bomen. In deze periode moet je er meer moeite voor doen om te krijgen wat je verdient. In letterlijke en figuurlijke zin.

Gezondheid
Jouw gezondheid en vitaliteit is over het algemeen goed deze maand, maar je hebt in de tweede helft van de maand meer rust en ontspanning nodig.
Het thema gezondheid is voor jou als Maagd al heel belangrijk in je leven, maar in februari 2017 komt dit thema nog sterker naar voren. Deze maand is gunstig om met een nieuw dieet te beginnen of met een bewegingsprogramma. Met je voeding ben je aan het experimenteren wat voor jou het beste is en ook deze maand komen er veranderingen in je voedingspatroon.

Advies
Zoals je merkt gaat het allemaal niet vanzelf in deze periode van het jaar, Maagd. Je relatie vraagt veel aandacht en ook je carrière en sociale omgeving verwacht veel van je.
De Maansverduistering van 11 februari 2017 valt in jouw Huis van het Kosmische Bewustzijn. Hierdoor heb je meer behoefte om jezelf terug te trekken van alle drukte van alledag om voor jezelf te bepalen wat je dromen zijn. Om je dromen te verwezenlijken is er veel werk aan de winkel. Het gaat niet vanzelf, Maagd.

 

error: Content is protected !!